Dienas pirmajā pusē var nedaudz pietrūkt pārliecības, tomēr vismaz iegūsi objektīvu skatījumu uz lietām, otrā puse jau būs bagāta emocijām. Ja pieliksi lielākas pūles, izdosies pilnīgi viss. Izvairies no jauniem pienākumiem vai uzdevumiem.

 

auns-mil-horAuns

Šī diena veicinās sabiedriskumu, radīs labus apstākļus jaunu zināšanu apguvei un draudzīgām attiecībām ar apkārtējiem. Iespējama nejauša, bet ļoti noderīga tikšanās, daudz jaunas informācijas. Tādēļ koncentrē savu uzmanību uz to, kas tev patiešām nepieciešams.

 

versis-mil-horVērsis

Domājot par tuvākajiem tēriņiem un plāniem, domā vispirms par sevi. Vienmēr klausot citu padomiem, tēriņi beigās būs divkārt lielāki. Iespējami negaidīti un pat ekstravaganti pirkumi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tevi līdz pat asarām aizkustinās viss skaistais, sirdī īpaši spēcīgi vari sajust žēlumu. Saglabā koncentrēšanos uz svarīgāko. Pārāki ātri un vienkārši neļaujies jauniem kārdinājumiem. Ja uzsāc ko jaunu, atceries, ka daudzas lietas būs atkarīgas no citu gribas, viedokļiem un gaumes.

 

vezis-mil-horVēzis

Visas dienas garumā būsi mobils, zinātkārs un jūtīgs. Var rasties kārdinājums doties romantiskos piedzīvojumos uz tālām zemēm, bet atceries par to, ka aizvien dzīvojam ierobežojumos – un ne tikai mēs, bet arī pārējā pasaule. Īpaši saistīs noslēpumi un mistērijas.

 

lauva-mil-horLauva

Lauvu sabiedriskums, loģiskā domāšana un tieksme uzzināt visu pirmajam sasniegs vēl nebijušus augstumus. Būsi īpaši ieinteresēts paplašināt redzesloku un risināt dažādus noslēpumus. Negaidīti vari iesaistīties kādā mīlas piedzīvojumā vai pat intrigās.

 

jaunava-mil-horJaunava

Var rasties dilemma starp profesionālajiem pienākumiem un jūtām. Otra pusīte prasīs lielu uzmanību no tevis, neatkarīgi no tā, vai saistības dibinātas lielās mīlestības, materiālu ieguvumu vai kāda cita iemesla dēļ.

 

svari-mil-horSvari

Ideāla diena, lai paplašinātu savu redzesloku un iegūtu jaunus kontaktus. Tai pat laikā tavas cerības var būt pārāk augstas. Neuzticies virspusēji skaidriem darījumiem, tajos var būt zemūdens akmeņi un beigās vari palikt zaudētājos. Esi piesardzīgs visā, kas attiecas uz naudu.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pārāk daudz informācijas un emociju. Arī izredzes tikt pārprastam vai līdz galam nesaprastam ir lielas. Vēlme pēc sociāliem kontaktiem būs liela, tādēļ vēlēsies doties cilvēkos, taču atceries – pulcēšanās šobrīd līdz 25 cilvēkiem un ar 2 metru distanci. 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

No tevis tiek gaidīts cēlums, sapratne, līdzjūtība un iecietība. No otras puses, tu vari likt lietā savu sabiedriskumu, zinātkāri, viltību un neierobežotu daudzumu mīlestības. Kāpēc gan ne? 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Augstus rezultātus tev izdosies sasniegt vienīgi tad, ja iegūsi vērtīgu informāciju. Izrādīsies, ka kāds tev tuvs cilvēks ir nepārspējams sarunu biedrs, stāstnieks, skolotājs un ideju ģenerators.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien tev nebūs noslēpumu no tiem, kuri tev patīk. Labprāt dalīsies jaunumos un zināšanās ar mīļajiem. Iespējams, šajā procesā atklāsies līdz šim nemanītas jūtas.

 

zivis-mil-horZivis

Neesi pārāk laipns un vientiesīgs, pieredzējis pretinieks tevi ātri apvedīs ap stūri, kamēr tu aizvien domāsi, ka esi spilgta individualitāte. Nolaidies uz zemes, lai pēc tam ar vērtīgu pieredzi atkal dotos dzīves piedāvātajos izaicinājumos.

 

Lai lieliska diena!

 

Iepriekšējais rakstsSmieklīgs gadījums Ogrē – vārna “palīdz” ezītim šķērsot ielu – VIDEO
Nākamais rakstsCovid-19 dēļ būtiski mainīsies cilvēku ikdienas paradumi