Šī kopumā būs visai mierīga un nosvērta diena. Šodien prieku tev radīs mierīgas un mazaktīvas nodarbes. Ja iespējams, pavadi vairāk laika kopā ar ģimeni un nedali uzmanību ne ar ko citu!

 

Auns

Šo dienu vari pavadīt romantiskā gaisotnē. Iespējams, laiku ar tevi vēlēsies pavadīt kāds cilvēks, kurš patiesībā nav tev sirdij tuvs, taču, kad sapratīsi, ko viņš tev ir sagatavojis, piekritīsi ar viņu tikties, lai pavadītu laiku kopā. Ja esi viens, iespējams, šis varētu būt jaunu attiecību sākums, taču pagaidām gan neko par to nevajadzētu nevienam stāstīt, kamēr paši neesat pilnībā sapratuši, kas starp jums notiek.

 

Vērsis

Šodien būsi neizpratnē par notikumiem savā personīgajā dzīvē. Iespējams, būsi neizpratnē par to, ka pēdējā laikā attiecībās iestājies vēsums. Tu mēģināsi visu atjaunot un ievirzīt atpakaļ normālās sliedēs, iespējams, aicināsi partneri uz kādu romantisku tikšanos. Diemžēl, ar vienu romantisku vakaru vien nepietiks, lai jūs atjaunotu harmoniju savās attiecībās, būs nepieciešams nopietnāks plāns.

 

Dvīņi

Šodien tu nedrīksti atlikt svarīgu lēmumu pieņemšanu uz vēlāku laiku. Ja vēlies kaut ko mainīt savā dzīvē, rīkojies nekavējoties. Ja tu nolemsi šķirties no kādas personas, visticamāk, tu viņu vairāk nekad neredzēsi, savukārt, ja vēlies kādam atzīties savās jūtās – nekādā gadījumā nedari to telefoniski vai tiešsaistē, bet gan uzmeklē šo cilvēku personīgi. Tikai personīga tikšanās dos vēlamo rezultātu.

 

Vēzis

Šodien, iespējams, saņemsi ļoti daudz komplimentu par savām kulinārijas spējām. Ja šodien organizē vai dodies apmeklēt kādu pasākumu, uzmanies, lai netiktu pārprastas situācijas. Ja esi attiecībās, partneris var kļūt skumjš, jo viņam var nepatikt, kā izturies pret kādu citu cilvēku. Viņš var kļūt greizsirdīgs. Dari visu, lai šo situāciju padarītu nekaitīgu.

 

Lauva

Šodien ieteicams pavadīt laiku brīvā dabā. Ja iespējams, dodies uz vietu, kur vari pievērsties kādam aktīvākam ziemas sporta veidam. Vakarpusē vispiemērotākā būs pasīvā atpūta. Lieliski, ja radīsi laiku, lai palasītu kādu grāmatu un/vai izmēģinātu jaunu ēdienu. Neizmanto laiku bezjēdzīgiem klejojumiem internetā.

 

Jaunava

Šodien, visticamāk, tu atteiksies piedalīties kāda sava drauga problēmu risināšanā. Iespējams, tas tāpēc, ka jau pirms kāda laika šis cilvēks būs daudz izmantojis tavu laiku un lūdzis tavu palīdzību kādu problēmu risināšanā. Tāpēc šodien spēsi bez problēmām atteikt. Galu galā izrādīsies, ka, visticamāk, no savām problēmām viņš tiks laukā ātrā un, iespējams, pat diezgan nereālā veidā.

 

Svari

Šodien tev nevajadzētu iesaistīties nogurdinošās un laikietilpīgās darbībās. Ja šodien ļoti nogursi, tas krietni ietekmēs tavas jaunās darba nedēļas sākumu. Šo dienu  tev vajadzētu veltīt patīkamām lietām – komunikācijai, īsiem braucieniem, tādu vietu apmeklēšanai, kas tev īpaši patīk utt. Starp citu, kādā no šiem īsajiem braucieniem, iespējams, satiksi kādu ļoti brīnišķīgu cilvēku.

 

Skorpions

Šodien daudzi Skorpioni aizmirsīs par pašsaprotamāko piesardzību. Pat, ja uz īsu brīdi tev jāatstāj māja, tomēr pārliecinies, lai visas aizsardzības sistēmas darbojas, kā nākas (ja tādas ir) un, protams, pārbaudi vai logi un durvis ir rūpīgi aizvērti. Neplāties ar savu adresi lieki, neizpaud to svešiem cilvēkiem, jo pastāv risks, ka kāds to centīsies izmantot noziedzīgiem mērķiem. Ja neaizmirsīsi par drošību, diena izdosies!

 

Strēlnieks

Šī diena tev sniegs lielu prieku. Iespējams, no rīta tevi pamodinās dīvainas skaņas no virtuves. Var izrādīties, ka tavs mīļotais gatavo tev brīnumgardas brokastis. Tas būs ļoti skaistas un romantiskas dienas sākums, savukārt vakarā ir gaidāma romantiskā kulminācija, iespējams, tas izpaudīsies tādā veidā, ka saņemsi beidzot ilgi gaidīto atbildi uz kādu savu priekšlikumu.

 

Mežāzis

Šo dienu vislabāk pavadīt mierīgā gaisotnē. Ja iespējams, vairāk paguli, paskaties kādu filmu vai nododies grāmatas lasīšanai. Vakarā, kad dosies uz veikalu, lai nopirktu ēdienu, iespējams, tev būs kāda liktenīga tikšanās. Iespējams, uzpeldēs kādas pagātnes atmiņas, kas var sākt traucēt tavās pašreizējās attiecībās, tāpēc esi piesardzīgs.

 

Ūdensvīrs

Šī diena solās sniegt tev pilnu emocionālo komfortu. Visticamāk, pavadīsi šo dienu ģimenes kompānijā. Iespējams, kāds šodien mēģinās ar tevi manipulēt vai iesaistīt kādās darbībās pret tavu gribu. Droši pasaki ko domā, kā jūties, bet dari to bez aplinkiem, lai šis cilvēks saprastu, ko tu patiesībā domā.

 

Zivis

Iespējams, šodien sāksi domāt, ka pasaule ir ārkārtīgi netaisnīga. Var gadīties, ka saņemsi ziņas par laulības šķiršanu kādā no savu draugu dzīvēm. Visticamāk, nāksies uzzināt, ka kāds šajās attiecībās bija krāpis. Tas liks arī tev padomāt par savām esošajām vai topošajām attiecībām un saprast, kas ir tas, no kā noteikti vēlies izvairīties.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsVeselīgie našķi – citrusaugļi. Kāda ir to ietekme uz veselību un labsajūtu?
Nākamais rakstsStrādājošu pensionāri, kura gadu nav satikusi bērnus, Kurzemē pārsteidz negaidīts paziņojums