Šodien īpaši rūpīgi jāpievērš uzmanība tam, lai tu savus vārdus saskaņotu ar savu rīcību. Neizrunājies aplinkus un pārlieku daiļrunīgi, jo apkārtējie tevi nesapratīs. Vienkāršāk runājot – ja vēlies šodien gūt panākumus – esi dabisks, vienkāršs, cik vien tas iespējams.

 

 

auns-mil-horAuns

Šī diena varētu tevī raisīt teju izmisuma sajūtas. Iespējams, tevi ietekmēs kādi svarīgi, taču līdz šim neatrisināti jautājumi, kas varētu būt finansiāla rakstura. Pat ar tuva drauga atbalstu un palīdzību tev būs grūti atrasta atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem. Iespējams, tev vajadzētu padomāt par to, ka ir ļoti daudz interesantu lietu pasaulē, kas patiesībā nemaksā neko vai arī tādas, kam vērtība ir tik liela, ka to par naudu nopirkt nav iespējams.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien nevajadzētu tērēt laiku dažādu argumentāciju izklāstīšanā. Tavs retorikas talants nebūs pārāk spēcīgs, tāpēc tev ne visai labi izdosies aizstāvēt savu viedokli un domas pareizību, izmantojot konkrētus argumentus. Šodien labāk mierīgi paraudzīties uz visu no malas.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien var nākties sastapties ar neatrisināmu problēmu darbā. Tev nāksies krietni nopūlēties, lai pierādītu savu kompetenci kādā konkrētā jomā, lai varētu darboties pie pašreizējā projekta vai darboties ar kaut ko, kas tev, iespējams, šķiet pat visai ikdienišķs. Šis incidents liks tev padomāt par to, ka vajadzētu uzlabot savu profesionalitātes līmeni.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien, iespējams, nāksies stipri vilties kādā no sev mīļiem cilvēkiem. Kāds, kuram tu līdz šim uzticējies, izrādīsies melis un nodevējs. Vissāpīgāk tajā visā būs tas, ka uzzināsi, ka viņš pastāvīgi rīkojies tev aiz muguras, izliekoties par brīnišķīgu cilvēku.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šodien vari sagaidīt panākumus finanšu jomā. Iespējams, saņemsi vilinošu piedāvājumu no kādas nepazīstamas personas. Var gadīties, ka pirmo peļņu saņemsi jau šovakar. Visticamāk, tavs jaunais paziņa piedāvās tev padomdevēja vai konsultanta lomu, ko varēsi izmantot internetā. Tas ļaus tev darīt ierastos ikdienas darbus un gūt papildu ienākumus no jaunā darba vakaros.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tev vajadzētu būt pēc iespējas taupīgākam. Iespējams, ka sākot ar šo dienu, tavas pozīcijas darbā būs apdraudētas. Jo īpaši gadījumā, ja tev nav nekādu ietaupījumu, šī situācija var likt izjust pietiekami lielu stresu un neziņu par nākotni.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien kaut kā viss iegrozīsies tā, ka tu būsi salīdzinoši vēss pret savu partneri. Visticamāk, būsi ļoti noguris darbā un vēlēsies mājās vien zvilnēt dīvānā. Turpretī tavs partneris varētu atgriezties no darba ļoti pacilātā noskaņojumā un sākt enerģiski izklāstīt to, kas un kā šodien noticis. līdz ar tavu nogurumu, tas nespēs radīt tevī teju nekādas emocijas, kas savukārt aizvainos tavu partneri.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tevi var sagaidīt ļoti daudz grūtību. Tā rezultātā tu nespēsi pabeigt iecerētos darbus, ļoti iespējams tos, ko tev uzticējis priekšnieks vai kolēģis. Iespējams, nāksies izjust vilšanos arī attiecībās ar kādu cilvēku, ar kuru tev bijuši kopīgi nodomi vai sapņi, jo izrādīsies, ka viņš to visu būs realizējis kopā ar kādu citu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tev būs raksturīga pārlieku konservatīva pieeja savās romantiskajās attiecībās. Ja nesen esi uzsācis jaunas attiecības vai arī šobrīd gatavojies to darīt, visticamāk, vēlēsies to attīstīt lēni un harmoniski. Taču var gadīties, ka tavam partnerim būs citas domas un sajūtas, un viņš nevēlēsies gaidīt, lai sasniegtu nākamo attiecību līmeni. Nāksies rast kompromisu!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šodien nav ieteicams iesaistīties nekāda veida strīdos vai konfliktos jo īpaši ar saviem darba kolēģiem. Viens no šiem cilvēkiem rezultātā var nebūt gatavs piedot tev kādu nelielu incidentu, tādējādi tu vari riskēt iegūt ļoti bīstamu pretinieku. Piedomā pie savas attieksmes un uzvedības, centies uz visu reaģēt pēc iespējas mierīgi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien, iespējams, veiksi kādu spontānu pirkumu. Visticamāk, tu vienkārši dosies līdzi kādam draugam vai radiniekam, kurš vēlēsies ko iegādāties, bet ieraudzīsi ko tādu, ko nevarēsi atturēties iegādāties. Daži Ūdensvīri var kaut ko iegādāties tikai tāpēc, lai kādam parādītu, ka viņiem ir iespējas, ka ir nauda un katrs cents nav jāskaita. Tomēr – uzmanies, jo šajā gadījumā, visticamāk, tu tikai izcirtīsi robu savās finansēs, nesasniedzot savu primāro mērķi.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tu piestrādāsi pie tā, lai stiprinātu savu profesionālo situāciju. Tu spēsi veiksmīgi tikt galā ar sarežģītiem jautājumiem, ko citi tavi kolēģi, visticamāk, nebūs spējuši atrisināt. Tava priekšniecība vēlāk izteiks tev pateicību un komplimentus par paveikto, iespējams, saņemsi par kādu lielisku piedāvājumu.

 

 

Lai viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsNepatīkama vēsts no “Latvijas Pasta”
Nākamais rakstsParādījušās jaunas prognozes par laiku brīvdienās un nākamnedēļ