Neatliec uz rītdienu nevienu smaidu, nevienu labu vārdu, ko vari veltīt kādam – dari to šodien! Nāc un noskaidro, ko zvaigznes šodienai sola tieši tev!

 

Auns

Sāc savu dienu, uzskaitot to, kas tev jādara, saplāno savas darbības. Tas tev palīdzēs ne vien labāk tikt ar visu galā, bet arī sakārtot savu iekšējo pasauli. Šodien darāmais varētu tev sagādāt nevajadzīgas problēmas, taču, ja visu būsi uzrakstījis, būs daudz vieglāk ar visu tikt galā.

 

Vērsis

Iespējams, šodien grūti nāksies koncentrēties. Mēģini rīkoties gudri, centies virzīties uz savu mērķi, komunicē ar cilvēkiem un darbojies, nevis gaidi, kad kaut kas notiks pats no sevis. Mēģini itin visu nedarīt emociju varā, bet darīt visu mierīgi, lēni un apdomīgi

 

Dvīņi

Šodien jutīsies samērā pacilātā omā un tev būs visai jautri. Ja palīdzēsi citiem, arī tev pašam klāsies vieglāk. Ja ir iekrājušies kādi nepadarīti darbi, vispirms šodien tiec galā ar tiem. Šis brīdis ir piemērots, lai tu pieņemtu izaicinājumus. Nevilcinies – tas solās būt tev ļoti noderīgi!

 

Vēzis

Šodien tev vajadzētu mēģināt sadarboties ar kādu. Pat, ja tev šķiet, ka vari visu paveikt viens, ļoti noderīga būs palīdzība no malas. Piezvani kādam vai uzraksti epastu, parādi kādam, ka tev viņš rūp. Saki, ko jūti, jo, iespējams, tas, kas tev šķiet pašsaprotams, no malas itin nemaz nav redzams un/vai jūtams.

 

Lauva

Šodien, iespējams, nāksies sastapties ar dažādiem argumentiem un spriedumiem par tevi. Centies saņemties, lai pabeigtu iesākto. Mēģini risināt jautājumus vai problēmas, kas nesen radušās. Mēģini pievērsties tieši šīm lietām, domā par to, kā pēc iespējas efektīvāk izdarīt darbu un panākt labāku rezultātu. Esi pārliecināts par saviem spēkiem!

 

Jaunava

Mēģini sevi garīgi iepriecināt šodien. Ja tevi kaut kas interesē, apdomā, iespējams, ir vērts doties mācīties vai apmeklēt kādus kursus. Izglītojies, lasot grāmatas, skatoties informatīvus raidījumus. Atrodi sev arī kādu jaunu hobiju, ja tas iespējams, un pievērsies tam!

 

Svari

Šodien tu vairāk vēlēsies komunicēt ar apkārtējiem. Tas varētu būt labs laiks atpūtai, jo šī diena, visticamāk, neuzkraus smagu pienākumu nastu. Aplūko iespējas un dari to, kas tavos spēkos. Vakarpusē mēģini atpūtināt rātu no darāmajiem darbiem un, ja vien iespējams, pavadi nesavtīgi laiku kopā ar ģimeni un/vai draugiem.

 

Skorpions

Neesi pārsteigts, ja šodien viss notiks lēnāk nekā tu biji iecerējis. Un nevajag tajā vainot sevi. Dari to, kas tev darāms, bet dari to lēni un ar viegluma sajūtu – nestreso, nekreņķējies, nedomā par nepadarīto, koncentrējies tam, ko dari tieši konkrētajā momentā. Ja šaustīsi sevi par to, cik lēni veicas, cik maz esi padarījis vai tamlīdzīgi – darbi veiksies vēl lēnāk un neproduktīvāk.

 

Strēlnieks

Neesi pārsteigts, ja šī diena būs nedaudz lēnāka, sapņaināka, reizēm pat ir ieteicams izpausties arī šādā veidā. Tava iztēle šodien var sasniegt radošo maksimumu. Necīnies ar zobiem un nagiem par katras domas realizēšanu, taču piefiksē tās uz papīra. Tā varētu būt tava priekšrocība vēlākam laikam. Ikvienai lietai nepieciešams apdomu laiks. Un tieši ar šīm vēlāk, iespējams, varēsi sasniegt lieliskus rezultātus.

 

Mežāzis

Šodien mēģini pievērsties saviem mīļajiem cilvēkiem. Ja ne citādi, tad vismaz sazvanies vai uzraksti viņiem. Uzmanies tikai no tā, lai šī iemesla dēļ neciestu tavi darāmie darbi. Netērē visu iespējamo laiku nelietderīgām lietām. Uzņemies atbildību par lietām!

 

Ūdensvīrs

Šodien tev solās būt vairāk enerģijas. Patiesībā tu pat spēsi ar to uzlabot dienu arī citiem – vai nav lieliski? Uzticies sev un esi pārliecināts par saviem spēkiem – arī tev pašam vajadzētu apzināties, ka esi spējīgs paveikt ļoti daudz. Cik vien iespējams, komunicē ar apkārtējiem cilvēkiem.

 

Zivis

Iespējams, šodien nespēsi koncentrēties darāmajam. Taču atceries – ikvienam ir nepieciešams pārtraukums regulārajās darbībās, nepieciešama atpūta, tāpēc pacenties iemācīties to saprast. Laba diena, lai izmēģinātu ko jaunu. Iespējams, tas ļaus tev sajust, kā var mainīties tava ikdiena. Ja šī diena tev ir brīvdiena, velti to tam, lai darītu lietas, kas tev patiešām patīk. Varbūt – aizej vienkārši noskaties kādu filmu! Dari kaut ko, lai iekrāsotu savu ikdienu un dzīvi kopumā neaudz košākās krāsās. Nepakļaujies rutīnai!

 

Jauku dienu! 

Iepriekšējais rakstsKeita Midltone ceturtā mazuļa gaidībās? Izskan jauna informācija
Nākamais rakstsKrāpnieki izdomājuši īpaši viltīgas lamatas, lai izvilinātu iedzīvotāju naudu