Dienas pirmajā pusē gatavojies jaukam pārsteigumam. Radošā darbā sekmes un pašizpausmes iespējas būs teicamas. Tu esi gatavs pārmaiņām, ja tādas nāks. Ko vēl zvaigznes sola šai dienai?

 

Auns

Tikšanās un svarīgākās lietas jāsaplāno nevis no rīta, kad labos nodomus var aizkavēt negaidīti šķēršļi, bet gan pēcpusdienā, kad viss jau būs nokārtojies. Iespējams, nāksies veikt kādas darbības, kas saistītas ar jūsu nodokļu nomaksu.

 

Vērsis

Esi uzmanīgs, strādājot pie savu plānu realizācijas. Dienas garumā iespējami gan atteikumi, gan nesaskaņas, līdzekļu un komunikācijas trūkums, kas darbus var aizkavēt. Tavos plānos, iespējams, tomēr nāksies ieviest kādas korekcijas.

 

Dvīņi

Ne visas lietas šodien ritēs tik gludi, cik pašiem gribētos. Neskatoties uz savu šarmu, dažas durvis jums paliks slēgtas. Esiet pacietīgi, pret vakaru jau, iespējams, būs dota zaļā gaisma un viss izdosies!

 

Vēzis

Vēzis šodien vairāk iesaistīsies citu cilvēku problēmu risināšanā, aizmirstot par savām vajadzībām. Veiciet savu draugu un paziņu loka izvērtēšanu – cik no viņiem jūs vispār satiekat, komunicējat? Kurš ir svarīgākais? Atgādiniet šim cilvēkam par sevi.

 

Lauva

Iespējami negaidīti finanšu sarežģījumi. Kāds no draugiem var pilnīgi negaidīti jums likt mainīt attieksmi pret viņu, ne tajā pozitīvākajā virzienā. Šī diena būs cīņa, taču tās beigās jums būs skaidrs skats uz dzīvi un lietas sastājušās savās vietās.

 

Jaunava

Nav būtiski, kādi ir jūsu plāni – panākumi ir teju neizbēgami! Iespējama grūtāka saruna ar priekšnieku, kolēģi, draugu vai partneri par lietām, kas jūs satrauc, un kuras jūs vēlaties mainīt. Skaidri paudiet savu viedokli.

 

Svari

Labvēlīgs brīdis jebkuriem jautājumiem, kas saistīti ar kontaktiem ārvalstīs, izglītību, tūrismu, radošām aktivitātēm. Dienas pirmajā pusē gaidāmi nelieli šķēršļi, bet jūs tiksiet tiem pāri, saglabājot savu organizētību un koncentrēšanos svarīgākajam.

 

Skorpions

Dažas nākotnes izvēles, kuras veicāt jau labi sen, var nopietni sarežģīt dzīvi šīs dienas pirmajā pusē. Tomēr šodien nebūs neviena šķēršļa, kuru jūs viegli nepārvarētu – uz priekšu!

 

Strēlnieks

Īstais laiks sarunām ar sev svarīgiem cilvēkiem. Konsultējieties, jautājiet viņu viedokli, padomu, jā, arī palīdzību, ja nepieciešams. Rīta pusē gaidāmās domstarpības, šķēršļi vai nelielas nebūšanas jūs tikai stimulēs ar paceltu galvu soļot tālāk.

 

Mežāzis

Iespējami negaidīti papildus ienākumi maza darbiņa izskatā. Izlemiet, vai jūs vēlaties to darīt. Svarīgās lietas, tikšanās atlieciet uz pēcpusdienu, rīta pusē cilvēki nebūs gatavi konstruktīvām sarunām un jums labvēlīgiem lēmumiem.

 

Ūdensvīrs

Brīnišķīgs brīdis beidzot sakārtot privāto dzīvi. Nesatraucieties par īslaicīgām grūtībām finanšu vai seksuālajā ziņā – ar tām tikt galā no jums neprasīs milzu pūles.

 

Zivis

Šī diena pēc iespējas jāpavada ar jums tuvajiem. Negaidīta emocionāla nianse var sašķobīt ticību kaut kam. Kontrolējiet emocijas.

 

Lai ražīga diena!

Iepriekšējais rakstsKauns, ka medicīnā ir šādi cilvēki: Par fiktīvu vakcināciju Vidzemē aiztur divas darbinieces
Nākamais rakstsIvo Fomins beidzot komentē incidentu Tukuma koncertā