Šodien tev vajadzētu mēģināt pavadīt vairāk laika saskarsmē ar cilvēkiem, kuri var palīdzēt ar kādu vērtīgu padomu. Mijiedarbība pati par sevi var stimulēt jaunas idejas un nodrošināt pašapziņas paaugstināšanos. Ir pilnīgi iespējams, ka citi palīdzēs tev ar savu radošo potenciālu, ļaujot arī tev pašam pašapliecināties.

 

auns-mil-horAuns

Šī ir laba diena tāliem braucieniem, kā arī svarīgu ceļojumu analizēšanai. Planētu stāvoklis nodrošinās arī labvēlīgus apstākļus sportam, tai skaitā  – fiziskai sāncensībai. Šodien panākumi ir iespējami pateicoties tavai aktivitātei, enerģiskumam un atvērtajam prātam.

 

versis-mil-horVērsis
Tavas problēmas, tostarp finansu mehānisma trūkumu, var atrisināt ar dažu autoritatīvu institūciju vai cienījamu personu palīdzību. Arī tev pašam vajadzētu darīt visu iespējamo, lai novērstu jebkādus sarežģījumus. Planētas norāda, ka tev šajā dienā ir jābūt enerģiskam un jāizrāda lielāks entuziasms, risinot uzdevumus. Nebaidies no krīzes vai strupceļa kādā situācijā – šodien to visu vari viegli pārvarēt.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī ir lieliska diena aktīvai sadarbībai. Galvenais princips ir –  teikt mazāk, taču izdarīt pēc iespējas vairāk! Paliec pie šādas vadlīnijas un tev lieliski veiksies! Gatavība tūlītējai rīcībai var palīdzēt visām iesaistītajām pusēm izvairīties no iespējamiem argumentiem un atgriezties pie kādām sāpīgām pagātnes pretrunām. Zvaigznes norāda, lai centies šodien būt daudz iecietīgāks attiecību jautājumos.

 

vezis-mil-horVēzis

Šis ir labs periods aktīvām darbībām, ieskaitot tām, kas vērstas uz veselības uzlabošanu. Šajā dienā vari izmantot visu, kas mudinās justies ērtāk un labāk, taču ir ieteicams dot priekšroku fiziskām slodzēm vai garīgai piepūlei.

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir laba diena, lai nodarbotos ar fiziskām aktivitātēm un piedalītos amatieru vai profesionālā līmeņa sporta sacensībās. Pielietojot savas fiziskās un garīgās spējas, diena var izvērsties diezgan patīkama. Pat, ja tu nesen esi bijis savārdzis vai šobrīd neesi vislabākajā formā, pareizie vingrinājumi palīdzēs apzināties, ka nebūt neesi pilnībā zaudējis savas iemaņas, tevī ir palicis vēl daudz šaujampulvera!

 

jaunava-mil-horJaunava

Šajā dienā tu vari būt ļoti aizņemts ar mājās notiekošo. Vari justies ļoti ērti, piemēram, veicot kādu slepenu misiju vai strādājot pie kāda neparasta, radoša uzdevuma. Tavi vecāki, ģimenes locekļi un radinieki šodien ievērojami paaugstinās tavu enerģijas līmeni un uzkurinās azartu.
 

 

svari-mil-horSvari
Šī ir laba diena, lai ļautos kādam īsam izbraucienam vai tālākam galamērķim. Kontakti ar cilvēkiem no tālienes, kā arī ar kādu ietekmīgu cilvēku, piemēram, skolotāju, tiesībsargājošo iestāžu darbinieku vai mentoru, solās būt diezgan labvēlīgi. Planētu stāvoklis norāda, ka tev šodien var rasties steidzama nepieciešamība aizpildīt robus savās zināšanās.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka tu šajā dienā spēsi saņemt labumu no teju ikvienas savas darbības, profesijas niansēm, amata vai izpausmēm darba vietā. Ir iespējams, ka saņemsi atbalstu no sava bijušā vadītāja, kolēģa vai vienkārši kāda, kurš reiz bija tavā paziņu lokā.  Aktīvi centieni, kas vērsti uz radošu papildu ienākumu plānošanu, šodien var nest panākumus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šajā dienā tevi var ietekmēt paša emocijas un pašreizējās vajadzības. Planētas norāda, ka tavas darbības var stimulēt kādu situāciju mājās vai attiecībās ar vecākiem vai kādu radinieku. Savukārt, intuīcija neļaus palaist garām kādu labu iespēju. Zvaigznes norāda, ka, visticamāk, šajā dienā spēsi pieņemt pareizos lēmumus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien pastāv liela varbūtība, ka tevi sagaida veiksme mijiedarbojoties ar kādu attālu draugu, radinieku, skolotāju, sadarbības partneri vai padoto. Planētas iezīmē, ka vari gūt panākumus kādā darbībā, kas tevi padarīs populāru un ievērības cienīgu daudzu cilvēku acīs.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Kad mijiedarbojies ar saviem domubiedriem, tev nevajadzētu sevi pārāk ierobežot, lai jūsu saziņa nekļūtu vien par tukšu, formālu tērzēšanu. Tev vajadzētu izmantot savus kombinētos resursus, lai sāktu kaut ko patiešām aizraujošu. Visefektīvākā un vēlamākā šodien ir pagātnes nodomu atjaunošana vai kādu nesenu projektu vai plānu reorganizēšana.

 

zivis-mil-horZivis

Planētas norāda, ka šajā dienā varēsi sasniegt savu mērķi, galvenokārt,  pateicoties savam aktīvajam darbam un gatavībai pielietot radošu pieeju it visām darbībām. Pat, ja tu domā, ka tev šajā dienā ir jāpārvar grūts un strespilns ceļojums, galu galā tas var izrādīties īsākais un efektīvākais veids kā sasniegt vēlamo!

 

Jauku dienu!

 

Iepriekšējais rakstsLaika prognozes Lieldienām tomēr mainījušās uz slikto pusi
Nākamais rakstsDiemžēl jaunā nedēļa sākusies ar lielu nelaimi