Šī solās būt ļoti spilgta, intensīva un dinamiska diena. Lietas ap tevi grozīsies kā kaleidoskopā, un katra no tām sniegs tev ievērojamu prieku vai citas emocijas. Iespējams, šodien būs tik daudz notikumu, ka tev būs teju dulla galva no šī kopuma.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien, iespējams, nāksies pievērsties sarežģītiem finansiāla rakstura jautājumiem. Var gadīties, ka ģimenes locekļi izlems veikt dārgu pirkumu, taču naudas nebūs pietiekami vai arī, iegādājoties iecerēto, radīsies ievērojams robs finansēs. Var gadīties, ka nāksies ņemt kādu aizņēmumu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien, visticamāk, nāksies piekāpties apkārtējiem, zaudēt savu ietekmi. Rīta agrumā, iespējams, kaut kas vai kāds prasīs no tevis bezierunu paklausību. Tu nespēsi rast spēku, lai pretotos, tādēļ arī vēlāk nāksies darīt lietas, ko nebūsi ieplānojis pats.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien, iespējams, centīsies nokārtot kādas saistības ar saviem vecāka gada gājuma radiniekiem. Visticamāk, tu palīdzēsi viņiem lietās, kas saistītas ar viņu mājokļiem, piemēram, sarūpēsi nepieciešamās pārtikas, saimniecības preces. Būs darbīga diena, kas varētu noslēgties ar gardām svētku vakariņām.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tu vairāk centīsies pievērsties savai laulībai vai attiecībām. Ja tu “piesiesies” sīkumiem, tev arī jāiemācās apzināties, ka no tiem nereti var izveidoties milzīgi konflikti. Pacenties darīt lietas, kas iepriecina ne tikai tevi, bet arī tavu partneri. Atpūtieties, pavadiet laiku kopā.

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena solās tev izvērsties visai idilliska. Pavadi to kopā ar sev mīļiem cilvēkiem – mīļoto, ģimeni, draugiem. Galvenais – iesaisties lietās, apmeklē vietas, pavadi laiku tur, kur jūties labi. Esi patiess, atklāts un priecājies par to, kas, iespējams, diendienā nemanīts vienkārši paslīd garām kā ikdienišķa parādība.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Iespējams, šodien radīsies kāda nepatīkama tendence tavās finansēs. Tu sapratīsi, ka esi tādā finansiālā strupceļā, kas liks tev censties izgrozīties līdz pat mēneša beigām. Pacenties izvairīties no visiem izdevumiem, kas nav ļoti nozīmīgi. Esi taupīgs un iemācies rēķināt un plānot izdevumus.

 

 

svari-mil-horSvari     

Šodien tev varētu būt raksturīgi dažādi neapdomīgi izgājieni. Iespējams, tevi neapmierinās kāda tuva cilvēka jaunās attiecības, un tu centīsies visiem spēkiem pārbaudīt, kas un kāds ir viņa jaunais partneris. Iespējams, tu atklāsi kaut ko, kas tev nepatiks, taču tavs tuvinieks tajā neieklausīsies.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šo dienu, visticamāk, tu pavadīsi ceļā. Tev nāksies pavadīt ilgu laiku braucot vai rūpējoties, lai īstenotu kāda sava vecāka gada gājuma radinieka kaprīzēm. Tu burtiski “izķemmēsi” visus veikalus, lai sadabūtu to, ko viņš vēlas, līdz ar to zaudēsi gan savu labo garastāvokli, gan pacietību. Kad tu beidzot būsi atradis meklēto, tu nogādāsi to radiniekam, taču viņš nepakautrēsies norādīt, ka nepareiza ir, piemēram, krāsa.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien tevi, iespējams, pārsteigs kāda cilvēka ierašanās pie tevis mājās. Tu nebūsi ne gaidījis, ne gatavojies, tāpēc tas izsitīs tevi no līdzsvara. Tev izdosies noslēpt nepatiku pret to, taču tas prasīs krietnu devu nervu. Lai nu kā – padomā, varbūt vari tomēr kaut kā padarīt šo situāciju sev patīkamāku.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šo dienu tu varēsi pavadīt mierīgā veidā, bez koncentrēšanās uz akūtiem notikumiem. Vislabāk velti laiku, lai lasītu kādu grāmatu vai noskatītos filmu. Var gadīties, ka ziņās redzēsi vai izlasīsi internetā ko tādu, kas tevi neiepriecinās, tāpēc nolemsi izvēdināt galvu mierīgā pastaigā. Pārnākot mājās – pavadi laiku ar ģimeni, izklaidējieties!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tev šodien var nākties atmest kādu gadiem ilgi stingri ieturētu principu. Iespējams, tu sāksi ātri vien biedroties ar tikko iepazītiem cilvēkiem, lai gan iepriekš tā nedarīji. Kad uzradīsies kāds neticami pievilcīgs un burvīgs cilvēks, var aizmirst ne to vien un satuvināties neticami ātri.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivis šo dienu pavadīs mierīgi, ģimenes lokā. Iespējams, nāksies biežāk izdabāt kāda ģimenes locekļa kaprīzēm. Šis cilvēks nejutīsies labi un vēlēsies tavu palīdzību. Tomēr skaties – robeža starp palīdzības lūgšanu un tevis izmantošanu ir šaura.

 

 

Lai viss izdodas!

Iepriekšējais rakstsVeikalu tīkls “Maxima” nāk klajā ar ziņu pircējiem
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 24. oktobris