Visu zīmju pārstāvjiem ieteicams apdomāt smalkākos savas dzīves aspektus un darbus, kurus ikdienā centieties atlikt.

 

auns-mil-horAuns

Auniem šo dienu ieteicams pavadīt vienkārši lēni. Auni vienmēr dodas triecienuzbrukumā jebkurā jautājumā, taču, ja šīsdienas gaitas visprms nedaudz pārdomāsiet, tuvāko dienu laikā ar garantiju apjauīsiet, ka tas ir bijis ļoti labvēlīgs manevrs.

 

versis-mil-hor

Vērsis

Vēršus īpaši neietekmē neviena zīme, kurā atrodas mēness. Tie, neskatoties ne uz ko, ir cītīgi strādātāji. ŠĪ diena nozīmēs vien to, ka Vērsis lielāku uzmanību pievērsīs filozofiskajām un intelektuālajām šķautnēm savā darbā. To arī droši dariet, neviens jūs nesatricinās. Veltiet laiku sava darba un pozīcijas izpētei.

 

dvini-mil-horDvīņi

Turiet visas savas durvis atvērtas un esiet atvērti paši, bet turieties galda otrajā pusē – ieturiet nelielu disanci. Dažiem cilvēiem varētu būt vajadzīga Jūsu palīdzība vai atbalsts, un arī zvaigznes saka, ka Jums nevajadzētu šos cilvēkus atgrūst, vienkārši Jūsu šīsdienas vadlīnijas nav tēmētas uz pārāk lielu iedziļināšanos citu problēmās.

 

vezis-mil-horVēzis

Vēžiem šodien ieteicams pievērsties savām finansēm un budžeta plānošanai. Lai arī šīs lietas Jūs uztrauc arī ikdienā, šī diena kopumā Jums palīdzēs šos jautājumus sakārtot racionālāk.

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena būs lieliska, lai vērotu, kā strādā citi. Lauvas ir līderi vai arī ceļā uz līdera pozīciju, un šī diena būs laba prezentācija par to, kā Jūsu padotie un topošie padotie strādā. Vēlāk šī būs ļoti noderīga informācija.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jaunavām iespējams šodien būs jāiet nedaudz pret saviem instinktiem, ieņemot sociālu pozīciju. Nav noslēpums, ka citām zīmēm nemaz neiet tik spīdoši laikā, kad Jaunava spēj dominēt, tāpēc tas līdzcilvēkiem nozīmēs ļoti daudz, ja klāt būs kārtīga Jaunava, kas sniegs tiem padomu un iedrošinājumu.

 

svari-mil-horSvari

Svarus liekas likstas neskars, tomēr Jums varētu būt nepieciešams monitorēt citus, lai tie pildītu uzdevumus, bet nepārstrādātos. Tas, kas līdzcilvēkiem tiešām būs vajadzīgs ir balanss un tā pavisam noteikti ir Jūsu specialitāte.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Nododieties izpētei – sausiem faktiem. Pateicoties Jaunavas zīmei, Jums labi padosies skaitļi, fakti un pragmatiska domāšana. Zināms, ka Skorpioniem vairāk ierasts paļauties uz sirdsbalsi un kaislīgām emocijām un, kopā ar šodienas spēcīgo smadzeņu pieslēgšanos, tas radīs nepārspējamu tandēmu.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieki šodien būs apveltīti ar krietni jaudīgāku spēju strādāt. Iemesls tam ir Strēlnieka daba – tā ir ļoti efektīva un spēcīga zīme, turklāt tas zina, kā atpūsties. Noteikti padalieties ar šīm zināšanām draugu lokā, tas būs ļoti jauks žests.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Zvaigznes Mežāžiem iesaka lūgt padomu no citiem, ja saskarieties ar sarežģījumiem. Ļoti iespējams, ka šodien Jums nāksies saskarties ar ļoti kutelīgām un delikātām situācijām, un mēs visi zinām, ka šādās reizēs jo sevišķi palieciet nervozs vai pārlieku piesardzīgs. Bet nebaidieties lūgt palīdzību – līdzcilvēki solās būs pretīmnākoši.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Perfekta diena, lai Ūdensvīri veiktu padziļinātu izpēti sev aktuālajos jautājumos. Jūs parasti esiet labi informēts, tomēr šad un tad sanāk nedaudz “aizpeldēt” domās dēļ emocijām. Šī būs lieliska iespēja nopurināties un atjaunot modrību, lai vēlāk no jauna pierādītu savas pārliecinošās zināšanas.

 

zivis-mil-hor

Zivis

Zivis ļoti labi izprot citus cilvēkus un šī būs piemērota diena, lai liktu to lietā. Lai arī ne visi to pateiks acīs, bet līdzcilvēkiem ļoti būs nepieciešams jūsu padoms, iedrošinājums, vai vienkārši draudzīga saruna.
 

 

Iepriekšējais raksts4 hormoni, kas ietekmē ēšanas paradumus un ķermeņa svaru
Nākamais rakstsSamanta Tīna izsaukta uz policiju – VIDEO