Šis nav labākais laiks jaunām tikšanām un apspriedēm ar svešiniekiem. Šodien pastāv vardarbības un nežēlības risks. Tavi instinkti kļūs stiprāki, kas būs pretrunā ar veselo saprātu un dažādiem šķietami saprotamiem iemesliem.

 

auns-mil-horAuns

Dialogi ar citiem cilvēkiem var kļūt harmoniskāki un produktīvāki. Ja tev ir kādas nesaskaņas ar priekšniecību, partneri, advokātu vai klientu, šodien tās, visticamāk, normalizēsies, tomēr atstās zināmu pēcgaršu un ietekmi uz sabiedriskajiem procesiem. Saziņa ar draugiem, ideāli, intelektuālās intereses un nākotnes plānu ieceres var veicināt iespēju atrisināt kādus jautājumus mierīgāk.

 

versis-mil-horVērsis

Lai sasniegtu savus mērķus, tu vari izmantot ne tikai savas acīmredzamās priekšrocības, bet slēptās spējas, kā arī talantus, prasmes un kontaktus ar nozīmīgiem cilvēkiem. Rīts nebūs vieglākais dienas periods, it īpaši, ja es dzimis aprīlī.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šī diena veicinās labu garastāvokli un pašsajūtu. Tā arī ļaus tev izrādīt savu dabisko temperamentu daudz brīvākā veidā. Pastiprināsies arī tavs sabiedriskums, zinātkāre un komunikabilitāte. Tas tomēr neizslēdz negatīvus konfliktus un problēmsituācijas, it īpaši rīta stundās.

 

vezis-mil-horVēzis

Šī nesolās būt viegla diena, taču tās rezultāti var izrādīties diezgan iespaidīgi. Nenobīsties no grūtībām un šķēršļiem, ja kaut kas nenotiek tā, kā tu to nevēlies. Atmet pretrunas, lai tās nepievieno eļļu diskusiju ugunij. Ja saglabāsi lēnprātību un mieru, kā arī domāsi plaši un neierasti, jau pavisam drīz apzināsies, ka ir daudzi citi veidi, kā atrisināt problēmas.

 

lauva-mil-horLauva

Dienas sākumā vari sagaidīt aktīvu dialogu vai sāncensību. Iespējami daži starppersonu konflikti. Esi uzmanīgs, jo jebkurš ass vārds var izraisīt argumentu plūdus. Vari sajust, ka beidzot kļūsti daudz brīvāks. Tas tomēr nenozīmē, ka tev vajadzētu sadedzināt visus tiltus starp sevi un draugiem.

 

jaunava-mil-horJaunava

No rīta ikdienas darbi prasīs papildus pūles. Diena nav peļama kādu iekārtu remontam, praktiskiem eksperimentiem un zinātniskiem pētījumiem. Iespējamas dažas nesaskaņas starp tevi un kolēģiem, taču tās, visticamāk, spēsiet pārvarēt.

 

svari-mil-horSvari 

Diena ir labvēlīga tavai veselībai un omai. Šodien būs iespēja realizēt savas idejas, darot to daudz progresīvākā, drosmīgākā, radošākā un netradicionālākā veidā. Kāds tavs draugs var piedāvāt savu atbalstu. Zvaigznes norāda, ka tava bērna ekscentriskā uzvedība šodien lieliski iederēsies tavos personīgajos plānos.

 

 
skorpions-mil-horSkorpions

Šodien kļūsi daudz brīvāks, kad runa būs par taviem mērķiem. Izmaiņas un jauninājumi satrauks tavu atvērto interesi. Rīts var sākties ar daudziem aktīvākajiem pasākumiem, tāpēc kļūs par intensīvāko dienas daļu. Ja esi dzimis oktobrī, tevi teju iekšēji kurinās vēlme pārveidot savu vai vistuvāko cilvēku dzīves stilu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Draugi, kā arī likums šodien būs tavā pusē, taču tas neatrisinās visas tavas problēmas. Jebkura darbība prasīs daudz vairāk centienu un lielāku enerģijas daudzumu. Tev būs jāstrādā smagāk, lai sasniegtu pareizo efektu. Kad runa šodien būs par mīlestības jautājumiem, tev vajadzētu būt drosmīgākam un radošākam. Nebaidies šajā dienā īstenot kādu jaunu, neparastu taktiku.

 

mezazis-mil-horMežāzis
Šodien piesardzība jāievēro tavos finansu jautājumos. Tajā pašā laikā, tev nevajadzētu baidīties no katra negaidītā pavērsiena: risks vai eksperimenti var izrādīties diezgan pamatoti! Panākumu noslēpums šodien galvenokārt slēpsies gatavībā plānot notikumus.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Impulsivitātei šodien ir jābūt līdzsvarā ar nosvērtību un tiesību ievērošanu. Tas būs iemesls, kāpēc daudzas tavas darbības šodien var izrādīties veiksmīgas. Tomēr šis nav labākais laiks, lai uzsāktu plaša mēroga, vērienīgus projektus. Ja tu nevari sagaidīt, kad spēsi izrādīt iniciatīvu, tev vajadzētu censties neprovocēt citus uz jebkādām bīstamām lietām vai rupjām darbībām. Pretējā gadījumā – tavas darbības sāksies ar konfliktiem.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes norāda, lai šodien neveic jebkādus enerģiskus, intensīvus un bīstamus uzdevumu dienas pirmajā pusē. Tomēr drosmīgo eksperimentu sekas var tikt ātri normalizētas un zaudējumi samazināti līdz minimumam. Nomierinies un mēģini kontrolēt sevi. Esi īpaši vērīgs pret bērnu rīcību un disciplinē savus padotos.

 

Lai burvīga diena!

Iepriekšējais rakstsGrupas “Otra puse” līderis piedzīvo ko pavisam negaidītu
Nākamais rakstsVairākiem šoferīšiem ceturtdiena sākusies ļoti neveiksmīgi – FOTO, VIDEO