Iespējams, šodien nāksies krietni vien pasvīst dažādos darbos, kas radīs aizkaitināmību, līdz ar to būs grūtāk kontrolēt savas emocijas. Mēģini aizmirst darbus un sevi iedvesmot, uzturoties sev tīkamu cilvēku kompānijā!

 

Auns

Mazāk runā – vairāk dari! Neatmet ar roku lietām, ja nākas saskarties ar kādu problēmu. Dienas gaitā tu spēsi rast lielisku risinājumu problēmai, kas nodarbina tavu prātu. Mēģini šodien rīkoties gudri – piedomāt par ikkatru soli, ikkatru lietu, ko dari un neko nesasteigt.

 

 

Vērsis

Šodien spēsi bez problēmām atrisināt jebkuru situāciju. Būsi īpaši jūtīgs pret lietām, kas notiks tev apkārt, it īpaši, ja tās būs saistītas ar tev tuviem cilvēkiem, par kuriem tu vismaz daļēji esi atbildīgs. Centies kontrolēt savas emocijas!

 

 

Dvīņi

Šodien sirdsbalss “runās” daudz skaļāk, nekā veselais saprāts. Taču, ja tu visu laiku koncentrēsies tikai uz sevi un nedomāsi ne par ko un ne par vienu citu, var beigās izrādīties, ka izšķērdēsi savu dienu un palaidīsi garām dažādas svarīgas lietas un notikumus.

 

 

 

Vēzis

Šī diena solās sniegt tev diezgan labas iespējas. Ņemot vērā tavu pacietību un spēju daudz strādāt, vari būt pārliecināts, ka beidzot saņemsi to, ko vēlies. Cik vien iespējams – atpūties un aizmirsti par ikdienas rūpēm, pienākumiem.

 

 

Lauva

Tev šodien veiksies, īpaši visā, kas saistīts ar ģimenes lietām. Mēģini neraizēties par ikdienas darbiem, par pienākumiem, bet pavadīt laiku kopā ar ģimeni, atpūsties un domāt jaukas domas, pasapņot par skaistu nākotni un pievērst uzmanību tiem cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi, taču pēdējā laikā nedaudz piemirsti.

 

 

Jaunava

Lai ko tu darītu, nebaidies rīkoties saskaņā ar saviem personīgajiem uzskatiem. Šodien tev ir viss nepieciešamais, lai aizstāvētu savas pozīcijas – gan personiskās, gan morālās. Pat, ja tavas vērtības teorētiski atšķiras no apkārtējo uzskatiem, tu viegli spēsi pierādīt savas idejas un salikt punktus uz visiem “i”!

 

 

Svari

Šodien, iespējams, visvairāk nāksies pievērsties jautājumiem, kas saistīti ar investīcijām, aizdevumiem, nodokļiem, apdrošināšanu un citām finanšu lietām. Iespējams, ka tev nāksies meklēt kādus ilgtermiņa sponsorus, jo situācija pašlaik nav tā labākā.

 

 

Skorpions

Šodien vari uzsākt jauna līmeņa mācības, pievērsties izglītībai. Ir vērts padomāt par dzīvesvietas maiņu vai atgriešanos savā dzimtajā pusē, ja esi no tās aizbraucis. Ja tu dzīvo ārzemēs, jo īpaši svarīgi padomāt par atgriešanos mājās. Zaļā gaisma tiek dota arī jaunu projektu uzsākšanai.

 

 

Strēlnieks

Dažādas emocijas, iespaidi un notikumi šodien var ietekmēt ne tikai tavas emocijas, bet arī uzvedību. Šodien varēsi padomāt par to, cik daudz esi saistīts ar kādu citu finansiālajā sfērā, iespējams, šo sadarbības formu vajadzētu mainīt, saprotot svarīgāko.

 

 

Mežāzis

Šodien tu vēlēsies pēc iespējas vairāk laika pavadīt kopā ar savu partneri. Ja esi precējies, visas nesaskaņas teju pagaisīs, tāpēc pievērsies attiecībām un izbaudi laiku, ko vari pavadīt kopā ar mīļoto. Centies rast laiku atpūtai un nedomāt par ikdienas darbiem.

 

 

Ūdensvīrs

Šodien ir īpaši piemērots laiks, lai pavadītu to kopā ar saviem tuviniekiem. Palīdzi viņiem, cik vien iespējams – tā būs neatsverama attiecību stiprināšana. Šodien priecājies par to, ka esat kopā, atpūties un uzņem pozitīvas enerģijas devu, nevis koncentrējies uz dažādiem sīkumiem.

 

 

Zivis

Šodien neiztikt bez kaisles un jutekliskuma. Ja tev nepatīk kādi tava partnera ieradumi, neuzbrūc, bet mēģini veidot kopīgus pasākumus, lai tos mainītu, tādējādi vienkāršosi gan šo uzdevumu, gan savstarpējo komunikāciju šajā procesā.

 

Lustīgu Līgo!

Iepriekšējais rakstsPolicija aicina atsaukties tūrisma kompānijas apkrāptos iedzīvotājus
Nākamais rakstsSvētku priekšvakarā smaga avārija notikusi uz Ventspils šosejas