Dienas pirmajā pusē tev vajadzētu īpaši uzticēties savai intuīcijai lēmumu pieņemšanā. Brīnišķīgs laiks dažādu pasākumu apmeklēšanai. Šodien svarīgas būs jebkādas darbības, kas vairos pozitīvo enerģiju un sniegs jaunu pieredzi. 

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tava emocionalitāte augs augumā. Iespējams, pat neapzinoties izvēlēsies sev piemērotākos un pareizākos variantus dažādās darbībās. Izdevīga varētu būt kāda konfidenciāla saruna. Var gadīties, ka sastapsies ar ļoti noderīgu informācijas avotu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Labvēlīga diena dažādai komunikācijai. Zvaigznes iesaka izmantot jebkuru notikumu pavērsienu, lai stiprinātu savas attiecības ar draugiem, vadītājiem un līdzīgi domājošajiem cilvēkiem. Iespējams, visvienkāršākā būs tava mijiedarbība ar sievietēm. Ļoti svarīga būs emocionālā saikne.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Tavas kulinārijas, mākslinieciskās vai padomnieka prasmes var ievērojami vienkāršot ceļu uz panākumiem. Pateicoties šīm prasmēm, tev būs iespēja iegūt nepieciešamo cilvēku uzmanību. Labumu spēsi gūt arī no pacietīgas gaidīšanas, ja vien to spēsi apvienot ar elastīgumu, praktiskumu un pieklājību.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī solās būt visai veiksmīga diena. Spēsi harmoniski apvienot daudzus savus talantus. Īpaši svarīgi būtu neslēpt un neierobežot savu emocionalitāti, delikātumu un jūtīgumu. Šis solās būt piemērotākais laiks, lai atjaunotu komunikāciju ar cilvēkiem, ar kuriem kādu laiku neesi ticies, jo īpaši, ja runa ir par radiniekiem.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lai kaut kur liktu lietā savas dabiskās prasmes, tev nav vajadzīga apkārtējo palīdzība. Ja vēlies sasniegt ko vairāk, tā teikt, izcīnīt savu vietu zem saules, tad gan nekautrējies lūgt palīgā cilvēkus, kurus uzskati par noderīgiem šajā procesā. Tiesa – nevajadzētu uzrunāt ik vienu tikai tāpēc, ka viņš kaut ko prot, bet gan uzmeklēt tos, kuri būs patiesi ieinteresēti.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien par prioritāti vajadzētu padarīt sava partnera vēlmes un vajadzības. Dalies pieredzē, uzskatos un emocijās, vēli patiesu veiksmi un atbalsti ar savu sirds siltumu. Ja šodien tev paredzēta uzstāšanās lielākas auditorijas priekšā – esi uzmanīgs, lai nekļūtu pārlieku tiešs.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien visus ikdienas darbus vajadzētu veikt diezgan saudzējošā režīmā – tas pat varētu kļūt par stimulu kam jaunam. Daudz labāk jutīsies, ja tev apkārt būs cilvēki, kuriem tu uzticies, kuri tevi saprot un atbalsta. Ļaujies kopīgai izklaidei ar draugiem, kādreiz arī darbu un pienākumus var palikt nedaudz malā.  

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tu viegli varēsi rast jauku veidu, kā izteikt savas visdaudzveidīgākajās jūtas. Diplomātiskās prasmes būs galvenais, lai tu spētu adekvāti rīkoties ikvienā situācijā – komunicēt ar cilvēkiem, apmainīties pieredzē, dalīties informācijā utt. Šodien vairāk laika varētu būt arī personiskajā komunikācijā – izmanto to.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Iespēja būt savā komforta zonā šodien solās būt nenovērtējama. Cik iespējams, izbaudi laiku, ko vari pavadīt mājās. Šodien vari ļauties nelielai pasapņošanai par saviem tuvākās nākotnes plāniem, pašapziņas vairošanu un zināšanu iegūšanu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šo dienu vajadzētu kopumā veltīt savai personīgajai dzīvei, priekam, hobijiem, radošumam un bērniem. Ik mazākā oficiālā vai formālā tikšanās liks tev nopietni nervozēt. Lai ko tu darītu, mēģini to noorganizēt mājīgā, jaukā atmosfērā.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tu droši vari doties iepirkties un paļauties uz savu iekšējo balsi. Šodien vajadzētu būt tā, ka intuīcija teju aizliedz tev pirkt dārgas lietas, izsmalcinātas delikateses vai dažādus medikamentus. Turklāt – pat visvienkāršākie, mazākie izdevumi spēs radīt ne tikai prieku, bet arī veidot praktisku labumu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena būs ļoti labvēlīga, lai studētu, komunicētu ar dažādiem cilvēkiem, meklētu informāciju un strādātu ar dokumentiem. Lieliski, ja tu esi plānojis uzsākt un vairot svešvalodu, literārās vai muzikālās prasmes. Brīnišķīgs laiks, lai komunicētu ar saviem vecākiem un citiem tuviem radiniekiem.

 

 

Skaistu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsDiemžēl ar Ludzas pusē pazudušo vīrieti noticis ļaunākais
Nākamais rakstsPiektdienas rītā saņemta skumja vēsts