Šajā dienā ieteicams tomēr ļauties komunikācijai ar apkārtējiem, jo sevišķi svaigā gaisā. Esiet uzmanīgi karstumā!

 

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šodien jābūt īpašu uzmanīgiem. Ikdienas gaitās tu mēdz apiet apkārtējos un jebkāda veida komunikāciju ar viņiem un šī iezīme, visticamāk, pastiprināsies. Lai kā arī dažkārt sarunas ar citiem var šķist laika izšķiešana, tās var palīdzēt tev izvairīties no dažādiem sarežģījumiem, kā rezultātā ietaupīsies laiks, ko parasti pavadi laiku to risināšanai.

 

 

 

versisVērsis

Vēršiem vajadzētu izvairīties no iesaistīšanās sarunās. Tomēr, esi pieklājīgs un pretīmnākošs, kad kāds no apkārtējiem tevi uzrunā. Būtu muļķīgi tev šajā dienā rekomendēt kļūt komunikablākam kā ierasts – tā būtu peldēšana pret straumi, kas sagādātu diskomfortu gan tev, gan sarunu biedriem. Diemžēl, ir reizes, kurās jāpārkāpj sev pāri un komunikācija ir neizbēgama.

 

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmes pārstāvjiem ieteicams izmantot šo dienu savā labā un atgūt iekavēto darbā. Tu mēdz pārāk daudz aizrauties ar komunikāciju ar apkārtējiem, kā rezultātā bieži vien aizmirsti par darbu un savu pienākumu pildīšanu. Ja ļausies zvaigžņu ietekmei, diena būs ļoti produktīva.

 

 

 

vezisVēzis

Vēžiem ieteicams ļauties šī brīža zvaigžņu stāvokļa iespaidam darbā, taču nopurināt to nost, pārkāpjot pāri mājas slieksnim. Tev ir ļoti tuvas un spēcīgas saiknes ar ģimeni. Pēkšņi kļūstot netipiski kluss un atturīgs, vari savus mīļos pamatīgi samulsināt, kam neizbēgamas sekas var būt lielāki vai mazāki konflikti.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem ieteicams šajā dienā nodoties darbam un savu pienākumu pildīšanai. Bieži vien apkārtējie tev pārmet, ka esi vairāk runātājs, nevis darītājs un nav melots, ka tavi vārdi runā skaļāk par darbiem. Šodien pierādi gan citiem, gan pats sev pretējo.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjiem jābūt īpaši uzmanīgiem, lai nekļūtu neiecietīgi un nelaipni pret apkārtējiem. Šodien, tev būs darba pilnas rokas un saspringtais noskaņojums var krietni iedragāt tavas komunikācijas prasmes.

 

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams būt atvērtiem pret apkārtējo pasauli un cilvēkiem pat tad, ja pašiem šajā dienā vēlme pēc komunikācijas ir jūtami noplakusi. Jebkurš laiku pa laikam vēlas veltīt laiku sev un pavisam noteikti ir to arī pelnījis, taču daudzi cilvēki uz tevi patiesi paļaujas un būtu nepieklājīgi asi noraidīt to lūgumu pēc palīdzības.

 

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ieteicams būt maigiem un saprotošiem komunikācijā ar citiem cilvēkiem. Tu mēdz no mušas izpūst ziloni, izraisot milzu konfliktu dēļ viena, no konteksta izrauta vārda. Pietaupi savu aso dzeloni kādam, kurš to patiešām būs pelnījis.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem šajā dienā vajadzētu pabeigt darbu ātrāk, lai vairāk laika varētu pavadīt vienatnē. Apkārtējie, iespējams, šodien būs klusāki kā ierasts, tomēr, neskatoties uz to, tu labprātāk būsi viens, kas nebūt nav slikti. Turklāt, ņemot vērā tavu spēju ātri tikt galā ar saviem pienākumiem, arī darbs dēļ tā necietīs.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmes pārstāvjiem jāvērš uzmanība uz cilvēkiem, pret kuriem tie grasās zaudēt savaldību. Tu ļoti lielu vērtību piešķir savam dārgajam laikam, sevišķi šodien, taču, dusmojoties uz katru, kurš tevi kaut nedaudz iztraucēs, pastāv liels risks, ka pateiksi nepareizos vārdus nepareizajam cilvēkam. Tas, protams, beigsies ar problēmām tev pašam.  

 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem ieteicams neiesaistīties lielos konfliktos šajā dienā. Tu mēdz pielietot visus pieejamos ieročus, lai pierādītu savu taisnību tiem, kuru domas atšķiras no tavējām, tomēr, pārāk aizraujoties, situāciju sarežģīsi ne vien apkārtējiem, bet arī sev pašam.

 

 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmes pārstāvjiem šo dienu ieteicams izmantot iekavēto darbu paveikšanai. Tu mēdz kavēt pienākumu izpildi, taču šodien varēsi iedvesmoties no apkārt valdošās darbīgās atmosfēras un atrast motivāciju, lai paveiktu ievērojami vairāk kā ierasts.

 

 

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsSejas ādas kopšanas ābece vasarai: Iesaka kosmētiķe
Nākamais rakstsKarstajā sestdienā notikušas vairākas smagas avārijas – VIDEO