Pirmā dienas puse būs labvēlīga saziņai. Tu vieglāk varēsi izteikt savu emocionālo pasauli ar skaistiem vārdiem un cilvēki tevi pilnībā sapratīs. Otrā dienas puse solās būt ne mazāk veiksmīga  – apstākļi būs ideāli piemēroti dažādiem projektiem.

 

auns-mil-horAuns

Izbaudi mierīgu atmosfēru mājās. Ja miers ir tikai kaut kas, par ko pēdējā laikā vari tikai sapņot, tev vajadzētu koncentrēties uz ikdienas darbu padarīšanu, lai tie ne fiziski, ne garīgi tevi nenomoka. Piemēram, šodien izdari ko tādu, ko sen jau esi kādam apsolījis, bet vienmēr atlicis uz vēlāku.

 

versis-mil-horVērsis

No rīta un agrā pēcpusdienā tu jutīsies kā zivs ūdenī. Tas būs labs laiks, lai to veltītu mākslai, pavadītu to kopā ar bērniem, pievērstos mājas darbiem, apspriestu dažādas delikātas lietas. Taču nezaudē piesardzību pat tad, ja konkrētajā brīdī jūties labi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien var gadīties piedzīvot dīvaini neparedzamas darbības un, iespējams, var nākties ciest no pārmērīgi lielas neatkarības un ideālisma.pirmajā dienas pusē nevajadzētu paļauties visiem saviem instinktiem. Tuvāk vakaram tev vajadzētu mēģināt sevi stingrāk kontrolēt.

 

vezis-mil-horVēzis

Visas dienas garumā tu varēsi justies apmierināts ar sevi un saņemt to cilvēku uzmanību, kuru patiešām vēlies, taču nemēģini paplašināt savu paziņu loku. Neuzķeries uz akliem mēģinājumiem sevi kritizēt.

 

lauva-mil-horLauva

Tavu prātu un sirdi var sajaut kāda slepena mīlas dēka. Taču, ja kaut nedaudz liksi lietā saprātīgu domāšanu, sapratīsi, ka tev nav vajadzīga slepena dēka, bet gan stabilas, maiguma, mīlestības un uzticības pilnas attiecības. Palūkojies apkārt un padomā par šo jomu savā dzīvē.

 

jaunava-mil-horJaunava

Jūtīgums un draudzīgums šodien mīsies roku rokā ar tavu ierasto praktiskumu un loģisko domāšanu. Iespējams, tas padarīs tavu raksturu vēl maigāku un ļaus justies pašapmierinātākam. Tev būs pietiekami daudz drosmes un, iespējams, tāpēc saņemsies uz  lietām, kam ilgi jau esi gatavojies. Iespējams, pat tādām, ko agrāk neuzskatīji par īpaši ticamām.

 

svari-mil-horSvari

Tava intuīcija vai kāds interesants tuva drauga ierosinājums palīdzēs tev atklāt jaunu risinājumu tavām bažām. Taču nepakļaujies akli kam nereāli, vienmēr par labu nāk loģika un veselais saprāts. Labākais variants ir apvienot šīs abas puses un izmantot apvienojot.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien, iespējams, jutīsi izmaiņas savās mīlas attiecībās. Lai kā arī nebūtu, pacenties izvairīties no jebkāda veida aizvainojuma radīšanas. Visam mēģini pievērsties ar mīlestību un pozitīvu redzējumu, tas palīdzēs gan tev justies labāk, gan apkārtējiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Centies šo dienu pēc iespējas vairāk pavadīt ar savu ģimeni. Diena, ko pavadīsi kopā ar ģimeni var ļoti patīkami atšķirties no ikdienas, no, iespējams, ļoti nogurdinošās sāncensības profesionālajā vai biznesa vidē.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien tev būs pieejami visi iespējamie līdzekļi, lai iepriecinātu savus klientus, darba devējus vai radiniekus. Lai gan nevarēsi rīkoties pretēji tam, kā noteicis kāds, kurš ir par tevi augstāk stāvošs, tu varēsi pietiekami daudz patīkama un jauka izdarīt, neraugoties ne uz kādiem apstākļiem.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Līdz pat vakaram tu spēsi baudīt lielisku draudzīguma garu. Esi žēlsirdīgs arī pret citiem, nevis tikai savtīgs savos nolūkos. Pacenties apdomāt to, ko vari izdarīt patiesi nesavtīgu un labu. Varbūt tik vienkārša lieta kā nevajadzīgo lietu nodošana labdarībai, nevis izmešana atkritumos, tev varētu sagādāt prieku vai vismaz pozitīvu sajūtu par labi padarītu darbu.

 

zivis-mil-horZivis

Rīts un agra pēcpusdiena būs ļoti piemērots laiks tam, lai iepazītu un demonstrētu savu individuālo radošo potenciālu. Ja esi nolēmis apkārtējiem parādīt savu unikalitāti un pašpietiekamību, tev šodien vajadzētu izpausties. Tavā mīlas dzīvē var rasties kāds pēkšņs un jauks pavērsiens.

 

Lai tev lieliska šī diena!

Iepriekšējais raksts10 slikti paradumi, kas kaitē tavas sirds veselībai
Nākamais rakstsDraudzene brīdina – Magone par savu rīcību izpelnīsies Dieva dusmas