Planētu pozīcijas norāda, ka šī diena ir labvēlīga komunikācijai un saskarsmei ar cilvēkiem ap tevi. Vēlams ieklausīties citu padomos, kas var dot  reālus un absolūti praktiskus ieteikumus, kas palīdzēs atrisināt pašreizējās problēmas un uzdevumus.

 

auns-mil-horAuns

Nereglamentētām darbībām dod priekšroku tikai tad, kad rūpīgi salīdzini tās ar plānotajiem rīcības modeļiem. Nav vēlama oficiāla darījuma uzsākšana. Šodien var iezīmēties kāda nākotnes vīzija, taču, visticamāk, to līdz galam neizdosies izkristalizēt.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien centies izvairieties no apsēstības ar saviem mērķiem. Risks iet pa nepareizu ceļu vai zaudēt mēra sajūtu ir diezgan augsts. Ja vēl neesi skaidri identificējis savus nākotnes plānus, tev vajadzētu ieklausīties citu cilvēku padomos.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tev būs ļoti būtiski vēlme apmeklēt tālu valsti, iegūt izglītību vai rast jaunus draugus. Tomēr šajā dienā šādas domas var iegūt dīvainu un negaidītu raksturu. Sapņo, bet nemēģini savas ieceres realizēt uzreiz!

 

vezis-mil-horVēzis

Šajā dienā vari izjust vēlmi mainīt kādas tradīcijas. Visticamāk, nolemsi pārveidot vai pilnībā atmest kādu ar ģimeni saistītu lietu. Jauni kontakti var šķist ļoti pievilcīgi. Zvaigznes mudina kontrolēt savas vēlmes, ieskaitot pārmērīgās slāpes un alkas pēc eksperimentiem un briesmām.

 

lauva-mil-horLauva

Tavi draugi un partneri šodien var izrādīt tieksme pēc savādas uzvedības un dīvainām darbībām. Viņu netradicionālās vēlmes vai neparastā gaume tev, visticamāk,  šķitīs vai nu iedvesmojoša vai absolūti kaitinoša.

 

jaunava-mil-horJaunava

Neparasti uzdevumi dos nepieciešamo dzinuli un mudinās tavu entuziasmu. Ja šis uzdevums ir tieši saistīts ar profesionālajiem pienākumiem, tev būs iespēja pavadīt visu dienu un pat dažas nakts stundas – mērķtiecīgi un aizrautīgi to īstenojot. Šodien tavi kolēģi vai partneris var pasviest kādu ideju, kas pamazām palīdzēs saskatīt kādu notikumu kopainu.

 

svari-mil-horSvari 

Šis ir brīnišķīgs laiks, lai atpūstos ar draugiem. Zvaigznes mudina labāk pieskatīt nepilngadīgos. Viņi var izrādīt dīvainas vēlmes vai ļauties sliktiem ieradumiem, kā arī nonākt apšaubāmu draugu kompānijā. Arī tu pats šajā dienā vari nokļūt starp visai savādiem cilvēkiem.

 
skorpions-mil-horSkorpions

Cīņa par brīvību un neatkarību var radīt dusmas tavā ģimenē. Tomēr tavas kaujas metodes diez vai izrādīsies spēcīgas. Ir ļoti iespējams, ka tiks pielietoti irracionāli skaidrojumi, verbāli uzbrukumi un ironisks skatījums un piezīmes.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien vari skaidri ievērot savu vistuvāko radinieku  nepiedienīgu rīcību. Ja gluži pretēji, ļoti apbrīnosi kādu no saviem mīļajiem, tad galu gala šī īpašā saikne var pārvērsties par apsēstību. Iespējami neparasti atgadījumi uz ceļa.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Praktiskums, loģika un veselais saprāts var šodien neizpausties pietiekami. Diena var mudināt ļauties negatīvām domām un nereālām idejām. Šīs dienas laikā vari izjust arī dīvainas vēlmes un dažādas fantāzijas, kas parasti tev nav tipiskas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien vari kļūt emocionāli vājš. Domājot, ka patiesi demonstrē spēku, apdāvinātību un oriģinalitāti, tu faktiski vari daudz vairāk parādīt savus trūkumus. Šāda tendence pastiprināsies, ja tev ir veselības traucējumi vai atradīsies starp svešiniekiem vai kādu, kurš tevi kaitinās vai skumdinās.

 

zivis-mil-horZivis

Esi uzmanīgs, ja praktizē pašrefleksiju, meditāciju, psihoanalīzi un līdzīgas nodarbes. Šodien nav īstais laiks, lai ļautu vaļu un nozīmību taviem zemapziņas impulsiem. Tevi var viegli apmānīt, mudinot aizmirst par svarīgāko. Riskēsi pieņemt par patiesību vajadzības, kas tev patiesībā nebūt nav nepieciešamas.

 

Mierpilnu dienu!

Iepriekšējais rakstsKlajā nākušas jaunas ziņas par Mihaelu Šūmaheru
Nākamais raksts“Īss brīdis adrenalīna var maksāt dzīvību!” – “Latvijas dzelzceļš” vēršas policijā par interneta slavenības rīcību – VIDEO