Auns

Tev šodien varētu nākties strādāt no mājām, iespējams, tādā veidā varēsi padarīt daudz vairāk un labāk. Lai gan mājās var rasties grūtības koncentrēties, tomēr, ja būsi pietiekami motivēts, viss ritēs nevainojami. Šodien vajadzētu pavadīt svaigā gaisā. Tas būs ļoti noderīgi tavai veselībai un uzlabos garastāvokli.

 

Vērsis

Ticams, ka šodien tev būs vieglāk saprasties ar cilvēkiem, kurus kādu laiku neesi saticis. Viņi var krietni uzlabot tavu garastāvokli, taču pārliecinies, ka nedod vaļu emociju vētrai mirklī, kad kaut kas nav tieši tā, kā tu biji iecerējis. Lai gan emociju izrādīšana – tas ir labi, tomēr tev vajadzētu atturēties no pārlieku lielas to izrādīšanas, kļūt mazliet mierīgākam.

 

Dvīņi

Šai dienai solās būt liels potenciāls it visā, kas attiecināms uz darbu un to, kas šonedēļ ieplānots darāmo darbu sarakstā. Spēsi sakārtot daudzas lietas daudz ātrāk un veiksmīgāk, nekā sākotnēji cerēji. Tomēr tajā pašā laikā tev ir jāsaprot, ka ne visiem var viss padoties tik raiti kā tev, tāpēc esi saprotošs un pamāci, ja nepieciešams.

 

Vēzis

Šodien tev ļoti izpalīdzēs kāds radinieks vai tuvs draugs, iespējams, tas būs sīkums, taču neaizmirsti, ka arī mazās lietas ir jānovērtē. Tas palīdzēs tev ātrāk tikt galā ar saviem pienākumiem. Lai arī viss sola raiti veikties, tomēr neaizmirsti pārliecināties par to, vai viss izdarīts labi un atbilstoši prasītajam, nepieciešamajam.

 

Lauva

Šodien vajadzētu vairāk laika veltīt mācību un izglītošanās procesā pat tad, ja tu nekur nemācies. Vienkārši velti laiku, lai apgūtu ko jaunu vai pilnveidotu savas prasmes. Šodien tev jākoncentrējas uz jaunu informāciju un jāprot apvienot noteiktas lietas tā, lai tu spētu rīkoties atbilstoši. Ticams, ka svarīga informācija nenāks viegli, bet ir vērts par to pacīnīties.

 

Jaunava

Ticams, ka šodien nonāksi dažādās pretrunās, piemēram, par to, kāpēc ir tik daudz jāstrādā, ja viss padodas un sokas diezgan ātri. Lai nu kā – necenties būt pārāk pašpārliecināts, jo tas var tev nodarīt ļaunumu. Šodien būs tendence uzņemties pārāk lielu risku, it īpaši attiecībā uz naudu, tāpēc labāk laikus nosaki dažas robežas.

 

Svari

Šodien jaunas sajūtas un informāciju var radīt kāds negaidīts apmeklējums, tikšanās, par ko pēdējā laikā esi domājis, bet vēl nebiji realizējis. Varbūt šī būs persona, ko jau ilgāku laiku vēlējies satikt vai vienkārši cilvēks, kurš spēj pateikt to, kas un kā patiešām ir. Šī tikšanās ļaus tev atslābt un palūkoties uz dažādām lietām bez aizspriedumiem un kompleksiem.

 

Skorpions

Šodien būs kāds notikums, kas ļaus tev justies labāk un pārdomāt dažādas lietas, nododoties savām sajūtām, fantāzijām un arī atmiņām. Iespējams, tev radīsies jaunas idejas, taču nespēsi tās realizēt vienatnē. Vislabāk te noderēs drauga palīdzība, jo īpaši – morālais atbalsts.

 

Strēlnieks

Šī diena solās būt visai vienkārša, tāds kā līgans nedēļas iesākums, un viss risināsies ļoti viegli, īpaši nedomājot par to. No otras puses – būs dažas lietas, kas izdosies vien tad, ja spēsi iziet uz kompromisiem. Ticams, ka šodien ar kādu salīgsi mieru un, ja gadījumā saņem kādu ielūgumu – šodien tam neatsaki.

 

Mežāzis

Šodien, ticams, nāksies mainīt kādu iepriekšējo lēmumu, un jācenšas rast jauni situācijas risinājumi. Tev ir jābūt gatavam pieņemt un strādāt pie plāna B, jo, kas zina, iespējams, nāksies to izmantot ātrāk nekā gaidīji. Mīlestība noteikti palīdzēs uzveikt sliktas domas un sajūtas.

 

Ūdensvīrs

Izmanto šodien pieejamo mieru un klusumu. Tā ne tikai spēsi vieglāk tikt galā ar šīs dienas uzdevumiem, bet arī nekas nespēs tevi izsist no līdzsvara un sajaukt tavu prātu. Tu vari arī izmantot šo dienu, lai ļautos pārdomām par dažādām personīgām lietām, jo, kas zina, dažādus risinājumus iespējams gūt visnegaidītākajos mirkļos.

 

Zivis

Neatkarīgi no tā, kādi ir tavi plāni šai dienai un, cik pārliecināts esi par to, ka tev viss izdosies un ir pietiekami daudz laika to īstenošanai, drošības dēļ paredzi vēl mazliet papildu laika. Ticams, ka šodienas darbos kādus šķēršļus radīs tava veselība vai motivācijas trūkums, tāpēc būs nepieciešams laiks un daudz spēka, lai īstenotu iecerēto, tāpēc pārliecinies, ka esi tam gatavs.

 

Lai diena izdodas!

Iepriekšējais rakstsSvētdiena sākusies ar skumju ziņu no Rīgas
Nākamais rakstsLiela nelaime svētdien notikusi autotrasē Tukumā