Dienas pirmajā pusē jutīsies stiprāks un pārliecinātāks. Labs periods, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni un radiem. Jūsu attiecības kļūs siltākas, rēķinies ar viņu atbalstu. Otrā dienas daļa var nest interesantas idejas, tiem, kuriem jau ir dzīves pieredze.

 

 

auns-mil-horAuns

Šis ir brīnišķīgs laiks mijiedarbībai ar taviem ģimenes locekļiem. Vissarežģītākās problēmas var pārstāt būt kritiskas, tā vietā – tev radīsies iespēja līdzsvarot dažādas lietas. Tavas ģimenes  vīriešiem un sievietēm klāsies tīri labi, tādējādi nodrošinot, stimulējot tavu lietu norisi un reālu progresu.

 

versis-mil-horVērsis

Šī ir laba diena, lai sazinātos ar taviem vistuvākajiem un nedaudz attālākajiem radiniekiem, kā arī, lai izglītotu bērnus. Tavs viedokli par kādu saasinātu iekšēju situāciju var normalizēties. Zvaigznes uzsver, ka nav īsti svarīgi, ko dzīve šajā dienā cels tavā ceļā, jo, visticamāk, sākumā tu risināsi sev saistošos uzdevumus un plānotos pasākumus un tikai tad lemsi par izklaidēm!
 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šis ir ideāls brīdis, lai uzlabotu ģimenes un finanšu jautājumus, kā arī risinātu neparastas profesionālās problēmas. Šodien dažas no tavām unikālajām idejām var nest peļņu. Lai optimizētu un paātrinātu darījumus, nav jābaidās no nepazīstamiem investoriem un cilvēkiem, kuri nav tavā ģimenes lokā, bet vēlas  finansiāli atbalstīt.

 

 

vezis-mil-horVēzis
Tev var rasties laba iespēja harmonizēt savu psihosomatisko stāvokli un uzlabot attiecības ar laulāto, radiniekiem vai vecākajiem ģimenes ļaudīm. Šodien tādas tavas personības īpašības kā romantisms un unikalitāte var izpausties daudz spēcīgāk.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir laba diena slepenām lietām un saiknēm, it visa, ko tu vēlies atstāt otrpus citu acīm. Zvaigznes norāda, ka tā ir laba arī īslaicīgai izolācijai no visiem, kā arī, lai pildītu dažādus ar šo mājas vidi saistītus darbus. Ja tu  dalīsi uzdevumus un pienākumus ar kādu tuvu draugu, var nākties kopīgi izstrēbt arī dažas grūtības. Lai nejustos kā izstumtais, pieņem citu palīdzību kādā problēmjautājumā.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena nesīs tev daudz iespēju rīkoties tavas nākotnes un ģimenes labklājības labā, domāt par drošību un vecāku sirdsmieru. Ja pašlaik kaut kas ne visai veiksmīgi  norisinās tavā profesionālajā sfērā, tavs ģimene atbalsts sniegs tik ļoti nepieciešamo mirtu un komfortu.

 

 

svari-mil-horSvari
Zvaigznes norāda, ka šodien tavā interešu lokā, visā uzmanību centrā var būt ģimenes lietas. Tomēr atceries, ka bez tām  pastāv arī profesionālie pienākumi un darba uzdevumi. Nedrošs bizness vai kāda problēma šajā sfērā var radīt pamatīgas galvassāpes, kā arī veicināt konfliktu ar taviem konkurentiem vai priekšniecību.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas laikā tu vari kļūt maigāks un mierīgāks. Ja tev nesen bija kaujiniecisks gars un pat nedomāji, ka būsi gatavs uz  kompromisiem, šodien tu, visticamāk, labprāt novietosi savu bruņu vilcienam uz pievedceļa.
 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī ir diena, kad kādai kritiskai situācijai beidzot spēsi atrast risinājumu. Tu, visticamāk, varēsi izmantot savas profesionālās pozīcijas, autoritāti vai darba prasmes un iemaņas. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā ir iespējamas vairākas neparasts pieejas. Piemēram, tava ģimene var piedāvāt tev savu atbalstu, jo kāds no viņiem var būt tieši ieinteresēts tavos panākumos.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavas attiecības ar oponentiem un partneriem, kā arī klientiem vai konsultantiem kļūs harmoniskākas un paredzamākas. Tomēr, vienīgais, ar ko tu vari patiesi rēķināties, ir spraiguma un saspringuma samazināšanās dialoga laikā, nevis pilnīgs un galīgs konflikta atrisinājums.
 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Zvaigznes norāda, ka šī ir laba diena, lai dotos uz medicīnas vai kādu valsts iestādi, laiks, kad sakārtot ar nodokļiem saistītus maksājumus vai uzsāktu kādu veselības aprūpes kursu. Ja nepieciešams, ir īstais brīdis, kad sākt ilglaicīgākas veselības atgūšanas procedūras.

 

 

zivis-mil-horZivis

Stabilu emocionālo fonu šīs dienas laikā nodrošinās tavs labais garastāvoklis. Tas var arī palīdzēt radīt daudz ciešāku un saskanīgāku sapratni ar cilvēkiem, tostarp tiem, kuri parasti mēdz būt visai kritiski pret tevi. Zvaigznes norāda, ka šajā dienā būs daudz vieglāk saglabāt vēsu prātu, lai kontrolētu kaislības.

 

Iepriekšējais rakstsValsts policija nāk klajā ar vēstījumu tiem, kuri plāno pulcēties “Rododendrā”
Nākamais rakstsSieviete pamostas pēc 7 nedēļu ilgas komas un atklāj neticamo