Mēģini šodien nepārpūlēties. Atliec svarīgas tikšanās uz citu laiku, velti šo dienu ģimenei. Kad esi kopā ar bērniem, pārliecinies, lai spēlējat pēc vienādiem noteikumiem.

 

Auns

Šodien vajadzīga liela piesardzība, lai varētu atvieglot savu nervu sistēmu. Tiem Auniem, kuriem patīk izcelties, būt uzmanības centrā – šodien, lūdzu, saprātīgi, nepārspīlējot. Ja šodien tev kāds piedāvā doties ceļojumā – nepiekrīti. Šajā ceļojumā solās būt neveiksmes.

 

 

Vērsis

Šodien, ļoti iespējams, tu vairākkārt kļūdīsies dažādos aprēķinos. Vislabāk šobrīd neveidot tālejošus plānus, nedibināt jaunu uzņēmumu un nesākt jaunu projektu. Vislabāk šodien pievērsies problēmām, kas ir mājās. Bizness nesniegs vēlamos rezultātus, tādēļ darījumus pārcel uz citu dienu. Cilvēki, ar kuriem šodien tiksies, iespējams, būs tavā dzīvē ļoti svarīgi.

 

 

Dvīņi

Radošais impulss, kas sākās nedēļas pirmajās dienās, izrādīsies vien pašapmāns un nesniegs gaidīto rezultātu. Šodien labāk nepievērsies jauniem biznesa plāniem, jo apkārtējie tevi neatbalstīs. Tas var radīt problēmas visās dzīves jomās.

 

 

Vēzis

No rīta, iespējams, nejutīsies tik labi, cik gribētos. Var gadīties, ka izjutīsi neizskaidrojamu nemieru. Tavs lielākais ienaidnieks turpinās pastāvēt tikai tavā iztēlē. Otrajā dienā sajūtas uzlabosies, kļūs gan fiziski, gan morāli vieglāk. Ieteicams vakarpusē doties pastaigā.

 

 

Lauva

Iespējams, piekritīsi kādiem tālejošiem plāniem, priekšlikumiem. Taču tev pašam ir jābūt pārliecinātam vai tas, ko uzsāksi, tiešām dos cerētos rezultātus. Iespējams, pieņemsi svarīgus lēmumus arī savā personīgajā dzīvē. Ja kaut ko konkrēti izlemsi šajā jomā, visticamāk, nekad to nenožēlosi.

 

 

Jaunava

Šodien nāksies sastapties ar dažādām pretrunām, izpratnes trūkumu. Nāksies ar cilvēkiem ilgi diskutēt, iespējams, pat saprāta robežās manipulēt, jo viņi nevēlēsies piekāpties. Mēģini visam pieiet ar pēc iespējas lojālāku attieksmi, drīz tas nesīs augļus. Iespējama lejupslīde finanšu jomā, tāpēc pārskati savus izdevumus un ieguldījumus, veic nepieciešamās izmaiņas. Parūpējies par savu veselību!

 

 

Svari

Liels enerģijas pieplūdums uzlabos tavas sajūtas. Iespējams, šodien vairāki cilvēki vērsīsies pie tevis pēc palīdzības, padoma vai vienkārši, lai “izkratītu sirdi”. Esi pretimnākošs un laipns, uzklausi un ieklausies.

 

 

Skorpions

Šodien vairāk nekā jebkad agrāk tev nāksies sevi piespiest savaldīties un būt pacietīgam, lai izvairītos no rūgtuma un nežēlības, kas varētu tevi ievainot. Taču tev nevajadzētu balstīties tikai uz savas rīcības aukstu aprēķinu, bet pieņemt lēmumus saprātīgi. Pēcpusdienā solās būt dažādu konfliktu atrisināšanas iespējas, taču zemapziņā joprojām sajutīsi iekšējo spriedzi un briesmas.

 

 

Strēlnieks

Velti dienu bērniem. Tu jutīsies komfortabli. Savstarpējā pieķeršanās un mīlestība būs izteikti jūtama un nomierinās dvēseli. Iespējams, atcerēsies kaut ko no savas bērnības, kas liks tev pasmaidīt un redzēsi – tavi kādreizējie sapņi nav likuši tev vilties. Visticamāk, šī diena ļaus atrisināt ģimenes problēmas, ja tādas ir.

 

 

Mežāzis

Piemērota diena, lai gūtu panākumus ģimenes lietās, vienīgi – pirms rīkojies, pārliecinies par savas rīcības pareizību. Finanšu problēmas nesanāks diezko viegli atrisināt, taču, iespējams, radīsi iespēju, lai uzlabotu savu situāciju. Pat šķietami bezcerīgā situācijā izeja ir atrodama.

 

 

Ūdensvīrs

Ja pēdējā laikā tev nācies sastapties ar dažādām problēmām kādā no taviem projektiem, padomā vai nebūtu labāk to izbeigt. Iespējams, tu vienkārši tērē savu laiku un spēkus kaut kam, kas tev sen vairs nav vajadzīgs, jo tavi mērķi patiesībā ir mainījušies. Padomā par to, ko un kā vēlies attīstīt savā karjerā.

 

 

Zivis

Planētas ir izvietojušās tā, ka tās liek tev saprast – jāsāk domāt par to, ko tu ēd. Sāc uzturā lietot vairāk augļu. Turklāt – ir pienācis laiks, lai izgulētos. Ja tā padomā, ir tikai nedaudz jāsakārto sava diena, jāpiedomā pie tā, lai atrastos laiks atpūtai. Atceries – svarīgi ir laicīgi doties pie miera un izgulēties, atpūtinot kā ķermeni, tā prātu.

 

 

Lai tev šī diena tev īpaši skaista!

Iepriekšējais rakstsTavs HOROSKOPS veiksmīgam SEPTEMBRIM
Nākamais rakstsPar mata tiesu no nāves; trillera cienīgs moments uz Latvijas ceļiem