Šodien vajadzētu vairāk uzmanības pievērst savai uzvedībai un attieksmei pret apkārtējiem cilvēkiem. Ja iespējams, izvairies no alkohola lietošanas, jo tā ietekmē šodien var gadīties sastrādāt lietas, ko vēlāk nāksies nožēlot.

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev nekādi nevedīsies darbs ar sadzīves tehniku un sarežģītu elektroniku. Ierīces, ar ko šodien nolemsi strādā, varētu sākt darboties kļūdaini vai pēkšņi sabojāties pavisam. Ja vien iespējams, mēģini šo dienu pavadīt mierīgā gaisotnē, prom no visiem aparātiem un elektronikas.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien vajadzētu lielāku uzmanību pievērst tam, ko tu ēd un noteikti atturēties no pārēšanās. Tev vajadzētu stingri kontrolēt kvalitāti, derīguma termiņu un citus svarīgus aspektus saistībā ar pārtiku, ko tu lieto savā uzturā. Papildus tam visam, padomā vairāk par sava kuņģa, zarnu trakta veselības stāvokli, atsakoties no asiem ēdieniem un eksotiskās virtuves.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien beidzot tev patiešām izdosies, tā teikt, baudīt sevi. Varēsi doties atpūtā kopā ar kādu ģimenes locekli vai labu draugu un atpūsties tā, ka mājās nokļūsi tikai kaut kad pēc pusnakts. Iespējams, šī diena nesīs arī jauninājumus tavā romantiskajā frontē.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu pārsvarā iejutīsies sadzīves rutīnā. Iespējams, tā būs visparastākā nedēļas mājas uzkopšana, kam veltīsi visu savu enerģiju. Visticamāk, viss, ko šī diena tev nesīs, būs kāda ikdienišķa darbība un milzīgs nogurums pēc tās.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tev vajadzētu izvairīties no pārpūles un nedarīt neko tādu, ko nākas veikt piespiedu kārtā. Ja tu šobrīd mēģini zaudēt svaru, atceries, ka arī šajā jomā nevajadzētu mēģināt pārsniegt saprāta robežas. Viss, ko uzsāc no jauna, tas jāiesāk pamazām.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien pieķersi sevi pie žēlsirdības jūtām vai neiespējamām ilūzijām kādā jomā vai par kādu konkrētu lietu. Iespējams, visu dienu pavadīsi, gaidot, ka tev kāds piezvanīs un/vai aicinās kaut kur doties kopā, taču tas nenotiks, ja tu turpināsi būt tik grūtsirdīgs. Ja patiesi ko vēlies – strādā pie tā arī pats, nevis gaidi kaut ko tikai no apkārtējiem.

 

svari-mil-horSvari     

Šajā dienā iespējams būt, cik vien iespējams, uzmanīgam un pārlieku neizrādīt ne savas jūtas, ne emocijas. Iespējams, var no jauna izpausties kāda tava hroniskā kaite, ar ko nāksies tikt galā. Paturi prātā arī to – ja esi nolēmis doties ceļojumā, sarūpē sev līdzi visus nepieciešamos medikamentus, kā arī ārsta telefona numuru turi viegli sasniedzamu.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien var gadīties, ka tu nopietni saputrosies pats savā personīgajā dzīvē. Iespējams, nāksies tikties ar personu, kura ir ļoti tālu no taviem ideāliem. Taču, kad būsi parunājies ar viņu, sapratīsi, ka jums ir ļoti līdzīga enerģija. Ne vienmēr var vērtēt cilvēku vien pēc viņa vizuālā tēla.  

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien, iespējams, tev nāksies izkļūt no situācijas, kad kāds, kurš kaut ko būs pārpratis, centīsies tev pārmest kaut ko vai apvainot lietās, ko patiesībā tu neesi darījis. Uzmanies no cilvēkiem, kuri mūždien kaut ko pārprot, nenoklausās līdz galam vai pārfrāzē tā, kā pašiem labāk patīk dzirdēt.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Iespējams, tieši šodien tu uzsāksi vērienīgas izmaiņas savā dzīvē. Tas var izpausties ļoti dažādi. Vieniem tā varētu būt pilnīga vides maiņa, citiem ikdienas gaitu vai ģimenes tradīciju labošana. Lai nu kā arī tas neizvērstos, pielūko, lai visā, ko dari, tu justos labi.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šo dienu tu pilnīgi noteikti vari veltīt tam, lai nodarbotos ar savu iecienītāko hobiju. Tu gūsi neizmērojamu prieku no tā. Tu būsi kā bērns, kurš pat par mazāko sīkumiņu var tik patiesi priecāties, smieties un līksmot. Īsāk sakot – šo dienu varēsi pavadīt pilnīgā komfortā.

 

zivis-mil-horZivis

Tu šodien iegūsi daudz jaunu emociju. Iespējams, apmeklēsi kādu koncertu vai izstādi. Varbūt vienkārši atradīsies mājās, taču galvenais – kompānijā ar cilvēku, kurš tev ir ļoti tuvs. Varēsiet par daudz ko aprunāties un, iespējams, nolemsiet kopā ieturēt romantiskas vakariņas.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsParādījušās jaunas prognozes par laiku brīvdienās un nākamnedēļ
Nākamais rakstsPiektdienas rīts pienācis ar traģisku ziņu