auns-mil-horAuns

Auni ir ļoti drošsirdīgi un šodien tas tikai pastiprināsies, ņemot vērā esošo zvaigžņu stāvokli. Lai gan bieži vien ieklausīšanās citos un strādāšana kopā ar citiem sagādā grūtības, šodien vari nonākt situācijā, kad gan tu, gan apkārtējie labprātāk vēlēsies strādāt komandā, nevis individuāli.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vēršiem nāksies nedaudz piedomāt, kā pielāgoties apkārt notiekošajam. Zvaigžņu iespaidā vēlēsies vairāk darboties komandā ar citiem, tev piemītošā pašpārliecība liks tev vairāk ieklausīties un ņemt vērā citu padomus. Centies saskarsmē ar apkārtējiem būt draudzīgs un klusi, mierīgi veikt savus ikdienas darbus.

 

dvini-mil-horDvīņi

Tu esi ļoti sociāls cilvēks, kuram rūp citu labklājība. Šodien izvairies no dalības sacensībās par uzmanību, taču darbojies, lai pierādītu, ka esi tās vērts.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem šodien ieteicams iespējami daudz laika pavadīt ārpus mājas. Izmanto šo dienu, lai liktu par to manīt gan sev, gan citiem. Pavadi laiku kopā ar draugiem un nebaidies no pārsteigumiem. Izmēģini jaunas lietas, iepazīsties ar jauniem cilvēkiem.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvām ieteicams rūpīgi izvēlēties cilvēkus, ar kuriem šo dienu pavadīt. Šodien tavas personības labās un ne tik labās šķautnes būs izteiktākas kā ierasts, arī apkārtējie var līdzināties tev. Esi piesardzīgs un atceries, ka pārāk daudz Lauvas vienuviet nenovedīs ne pie kā laba.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavas nebūs īpaši skaļākas un pamanāmākas kā ierasts, taču apdomā veidus, kā zvaigžņu stāvokli vari izmantot savā labā. Veiksmīga diena publiskām runām un prezentācijām. Kamēr apkārtējie izmantos šo dienu, lai izklaidētos un izmēģinātu ko jaunu, velti laiku sevis izglītošanai vai pievērsies ne tik tīkamu, bet sev nozīmīgu lietu atrisināšanai un/vai sakārtošanai.

 

svari-mil-horSvari

Svari nopietnos konfliktos iesaistīti netiks, taču dažādus argumentus un strīdus var nākties noskatīties no malas. Liela daļa apkārtējo būs zvaigžņu ietekmē un gluži kā savvaļas dzīvnieki metīsies viens otram virsū bez īpaša iemesla. Mēģini ieņemt neitrālu pozīciju, lai nenokļūtu šo plēsoņu vidū.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Skorpioni šodien būs diezgan bīstami. Ne tādēļ, ka zvaigznes tos ietekmēs, bet tādēļ, ka apkārtējie domās un darīs zvaigžņu iespaidā. Lai gan kāda tava radiniece ir gādīga un rūpējas par citiem, viņas runas maniere ir ātra, skaļa un asa, kas nereti aizvaino. Rūpīgi izanalizē jebko tev teikto un uzmanīgi izvēlies, kā uz to atbildēt.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlniekiem šodien vajadzētu uzņemties līdera lomu. Daudzi cilvēki meklēs jaunas iespējas, jaunas lietas un var būt nedaudz apjukuši , kur to visu atrast vai kā paveikt. Iespējams, tev būs nepieciešamā pieredze, zināšanas un komunikācijas spējas, lai spētu palīdzēt citiem sasniegt vēlamo.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāžiem šo dienu ieteicams izmantot, lai darītu, teiktu un izmēģinātu lietas, kuras parasti baidās vai neatļaujas darīt. Tava pašpārliecība būs pacēlusies debesīs, kur visas šaubas, kavēkļi un raizes pagaisīs. Seko savai sirdij.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīrus pašreizējais zvaigžņu stāvoklis ietekmēs vien pavisam nedaudz. Ierasti tu esi sociāls un pašpārliecināts (kas šodien var pastiprināties), bet ne vienmēr esi ieinteresēts iedziļināties un izprast apkārtējos cilvēkus, viņu noskaņojumu. Var gadīties, ka šodien būsi tev rūpēs arī citi, ne vien tu pats. Atrodi veidu, kā izmantot to savā labā vai vismaz izvairies no konfliktiem, nodrošinot mierīgāku dienu līdzcilvēkiem.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivīm ieteicams iespējami daudz laika veltīt sarunām – vienalga ar ko un kur. Pateicoties empātijai un lieliskajai intuīcijai, uzsākt un vest sarunas tev problēmas nesagādā. Šodien zvaigznes tavas runas spējas tikai paspilgtinās.
 

 

Iepriekšējais rakstsBez darba Latvijā palikušais Markus Riva pametis dzimteni un uzņēmies risku
Nākamais rakstsPopulārā kafejnīcā Rīgā ienāk sieviete ar “Bolt” kurjera somu – tālāk sākas “jautrākais” – VIDEO