Dienas pirmā puse izrādīsies visai saspringta. Pārmērīgas emocijas solās traucēt jebkurai normālai darbībai. Šodien tās savaldīt būs grūti. Iespējamas ilūzijas un, diemžēl, arī dažādas vilšanās. Aizdomīgums, greizsirdība un pat šķiršanās iespējas attiecībās.

 

 

auns-mil-horAuns

Pēc iespējas vairāk izmanto savu radošo potenciālu, jo īpaši, ja esi dzimis aprīļa vidū. Privātajā dzīvē iespējams kāds svarīgs notikums. Iespējams, šodien uz visu vairāk vēlēsies skatīties it kā caur rozā brillēm. Tajā pašā laikā ļoti ticams, ka tev nebūs pietiekami daudz informācijas par kādu, ko līdz šim uzskatīji par labi pazīstamu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Pievērs uzmanību tam, lai patīkama atmosfēra mājās, ģimenē un laimes sajūta neaizmiglo tavu skatījumu uz realitāti. Nesāc akli uzticēties lietām, par ko iepriekš tu nebiji pārliecināts, nesāc uzticēties, tiem, kuriem neuzticējies līdz šim un nepakļaujies apšaubāmām lietām, ierosinājumiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieliski piemērota diena izbraucieniem, ekskursijām un dažādām spēlēm. Daudzējāda komunikācija solās būt izdevīga un daudzsološa. Taču ne visas savas cerības tev būs šodien iespējams realizēt nākotnē. Centies neko neapsolīt, ja vien neesi patiesi pārliecināts par to, ka varēsi to izpildīt. Neuzticies lietām, kas izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Necenties piesavināties to, kas nav tavs un neapskaud citu cilvēku talantus. Tu pats arī iegūsi to, ar ko varēsi lepoties. Tavs radošais potenciāls vēl nav pilnībā izstrādāts un būs dažādas izdevīgas iespējas, lai tu pilnībā varētu izrādīt savas prasmes un sasniegt cerēto.  

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien ļoti svarīgi, lai tu spētu noturēt sev auditorijas uzmanību. Nebēdājies, ja kāds tevi nesaprot, ja tev trūkst, kas tāds, kas nepieciešams darba paveikšanai – visu ir iespējams apgūt, ja vien ir vēlme. Izmanto savas brīnišķīgās īpašības – godīgumu un šarmu, kā arī vari atļauties pievērst saviem izteiksmes līdzekļiem nedaudz dramatisma.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī diena solās būt piemērota dažādām lietām un darbībām, kas palīdzēs tev atklāt savu neskarto radošo potenciālu un celt pašapziņu. Ja tev ir kādas attiecības, par kurām neesi īsti pārliecināts, šodien vajadzētu pievērsties tam, lai saprastu, ko tās patiesībā tev nozīmē.

 

 

svari-mil-horSvari

Aktīva komunikācija ar draugiem vai norunāta sadarbība ar kādu cilvēku publiskos pasākumos ir brīnišķīgs veids kā mazināt savas bailes un šaubas. Mēģini par lietām domāt vienkārši, neko nesarežģīt. Novērtē to, kas tev ir dots un to, ko kāds dara tavā labā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tavs partneris šodien var kļūt par nozīmīgāko tavas dzīves daļu. Ja esi precējies, tava dzīve šodien sola būt ļoti aizņemta un notikumiem bagāta. Iespējams, tev nāksies izkustēties no klusās, mierīgās vides mājās, lai dotos parādīties plašākai auditorijai. Esi kāds esi un parādi savas jūtas

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ļoti ticams, ka šodien tev vajadzēs izmantot divus dažādus zināšanu avotus un/vai saskarsmes kanālus, lai uzturētu labu komunikāciju ar cilvēkiem. Nekautrējies, tad noteikti panāksi to, ko vēlies. Šodien arī ir dota zaļā gaisma, lai tu rīkotos tā, ka kļūsi slavens – ja i vēlme pēc kā tāda – rīkojies, izmanto to!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Kaislīga intīmā dzīve kļūs par vēl svarīgāku komponentu tavās attiecībās. Iespējams, piedzīvosi spēcīgu stresu, kas varētu tikt interpretēts kā kāda neveselīga situācija. Iespējams, tas viss atsauksies arī uz tavu fizisko veselību, tāpēc labāk pievērs pastiprinātu uzmanību savai veselībai. Lai nu kā, šodien gūsi arī iedvesmu un apmierinājumu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien nespēsi pretoties sava partnera vai laulātā šarmam un skaistumam. Vīrieši Ūdensvīri šodien var pievērsties savām sievām vai draudzenēm, uzslavējot un apbrīnojot viņu sievišķību un jutekliskumu. Taču nepārspīlē – kas par daudz, tas par skādi – jo īpaši šodien.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tu vēlēsies idealizēt savas profesionālās attiecības. Iespējams, vēlēsies domāt par to, ko interesantāku, iedvesmojošāku un radošāku varētu ieviest savās privātajās attiecībās. Iespējams, tieši šobrīd ir nepieciešams kaut ko pamainīt arī savā ikdienā. Noskaņo sevi svētku garam!

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais rakstsGatavojamies svētkiem: mājas darbi, kas jāpaveic līdz Ziemassvētkiem
Nākamais raksts“Tobrīd smiekli patiešām nenāca – sapratu, ka ar mani kaut kas ir noticis” – parasts pirkums Ogrē pārsteidz kundzi