Auns

Šodien piedzīvosi pamatīgas dusmas. To pamatā būs kāds cilvēks, ar kuru kopīgi strādā pie dažādiem radošajiem projektiem. Sākotnēji viņš tevi pārliecinās, ka ir gana kompetents atsevišķu uzdevumu veikšanā, taču, diemžēl, ar darbiem pierādīs pretējo. Visnepatīkamākās emocijas sagādās fakts, ka paļaujoties uz šī cilvēka zināšanām, būsi atteicis īsta profesionāļa piedāvāto palīdzību.

 

 

Vērsis

Šodien spēsi pilnībā relaksēties un sasniegt pilnīgu psiholoģisko komfortu. Tas nebūtu iespējams, ja tev līdzās nebūtu tavi paši tuvākie un mīļākie cilvēki. Diena aizritēs mierīgi un sagādās tev vairākas priekpilnas atmiņas. Vēlāk atcerēsies pat šodien sajustās smaržas un garšas, kuras varēji baudīt savu vecāku mājās.

 

 

Dvīņi

Šodien nekas un neviens tevi nevarēs piespiest izlīst no sava ērtā dīvāna. Ērti iekārtojies, tu iegrimsi virtuālajā realitātē un reālajā dzīvē atgriezīsies vien vēlu vakarā. Visu šo laiku tu komunicēsi ar kādu sev simpātisku, internetā iepazītu personu, domājot, ka viņš ir tava ideālā otrā pusīte, kuru jau ilgu laiku esi meklējis. Tajā pašā laikā, dažādu tev vien zināmu iemeslu dēļ, satikšanos ar viņu tu turpināsi atlikt uz vēlāku, kaut arī to ļoti gaidīsi.

 

 

Vēzis

Šo dienu atcerēsies ar vispozitīvākajām emocijām. Jutīsies pacilāts pat atrodoties mājās. Dienas pirmajā pusē tevi apciemos kādi attālāki radinieki. Kopā apspriedīsiet dažādus jaunumus un svarīgus jautājumus, kā rezultātā sarunas ieilgs līdz pat pusnaktij. Tiklīdz tavi viesi dosies prom, sāksi atvērt viņu sagādātās dāvanas. Būsi iepriecināts ar daudzajiem unikālajiem un jaukajiem pārsteigumiem.

 

 

Lauva

Šodien neviens nespēs tevi uzvarēt argumentos, neraugoties uz to, ka daļa no tiem būs acīmredzami kļūdaini. Tiesa gan, to aplamība dažkārt apstiprināsies tikai krietni vēlāk. Pat, ja saskaries ar pilnīgu fiasko, nesteidzies izteikt steidzīgus un skaļus spriedumus. Turpini iesākto un uztver konkrēto starpgadījumu kā īslaicīgus sarežģījumus.

 

 

Jaunava

Šodien gūsi labu mācību saistībā ar pieticību. Kādu pirkumu, par kura veikšanu būsi izklāstījis arī draugiem un tuviniekiem, diemžēl, tomēr nevarēsi veikt. Pēc piedzīvotās vilšanās, turpināsi saņemt apkārtējo zvanus un ziņas, kurās izteikta interese tuvākajā laikā konkrēto lietu aplūkot klātienē. Jau laikus padomā par to, kādu atbildi sniegt, lai izvairītos no apvainojumiem.

 

 

Svari

Šodien dosies uz aizraujošu randiņu. Tava sirds izkusīs, kad nokļūsi īstā ziedu jūrā un peldēsies burvīgo ziedu aromātā. Cilvēks, kurš sagatavos tev šo pārsteigumu ir kāds, kurš jau ilgāku laiku gaida no tevis apstiprinošu vai noraidošu atbildi attiecību uzsākšanai. Šoreiz tu to beidzot sniegsi un izdarīto lēmumu nekavējoties darīsi zināmu arī apkārtējiem, ievietojot sociālajos tīklos kādu īpaši romantisku fotogrāfiju.

 

 

Skorpions

Šo dienu pavadīsi cīņasspara pilns. Kāds no taviem kaimiņiem pamanīsies lauzt apkārt valdošo mieru un klusumu  ar apjomīgu remontdarbu veikšanu. Iesākumā tu viņam laipni palūgsi netrokšņot, taču šis lūgums tiks ignorēts. Tad tu metīsies uz vienu roku kopā ar pārējiem kaimiņiem un apciemosi skaļo trokšņotāju. Viņš uzreiz sapratīs, ka tā turpināt vairs nevar un apsolīs skaļos darbus pārtraukt.

 

 

Strēlnieks

Šodien nebūsi gatavs nekādām intensīvām aktivitātēm un notikumiem. Vairākas reizes piedzīvosi deja vu, kas pavadīs tevi ik uz stūra, pat dodoties iepirkties. Turp sastapsi kādu cilvēku, kurš arī agrāk bieži vien piesaistījis tavu uzmanību. Šoreiz tevi uzrunās viņa apģērbs.

 

 

Mežāzis

Šajā dienā piestrādāsi pie dažādu privāto jautājumu sakārtošanas. Atrisināsi sarežģījumus komunikācijā ar savu otro pusīti. Neaizmirsti, ka jūsu attiecībās vitāli nepieciešams prieks un romantika. Ieplāno kādu romantisku izbraucienu vai izsaki bildinājumu. Kad viņš ieraudzīs sagatavoto pārsteigumu, aizmirsīs par visām nebūšanām, kuras pēdējā laikā valda jūsu starpā.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien tevi nogurdinās bezgalīgais informācijas apjoms, ko saņemsi no tuviniekiem un draugiem. Katrs no viņiem vēlēsies aci pret aci parunāt ar kādu, kuram patiesi uzticās. Būt par šo cilvēku uzticības personu nebūs viegli, vēl jo vairāk ņemot vērā, ka arī pašam ir vairākas neatrisinātas problēmas. Neatliec to risināšanu uz vēlāku laiku, pretējā gadījumā jutīsies vēl vairāk apjucis, nekā šobrīd.

 

 

Zivis

Šodien tevi pamatīgi nogurdinās apkārt valdošais nemiers un kņada. Rutīna mājās liks steidzami mainīt kaut ko savā ikdienā. Necenties izbēgt no diskomforta, dodoties ciemos pie kāda drauga. Tur šī pelēkā rutīna tikai turpināsies. Noorganizē kopā ar draugiem kādu pikniku vai dodies aizraujošā piedzīvojumā pie dabas krūts.

 

Skaistu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsVeikalu tīkls “Maxima” nāk klajā ar jaunu ziņu pircējiem
Nākamais rakstsPēc palīdzības pie līdzcilvēkiem vērsies režisors Andrejs Ēķis