Pirmajā dienas pusē varētu būt nosliece uz pārmērīgu emocionalitāti. Visticamāk, savas jūtas nāksies izpaust pārāk intensīvi, kam beigu beigās var izrādīties visai negatīva ietekme. Otrajā dienas pusē atgūsi spēju būt objektīvs.

 

 

auns-mil-horAuns

Dienas pirmajā pusē nav ieteicams doties ceļojumā, uz tikšanos vai pieņemt kādu svarīgu lēmumu, jo būs liela iespējamība, ka radīsies neparedzēti šķēršļi. Tie varētu pat ievest tevi strupceļā. Informācijas meklēšanai var nebūt rezultātu. Šodien nepārdzīvo par to un pagaidi līdz rītam.

 

 

versis-mil-horVērsis

Pirmā dienas puse būs lieliski piemērota dažādu lietu pabeigšanai. Daudzu lēmumu pieņemšana būs visai lēna un piepildīta ar dažādām cerībām. Dienas beigās jautājumi, kas saistīti ar ģimeni, māju un radiniekiem, kļūs aizvien svarīgāki.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šis nav piemērots mirklis svarīgām lietām, jo īpaši dienas pirmajā pusē. Dažās jomās varēsi atļauties dabiski brīvu pašizpausmi, bet citās negaidīti nāksies sastapties ar veciem šķēršļiem, profesionālām problēmām un nepieciešamību tikt galā ar dažādiem ierobežojumiem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Dažādas cerības šodien ies roku rokā ar dažādām bailēm un bažām. Vajadzētu izvairīties no jebkādām intrigām un vēl svarīgāk – nekādā gadījumā tās neuzsākt. Literatūras lasīšana un papildu dažādu avotu izmantošana varētu tev palīdzēt iemācīties ko jaunu un ļoti noderīgu.

 

 

lauva-mil-horLauva

Dienas pirmajā pusē kāda draudzīga komunikācija var nokļūt strupceļā. Nav svarīgi tas, cik tu vai tavs sarunu biedrs ir ideālistisks, jo reizēm vienkārši ir jāsaprot un jāatzīst, ka realitāte var ieviest savas korekcijas ikvienā dzīves situācijā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Pirmā dienas puse būs ļoti piemērota plānošanai, jo īpaši ja tā paredzēta ilgtermiņam. Virzieni, uzdevumi un ieteikumi, ko tu saņem no vadības, var pēdējā brīdī pēkšņi mainīties. Ja tu esi dzimis septembra vidū, iespējams, sāpīgi uztversi lietu neprognozējamību, dīvaino cilvēku uzvedību un atteikumu.

 

 

svari-mil-horSvari

Tava komunikācija ar cilvēkiem no tālienes, citu vietu, kultūru vai filozofiju pārstāvjiem, var beigties ar lērumu neatbildētu jautājumu. Tev ir visas tiesības saglabāt savas cerības un ilūzijas, uzticēties cilvēkiem un dalīties ar viņiem savās grūtībās, bet neaizmirsti, ka lietas mainās.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pirmā dienas puse solās būt visai intriģējoša, tajā varēsi eksperimentēt. Ja tu strādā ar tehniku, elektrotehniku, datu apstrādes ierīcēm vai arī mēģini šodien pievērsties savstarpējām attiecībām ar cilvēkiem, varētu rasties dažādi šķēršļi un ierobežojumi šajā procesā.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī nesolās būt tev vieglākā diena. Iespējams, jutīsi, ka ļoti trūkst laika. Ieteicams izvairīties no jaunu projektu uzsākšanas pat tad, ja uzskati, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Ja esi dzimis decembra vidū, var rasties nepatīkamas izjūtas, jo var šķist, ka tiek zaudēta kontrole pār dažām lietām.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Neparedzētas situācijas, kas radušās saistībā ar ārstēšanu, mājas darbiem un ikdienas uzdevumu izpildi, būtu jāuztver kā pagaidu problēmas. Iespējams, šodien satiksi cilvēkus, ar ko nebiji ticies jau ilgu laiku. Ļauj vaļu interesantām sarunām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Radošas idejas vai mīlas lietas var nonākt strupceļā. Nezaudē galvu, ne jau katras mazākās problēmas dēļ nākas kaut ko zaudēt. Tiesa, dažādas izmaiņas būs neizbēgamas. Tev nāksies apstāties un padomāt par lietām vēlreiz, neko nesasteidzot un nepārspīlējot.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tu lieliski spēsi tikt galā ar dažādām problēmām, kas radīsies ģimenes vai darba vidē. Ja esi dzimis marta vidū, rīta pusē vajadzēs prast savaldīties, lai nepateiktu kādam ko lieku. Esi uzmanīgs un neko nesasteidz. Nespried par lietām mirkļa iespaidā.

 

 

Jauku dienu!

Iepriekšējais rakstsMeklētājiem izdevies atrast Lilastes pludmalē pazudušo zēnu
Nākamais rakstsDiemžēl svētdiena pienākusi ar ļoti skumjām ziņām