Pirmā dienas puse nebūs visai veiksmīga. Iespējami dažādi šķēršļi ceļā uz panākumiem. Tomēr nevajag tajā vainot apstākļus, jo neveiksmju cēlonis, visticamāk, ir tieši tava dezorganizācija, bezatbildība un nespēja koncentrēties! Ja pratīsi atbrīvoties no šādām negatīvām īpašībām un koncentrēties uz savu pašreizējo uzdevumu, tiksi galā ar grūtībām!

 

auns-mil-horAuns

Šis ir labs laiks, lai parādītu savus personīgos talantus un realizētu savas mākslinieciskās prasmes. Mijiedarbība ar radiniekiem solās būt patīkama. Iespējams, tā būs viņu iniciatīva sazināties ar tevi, izrādot vēlmi pavadīt laiku kopā. Darījumos ar partneriem esi draudzīgs, centies nepieļaut agresiju.

 

versis-mil-horVērsis

Tev būs iespēja ātri pielāgoties neomulīgai, neērtai vai nepazīstamai situācijai. Lai to izdarītu, mēģini izteikt savas jūtas, nodomus un lolotākās vēlmes ar vārdiem vai parādīt tās kādā citā vienkāršākā un daudz skaidrākā veidā.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien būs iespēja brīvi paust savu personisko patiku un rast iespēju parādīt dabiskos talantus. Ja vēlies, lai kāds īpašs cilvēks kļūst par tavu draugu, līdzdalībnieku vai cienītāju, tev vajadzētu darīt visu iecerēto dienas pirmajā pusē. Otrajā tās daļā, visticamāk, kļūsi nedaudz ideālistisks, izklaidīgs un pat uztraukts.

 

vezis-mil-horVēzis 
Šī ir lieliska diena, lai mestos nebeidzamajā virtuālās pasaules telpā. Izmantojot internetu, visticamāk, apjautīsi, ka tas izrādīsies labs instruments, lai glābtu no briesmīgas garlaicības vai darba sviedriem. Distancēta komunikācija šajā dienā var likties drošāka, pievilcīgāka un intriģējošāka nekā saskarsme ar kādu aci pret aci.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien, visticamāk, būsi ļoti ieinteresēts savu ideju realizācijā un diskusijās ar draugiem par turpmākajiem plāniem. Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu būt uzmanīgākam un vērīgākam ar tiem, kuri mijiedarbojas ar tevi pēcpusdienā. Daži aizdomīgi un apšaubāmi personāži var atrast ceļu uz tavu paziņu loku.

 

jaunava-mil-horJaunava

Tava komunikabilitāte un zinātkāre šodien dos labus rezultātus. Šis nav vislabvēlīgākais laiks, lai sāktu jaunus projektus. Bet, ja tavs nodoms ir uzņemties risku vai parasti visai dabiski izvēlies darbības, kas asociējas ar cīņu un grūtībām, jaunie darījumi var nebūt nemaz tik bezcerīgi.

 

svari-mil-horSvari 

Tavs sabiedriskums un atvērtība dialogam sasniegs kulmināciju vēlās rīta stundās. Tas ir tieši tas laiks, kad tev vajadzētu ieplānot svarīgas sarunas, konsultācijas ar juristu vai ārstu vai mesties aktīvā saskarsmē ar savu dzīves partneri.

 
skorpions-mil-horSkorpions

Zvaigznes norāda, ka steidzami jautājumi būtu jārisina pirmajā dienas pusē. Tas ir būtiski galvenokārt tad, kad runa būs par darījumiem ar amatpersonām, klientu apkalpošanas speciālistiem, kā arī ar nodokļiem saistītiem cilvēkiem, kolēģiem un/vai darbiniekiem, kuri strādā tavā labā.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tavi partneri šodien būs sabiedriski un patīkami. Planētas norāda, ka arī konkurenti būs diezgan draudzīgi un mierīgi. Kāda kopīga darbība vai hobijs ir labākais veids kā izkliedēt spriedzi gadījumā, ja sadarbība neizdodas tāda, kādu vēlējies. Teju jebkuri tevis veiktie pasākumi pirmajā dienas pusē būs visefektīvākie.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tavu noskaņojumu šodien diez vai varēs raksturot kā satrauktu. Visticamāk, pašlaik esi visai koncentrēts un vērsts uz komfortu. Rutīnas darbus labāk aizvietot ar interesantu faktu apguvi, patīkamiem sociālajiem kontaktiem un jaunāko ziņu apspriešanu. Neraugoties uz to, zvaigznes norāda, ka tu daudz ko varēsi sasniegt dienas pirmajā pusē.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Sociālā mijiedarbība, tostarp kontakti ar taviem bērniem, laulāto draugu vai radiniekiem, visticamāk, būs ar lirisku pieskaņu. Sarunu biedri, līdzstrādnieki un ceļojumu kompanjoni šķitīs jauki un pretimnākoši. Dialogs ar pretiniekiem un ienaidniekiem vai dedzīgiem tavu ideju kritiķiem izrādīsies diezgan pieņemams. Pat, ja doma par pamieru vai draudzību ar šīm personām, var likties neiespējama.

 

zivis-mil-horZivis

Pirmā dienas puse ir labvēlīga pašreizējo finansu problēmu risināšanai. Nelieli izdevumi – kaut kā iegāde vai investīcijas var izrādīties veiksmīgas. Kādai materiālajai darbībai spēsi saskatīt priekšrocības, pat, ja situācija kopumā būs kļuvusi nenoteikta, neskaidra un apšaubāma.

 

Veiksmīgu dienu!

Iepriekšējais raksts“Lauku sētas” skandālisti Violetu vairs nav iespējams atpazīt
Nākamais rakstsReida laikā uz Rīgas apvedceļa baltas “toijotas” vadītājs metas bēgt – VIDEO