Šodien zvaigznes brīdina uzmanīties no sasteigtiem, nepārdomātiem lēmumiem. Uzmanība un stabilitāte būs jūsu šodienas vērtīgākās īpašības. 

 

 

auns-mil-horAuns

Lieliska diena, lai pabeigtu iesāktos darbus un mazliet paanalizētu, kā tad īsti viss sanācis. Neko jaunu gan šodien vēl nesāciet, ir īstais brīdis uzspodrināt savu reputāciju ar jau paveiktajiem darbiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Labs laiks, lai pieķertos neatrisinātajiem ģimenes un attiecību jautājumiem. Jūs lielu uzmanību pievēršat saviem bērniem un viņu problēmām, kas ir apsveicami. Pienācis īstais brīdis novērtēt jūsu līdz šim padarīto darbu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Attiecības ar ģimenes locekļiem, vecākiem un dažādas saimniecības lietas ieņem aizvien nozīmīgāku vietu jūsu dzīvē. Pārliecinieties, ka viss jūsu dzīvē darbojas nevainojami, tajā nav nekā veca un lieka.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Ieteicams sašaurināt paziņu loku. Ja būsiet izvēlīgs, kad runa ir par draugiem, partneriem, paziņām vai vienkārši informācijas avotiem, atsijāsiet graudus no pelavām un ietaupīsiet milzīgu laika apjomu, palielināsies darba efektivitāte.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lielākā daļa uzmanības būs jāvelta tīri praktiskiem jautājumiem, piemēram, ienākumiem un izdevumiem, savam finansiālajam stāvoklim. Ja esat augusta vidū dzimusi Lauva, vienmuļu darbu izturēt ir īpaši grūti. Prāts un sirds būs vērsti uz radošumu, mīlestību un partnerību.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien nevajadzētu paļauties vienīgi uz saviem argumentiem, bet uzklausīt arī citu teikto. Dariet ierastos darbus, tas palīdzēs ievērot mieru un nosvērtību pat tad, ja pēkšņi sastapsieties ar ko negaidītu.

 

 

 

svari-mil-horSvari

Atkarība no citiem, ilgtermiņa saistības vai karjeras vēlmes šodien par sevi atgādinās īpaši spēcīgi. Būs iespējams pabeigt kādu svarīgu darbu. Lai veiktos labāk, jums īpaši svarīgi ir darboties pazīstamā vidē kopā ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Diena būs veiksmīga, ja vien necentīsities “otrreiz izgudrot divriteni” un strādāsiet pēc pārbaudītām metodēm. Viegli padosies visa jaunā apgūšana. Ja svētku dāvanas vēl nav sagādātas, nepērciet visu uzreiz šodien, jo lieli tēriņi nav ieteicami.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Ja esat dzimis decembra vidū, radīsies teicama izdevība izmantot tās iespējas, ko sniedz atrašanās ārpus mājas. Rūpīgi sekojiet līdzi notikumiem, jo pastāv liela varbūtība, ka pēdējā mirklī palaidīsiet garām ko ilgi gaidītu vai svarīgu.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Personiskie mērķi šodien var būt visai neskaidri, tāpat kā attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Tomēr jums vienalga ir teicama iespēja pabeigt līdz galam vismaz tos darbus, kas ir iesākti un neprasa milzu koncentrēšanos vai citus ieguldījumus.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Esat apguvuši biznesa domāšanu un tā ir vērtīga īpašība. Pievērsiet uzmanību sīkumiem! Laba diena, lai sistematizētu savus pienākumus un atbildību. Iespējams, atdosiet vecu parādu – un nav runa tikai par naudu.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivis nav tās, kas kontrolēs šodienas notikumus, drīzāk peldēs pa straumei. Vērojiet, kā rīkojas apkārtējie cilvēki un uzklausiet viņu sakāmo pat tad, ja tas nav nekas patīkams.

 

Jauku dienu!

 

 

Iepriekšējais rakstsPolicija vajā ātrumpārkāpēju, pēkšņi iejaucas garāmgājējs
Nākamais rakstsSvarīgi! Uzrādot sertifikātu, turpmāk identificēšanai būs derīga arī autovadītāja un citas apliecības