Dienas pirmajā pusē nav vēlams pieņemt pēkšņus, pārsteidzīgus lēmumus. Šodien slikti pārdomātas darbības var radīt nopietni negatīvas sekas, jo īpaši, ja tu strādā ar sarežģītu un bīstamu iekārtu.

 

 

auns-mil-horAuns

Rīta stundas centies pavadīt pie uzdevumiem, kas neprasa daudz iedvesmas un radošā ieguldījuma. Vari veikt dažas medicīniskas procedūras, vai relaksēties, ļauties atpūtai. Šodien tev vajadzētu pievērsties tam, lai pēc iespējas vairāk sava laika pavadītu kopā ar kādu tuvu, mīļu cilvēku un uzbaudītu mieru.

 

 

versis-mil-horVērsis

Pirmā dienas puse solās būt mierīga un droša. Tev būs iespēja rīkoties pēc sava plāna un soli pa solim līdz pat sīkākajām detaļām izdarīt visu tieši tā kā vēlies. Dienas laikā vairākkārt nozīmīga izrādīsies sadarbība ar apkārtējiem cilvēkiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī diena solās būt visai saspringta īpaši tiem Dvīņiem, kuri dzimuši jūnija vidū. Tev vajadzētu koncentrēties uz dažādiem ģimenes jautājumiem vai sadzīves problēmām. Ja runa ir par pārmaiņām, kas saistītas ar komunikāciju, radošumu vai partnerību, koncentrējies uz to, lai rastu jaunu pieeju vecām problēmām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Ir pienācis laiks, lai tu nopietnāk pievērstos savas ģimenes cilvēkiem un pilnveidotu jūsu savstarpējās attiecības. Arī finansiālais aspekts ģimenes vidū kļūs nozīmīgāks. Tavai ģimenei ir nepieciešams līderis un, ja esi gatavs šo lomu uzņemties, tev būs jāiegulda daudz savas enerģijas.

 

 

lauva-mil-horLauva

Iespējams, pēkšņi vēlēsies mainīt vai paplašināt savu paziņu loku vai atrast jaunus un interesantus sarunu biedrus, vai respektablu partneri. Analizē savu veikumu, padomā par to, ko vēlie sasniegt, ko vari darīt, lai gūtu vēlamo. Ir īstais laiks ielikt pamatus saviem tālejošajiem sapņiem.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja esi dzimis septembra vidū, pastāvīgi mainīgās problēmsituācijas šodien neatstās uz tevi gandrīz nekādu ietekmi. Varēsi koncentrēties uz saviem plāniem un profesionālās jomas mērķiem. Izmanto iespējas, lai tos attīstītu.

 

 

svari-mil-horSvari

Dienas pirmajā pusē neieplāno neko svarīgu. Jaunu projektu uzsākšanai un centieniem pievērsies pēcpusdienā. Līdz tam mēģini apkopot nepieciešamo informāciju, rast jaunas iespējas komunikācijai un bagātināt savas zināšanas ar praktiskas dabas pieredzi.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Ja tava dzimšanas diena ir novembra vidū, pirmo dienas pusi vajadzētu pavadīt, darot pavisam vienkāršas lietas. Nepieciešams atpūsties, darīt to, kas patīk un izrauties no ierastās ikdienas rutīnas. Šodien sapratīsi, ka tavi plāni nevar tikt realizēti tad, ja nevari pietiekami uz tiem koncentrēties vienatnē.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Tava pieredze, tas, ko esi pēdējā laikā esi izbaudījis, sapratis, atklājis, radīs jaunas izmaiņas, taču tās solās būt iedvesmojošas. Ja esi dzimis decembra vidū – pievērs uzmanību tam, lai šodien atrisinātu problēmas, vispirms jau tās, kas kaut kādā veidā saistītas ar taviem vecākiem vai citiem ļoti tuviem radiniekiem.  

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šo dienu varēs raksturot kā produktīvu un efektīvu tikai tad, ja tu strādāsi ar pašreizējiem projektiem vai tādiem, kas saistīti ar tev nozīmīgiem cilvēkiem. Rīta stundas būs piemērotas tam, lai diskutētu par lietām, kam pēdējā laikā esi pievērsis daudz uzmanības, kas tev ir svarīgas, kā arī tās salīdzinātu un analizētu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Pirmajā dienas pusē vajadzētu pārskatīt savus uzdevumus un esošos projektus, pārliecināties, ka dari visu iespējamo, lai tos pabeigtu. Lietderīga diena, lai rīkotu sapulces un rūpētos par organizatoriskas dabas jautājumiem. Vakarpusē notikumi sola ievirzīties daudz patīkamākā gultnē.

 

 

zivis-mil-horZivis

Lietas vairāk vai mazāk nokārtosies, kļūs labvēlīgas un līdz pusdienlaikam sakārtosies tev vēlamā gultnē. Pat ja kaut kas ir tāds, kas tevi neapmierina, baudi emocionālo, fizisko komfortu, ko vari gūt. Koncentrējies uz to, kas tev sagādā prieku un nekreņķējies par sīkumiem.

 

 

Lai tev izdevusies šī diena!

Iepriekšējais raksts“Ja laimests būtu lielāks, katram draugam tiktu 100 000” – limbažnieks laimē milzīgu naudas summu
Nākamais rakstsŠausmīgās elektrības un apkures cenas: Daļa iedzīvotāju saņems īpašus pabalstus