Pastiprināta interese par garīgām lietām, planētu pašreizējā stāvokļa dēļ šīs zināšanas apgūt būs vieglāk. Saasināsies iztēle un sapņi, bet labās vēlmes tuvākajā laikā piepildīsies.

 

auns-mil-horAuns

Auna ticība saviem spēkiem un pārliecība var ļaut paveikt lielas lietas pašam vai viņa atbalstītiem cilvēkiem, bet var arī izrādīties maldinoša. Jebkurā gadījumā, esiet gatavi tam, ka uzlabosies materiālā situācija. Turiet godā morālās vērtības.

 

versis-mil-horVērsis

Pārlieka neatlaidība, konservatīvisms, vēlme kontrolēt un atkarība no materiālajām vērtībām var aizšķērsot ceļu uz panākumiem. Ja mainīsiet stratēģiju, ļoti ātri atklāsiet pavisam jaunu redzesloku un ceļu uz sasniegumiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Laiks mainīt darba stilu un padomāt par to, kā iztērējat savus enerģijas resursus. Pienācis laiks pasaulei ieraudzīt īsto jūs, parādiet sevi no labākās puses.

 

vezis-mil-horVēzis

Ja vēl līdz galam neiepazītā procesā rodas kļūme, nevainojiet sevi un it īpaši citus. Tā vietā, lai radītu konfliktu, jūs varat analizēt kļūdas un tās nekad vairs nepieļaut.

 

lauva-mil-horLauva

Saspringtais periods ir gandrīz beidzies. Tas prasījis daudz fizisko un garīgo resursu, tāpēc esat viegli aizkaitināms. Neļaujieties konfliktiem šajā pārejas periodā, tajos var zaudēt daudz vairāk nekā iegūt.

 

jaunava-mil-horJaunava

Pastāv spēcīgas sadursmes iespējas attiecībās ar citiem. Biežāki iemesli – juridiska un reliģiska rakstura. Īpaši sekojiet savam veselības stāvoklim.

 

svari-mil-horSvari

Nebēdājiet, ja jūsu iniciatīvas, kas saistītas ar atpūtu, ceļošanu, attiecībām, līdz galam neizdodas. Gudra rīcība būtu uz pāris dienām atturēties no aktīvas rīcības šajās jomās un viss sakārtosies.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Diena potenciāli pilna konfliktiem. Tie posta cerības, ideālus un ilūzijas, tāpēc jādara viss iespējams, lai šos zemūdens akmeņus apietu. Izdariet ko jauku citu labā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Jums nepatīk, ja sarunu biedrs iebilst un šodien diskusija strīdā pāraugt var īpaši viegli. Ja kāds uzdrošināsies stāties jums pretim, sekos reāls sprādziens. Dziļi ieelpojiet! Un aizskaitiet līdz desmit.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien vēlams izvairīties no eksperimentiem, kas saistīti ar naudu, finanšu darījumiem, iepirkumiem un nekustamo īpašumu. Līdztekus visai lielai iespējai izšķērdēt savu laiku un enerģiju, jūs riskējat arī ar saviem uzkrājumiem vai pat draudzību. Nav tā vērts.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Atturieties no asas un agresīvas rīcības, ja nevēlaties iemantot nelabvēļus, kuri var jūs maldināt un pat apkrāpt. Ticība un iedvesma palīdzēs izvairīties no nepareizām izvēlēm.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes zivtiņām iesaka ievērot mērenību it visā. Par kaut ko vērts cīnīties vien tad, ja objektīvi izvērtēsiet, ka tas ir tā vērts. Pretējā gadījumā sekos vilšanās.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsLielveikala “Alfa” stāvvietā pulcējušies stingro noteikumu pārkāpēji; policija turp dodas nekavējoties
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 11.-17. oktobris