Centies izmantot šo dienu efektīvi un, ja nepieciešams, ik pa laikam dodies atpūtas pauzē, lai ar jaunu sparu varētu turpināt iesākto.  

aunsAuns

Auna zīmē dzimušie ir drosmīgi un entuziastiski cilvēki, kuri mīl uzsākt jaunus projektus un izmēģināt dažādas jaunas lietas savā dzīvē. Lai arī šis darbīgais gars palīdz tev būt produktīvam, šodien tas vairāk izrādīsies tev kā mīnuss, nevis pluss. Izvairies uzņemties darīt vairāk, kā reāli spēj paveikt un netērē laiku, izmantojot jaunas, sarežģītas metodes vai tehnoloģijas, ja zini, ka raitāk viss ritēs uz priekšu pieturoties pie pārbaudītām vērtībām.

 

versisVērsis

Vērši ir strādīgi cilvēki, kuriem nedraud dažādi traucēkļi un lēnīgums, ko citiem sagādās šī diena. Pavadi dienu produktīvi, rādot piemēru apkārtējiem. Ja nepieciešams, uzmundrini un motivē savus kolēģus, kuriem būs salīdzinoši grūti nezaudēt fokusu no darba.

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie ir to starpā, kuri šajā dienā pamatīgi pacīnīsies par to, lai spētu koncentrēties uz darāmo. Centies uzturēties tikai un vienīgi savā darba vietā, lai izvairītos no iespējamajiem traucēkļiem. Ja jūti, ka galva pilnībā atsakās strādāt, dodies nelielā kafijas pauzē, lai varētu sevi uzmundrināt.
 

 

vezisVēzis

Vēžiem rokas būs darba pilnas. Tu mēdz darīt vairāku cilvēku darbu, līdz ar to par garlaicību sūdzēties nevari. Bieži vien tieši tas palīdz nezaudēt motivāciju un iedvesmu strādāt. Šajā dienā ieteicams izvairīties no rutīnas un dažādot darāmo darbu sarakstu.

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušie nereti  vienā mierā sev spēj sniegt atpūtas pauzes, tikmēr citus iedrošinot darbam. Kad darbs kļūs neizturams, nostādi sevi autoritatīvā pozīcijā, sniedzot citiem vien gudrus padomus. Izklausās nekrietni, tomēr šādā veidā vismaz neviens šodien necietīs.

 

jaunavaJaunava

Jaunavas, kuri ierasti ir darbīgi un uz detaļām vērsti cilvēki, ļoti iespējams, šodien jutīsies stipri apjukuši un nespēs līdz galam sakoncentrēties. Ieteicams ivēlēties mazāko ļaunumu – iespēju robežās nedaudz atlikt svarīgus projektus, lai pēcāk nenāktos nožēlot pieņemtos lēmumus.

 

 
svariSvari

Maz ticams, ka svaru zīmes pārstāvjus šodien piemeklēs kādas likstas vai sarežģījumi, tomēr lielu dienas daļu pavadīsi tās meklējot. Spēsi sevi pārliecināt, ka, palīdzot citiem, kolektīvs kopumā kļūs produktīvāks. Tas, protams, šad un tad arī ir tiesa, taču neizmanto to par ieganstu, lai kavētu pats savu darāmo!

 

skorpionsSkorpions

Skorpionam jācenšas sasaistīt darbus ar kādu no savām kaislībām vai hobijiem. Šodien skorpions varētu justies visādā ziņā mazliet apjucis, taču, ja spēsi reālajā darbā raudzīties caur kādu no savām sapņainajām interesēm, spēsi veiksmīgi apvienot lietderīgo ar patīkamo.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlniekiem piemīt apskaužama spēja tikt galā ar saviem pienākumiem krietni ātrāk kā citiem, turklāt nezaudējot padarītā darba kvalitāti. Šajā dienā šī prasme būs sevišķi noderīga. Centies neskriet ātrāk, kā kājas tevi nes un neliedz ik pa brīdim sev mirkli pelnītas atpūtas.

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem jābūt uzmanīgiem, jo šodien pastāv liels risks pārstrādāties. Tu esi gatavs darīt visu iespējamo un neiespējamo, lai saglabātu savu spožo reputāciju un bieži vien tādēļ neļauj sev atslābt ne uz brīdi. Mirklis atelpas, kurā atjaunot savus spēkus, nav zemē izmests laiks – tā ir investīcija tavā veselībā, labsajūtā un spējā produktīvi darbu turpināt.
 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem vajadzētu pieturēties pie savu darbu pienākumu pildīšanas savā darba vietā un laikā. Tu ļoti aizrautīgi aizstāvi un izklāsti citiem savas idejas un viedokli par dažādām tēmām, taču nedrīksti pieļaut, ka tas kaut kādā veidā traucē tavam algotajam darbam.

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušie šodien vēlēsies vienkārši paņemt brīvdienu. Tev bieži ir visai problemātiski saglabāt koncentrēšanos uz savu darbu un šodien, diemžēl, situācija tikai ievērojami pasliktināsies. Ja tomēr strādāšana ir neizbēgama, centies ik pa laikam pamainīt veicamos uzdevumus, patērzēt ar citiem vai doties ieelpot svaigu gaisu.
 

Iepriekšējais raksts12 fakti par Eirovīziju ko tu, visticamāk, nezināji
Nākamais rakstsŪdenslīdēji sacēluši milzīgu trauksmi nogrimušā “Titānika” dēļ