Planētu pozīcija pirmajā dienas pusē būs diezgan labvēlīga izbraucieniem un neilgiem ceļojumiem. Tie sniegs pozitīvas emocijas un nesīs jaunas tikšanās. Otrā dienas puse mudinās kļūt daudz optimistiskākam un romantiskākam.

 

 

auns-mil-horAuns

Šis ir ideāls laiks pirkumiem, tostarp lielākām un vērtīgākām iegādēm. Vislabāk, ja iepriekš to plānosi. Tev var rasties iespēja iegādāties patiesi vērtīgu, augstas kvalitātes priekšmetu. Šodien vari iztērēt lielu naudas summu, ko mudinās kāds uz emocijām balstīts lēmums.

 

 

versis-mil-horVērsis
Šodien vari droši parādīt savas personiskās īpašības – gan ārējās, gan iekšējās. Visticamāk, būsi ļoti populārs apkārtējo vidē, pateicoties savam izskatam, bagātībai, estētiskajām izjūtām, izglītībai, laipnībai un saiknēm. Tas īpaši izpaudīsies, ja esi dzimis maijā.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Spēja saglabāt noslēpumus ir galvenais nosacījums taviem šīs dienas personīgajiem panākumiem. Būs viegli ievērot šo noteikumu. Ir iespējams, ka kādas slepenas informācijas apzināšanās, kļūs par tavu priekšrocību. Esi  korekts un paturi šo ziņu vien pie sevis.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šis ir labvēlīgs laiks, lai demonstrētu savus talantus, galvenokārt mājsaimniecības, finansu vai mākslas jomā. Mijiedarbība ar cilvēkiem no tālienes, tiesībsargājošo iestāžu darbiniekiem un ietekmīgām personām būs ērta. Tā var nest negaidītus notikumu pavērsienus.

 

 

lauva-mil-horLauva

Diena radīs labvēlīgus apstākļus tavas karjeras attīstībai un finansiālā stāvokļa pilnveidošanai. Tomēr, kad runa ir par patiesi stabilu veiksmi, tev būs vēl nedaudz jānogaida. Zvaigznes mudina šodien apslāpēt savu temperamentu; esi laipnāks un cēlāks.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī ir lieliska diena, lai no jauna atdzīvinātu starptautiskas sadarbības līgumus. Tu, visticamāk, būsi ieguvēji no tikšanās ar kādu personu no tālienes. Kādu, kurš nāk no citas kultūras vides vai kādu, kuram piemīt citādāki filozofiskie uzskati.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodienas notikumi būs labvēlīgāki tavai partnerībai, sadarbībai, laulībai un biznesam kopumā, nevis tev personīgi. Tu vari risināt jautājumus, kas saistīti ar nodokļiem, apdrošināšanu vai mantojumu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja šajā dienā tev ir paredzēts parakstīt laulību vai kādu biznesa līgumu, vajadzētu aizdomāties, ka kādu dienu to var nākties nožēlot. Turklāt zvaigznes tev atgādina, ka panākumi šajā gadījumā tiek garantēti pārim kopumā, kā arī jo īpaši – tavai otrai pusei.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Reiz izsapņotie plāni var tikt realizēti ar jaunu sparu. Šodien ir īpaši labvēlīga diena pirkumiem mājai un ģimenei, kā arī lielākām iegādēm. Šis ir labs laiks, lai pirktu preces un medikamentus vairumtirdzniecībā. Tas ir arī labs brīdis, lai nolīgtu kādu sarežģītāku pakalpojumu, piemēram, pilnu mājokļa renovāciju vai dārza ainavas atjaunošanu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šajā dienā pastiprināsies tavas radošās tieksmes. Jāatzīmē, ka tavas spējas mākslas sfērā tiks demonstrētas ar īpašu vieglumu un brīvību. Šis var izrādīties brīnišķīgs laiks, lai ieguldītu naudu kādās izsmalcinātās luksusa precēs.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Jebkurš pirkums tavām mājām solās būt veiksmīgs, jo īpaši, ja to darīsi no sirds un pilnīgā saskaņosi ar saviem personīgajiem uzskatiem. Tev vajadzētu pievērst īpašu uzmanību, lai mājās izjustu komfortu. Nežēlo naudu par to, kas sagādā prieku, estētisku gandarījumu un vairo labklājības sajūtu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes norāda, ka šodien vari kļūt slinkāks nekā parasti, un tas nebūt nav labi. Neraugoties uz to, laimīgās zvaigzne apmirdzēs jebkuru tavu darbību. Neatkarīgi no taviem plāniem, tev vienmēr būs palīgi, sekotāji, konsultanti un ieinteresēta auditorija.

 

 

Iepriekšējais rakstsDaudzbērnu mamma no Valmieras somiņā aizmirst biļeti ar milzu laimestu
Nākamais rakstsRīgā desmitiem evakuēto bīstamā ugunsgrēkā deviņstāvu namā; viens cilvēks miris