Dienas pirmā puse būs labvēlīga, lai dotos uz kādu vietu, kur varētu smelties garīga rakstura pieredzi, praksi. Ļoti piemērota diena atpūtai. Pat tik vienkārša lieta kā gulēšana, laiskošanās uzlabos garastāvokli un dāvās tev svaigu optimisma un enerģijas devu.

 

auns-mil-horAuns

Materiāla rakstura lietas un situācijas, iespējams, kļūs nopietnākas. Šī būs laba diena, lai runātu par atalgojumu ar savu vadītāju un/vai apdomātu iespējas, kā nopelnīt vairāk. Padomā arī par to, kuriem cilvēkiem tu uzticies. Apdomā vai katrs no viņiem ir tavas uzticības cienīgs, vai ir to pelnījis.

 

versis-mil-horVērsis

Šī diena varētu būt piepildīta ar dažādām interesantām lietām un pasākumiem, iespējams, par pārlieku daudz. Tas var radīt/izsaukt tevī nogurumu un pat spītību. Var nākties grūti pierast pie neparedzētiem apstākļiem, jauniem uzdevumiem vai citādākiem saskarsmes nosacījumiem, iespējām.

 

dvini-mil-horDvīņi

Lieliska diena finanšu diskusijām, dokumentiem un praktiskiem jautājumiem. Pārliecinies, ka visi tavi dati, dokumenti u.c. svarīgas lietas ir drošībā, neuzticot par to rūpēties kādam citam. Varēsi izstrādāt veiksmīgu plānu savu parādu nomaksāšanai, taču varētu rasties dažas problēmas, saskaņojot finanšu aspektus ar kādu cilvēku tavā dzīvē. Tas varētu nozīmēt, piemēram, finansiāla rakstura strīdu ar kādu tev tuvu radinieku vai draugu.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien īpaši nozīmīgi būs finanšu jautājumi. Ir pat diezgan grūti formulēt, kas būs šajā jomā izplatītāks – pozitīvi notikumi vai problēmas. Ja tu nekontrolēsi savus izdevumus un iekāri, visticamāk, tavas finanšu lietas var kļūt stipri problemātiskas un/vai apgrūtināta tava spēja pārvaldīt ģimenes īpašumu. Šādā gadījumā ir iespēja arī iekulties parādos.

 

lauva-mil-horLauva

Ja tev ir jāpievēršas materiālām lietām, esi uzmanīgs, jo var nākties sastapties ar nopietnām problēmām. No vienas puses tev būs iespējams visu saplānot un izdarīt, no otras puses taviem biznesa partneriem vai kolēģiem var būt pavisam citas domas un idejas, kas pavisam noteikti nesakritīs ar tavējām. Mēģini izvairīties no konfliktiem.

 

jaunava-mil-horJaunava

Laba diena jebkāda veida praktiskiem darbiem. Rokdarbi vai lietišķā māksla solās būt tev īpaši izdevīgi. Tu vari vai nu izveidot kursus, lai apmācītu citus šajā jomā vai pieteikties un papildināt savas zināšanas pats. Intelektuāla rakstura darbības jebkurā formā šobrīd būs ļoti apsveicamas.

 

svari-mil-horSvari

Šodien tev vajadzētu koncentrēties galvenokārt tikai uz sevi – savu personīgo šarmu, noteikumiem un resursiem. Mēģini paveikt to, kas vajadzīgs, nebaidoties palūgt citu cilvēku palīdzību, ja tas nepieciešams. Taču, lai ko arī tu nedarītu, centies neizjaukt savu darba ritmu.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Raugoties no finansiālā aspekta, tavās partnerattiecībās varēti iezagties kādas problēmas. Improvizēt un iztēloties jebko jaunu savā karjerā, mājsaimniecībā vai jebkāda veida sadarbībā šodien nav droši. Nenovērtē par zemu dažādas diskusijas ar cilvēkiem, taču rūpīgi noskaidro šī cilvēka domas. Pirms ko izlem, noteikti rūpīgi noskaidro visus faktus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien būs uzsvars uz materiālām lietām, profesionālajiem procesiem un biznesa pārrunām. Labi pārdomātu lietu iegāde vai ražošana un finanšu dokumentu reģistrēšana noteikti būs veiksmīga. Godīgums būs labākā politika, kas jāievēro iesaistoties jebkurā situācijā, kas saistīta ar naudu.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Sapratnei starp tevi un tavu partneri, klientu, aģentu vai konsultantu vajadzētu balstīties uz kādām praktiskām lietām. Centies neiekulties pārlieku dziļi kaut kādos finansiālos darījumos, par ko neesi pilnībā pārliecināts. Bez lielas nepieciešamības netērē savus ietaupījumus.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Laba diena, lai radītu izmaiņas ģimenē. Vari ieviest dažus jauninājumus, vadoties pēc savām vēlmēm un gaumes. Ja tev nav pilnas tiesības uz savu dzīvesvietu, tā teikt, ja neesi oficiālais tās īpašnieks, var rasties dažas domstarpības un problēmas.

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena veicinās izšķērdību. Tavu kaislību un vajadzību noslēpums šodien izpaudīsies saistībā ar taviem mīļajiem cilvēkiem, jo tu vēlēsies viņus iepriecināt, tādējādi sniedzot gandarījuma sajūtu sev. Iespējams, dažas tavas ieceres būs diezgan grūti sasniedzamas, būs jāpieliek pūles, lai sasniegtu vēlamo, taču tas būs tā vērts.

 

Lai brīnišķīga tev šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsHarijs un Megana plāno atgriezties Lielbritānijā
Nākamais rakstsPar kara slavināšanu draud arī pilsonības atņemšana