Dienas pirmā puse izrādīsies diezgan stresa pilns periods. Iespējams, tev trūks pašdisciplīnas un orgenizētības. Iespējams, jutīsies pat nedaudz bezpalīdzīgs, saskaroties ar dažādām problēmām. Otrā dienas puse būs labvēlīgāka.

 

auns-mil-horAuns

Šodien būsi jūtīgāks pret visu, kas notiek tavās mājās un ģimenē, kā arī saistībā ar jebkāda veida sarežģījumiem. Nopietnāk pievērsies savu bērnu, vecāku vai mājsaimniecības vajadzībām. Dari kaut ko, lai uzlabotu vispārējos apstākļus ap sevi.

 

versis-mil-horVērsis

Sirsnība un emocionālais siltums, atvērtība paplašinās tavu praktiskumu un palīdzēs dažādos aprēķinos. Šis būs brīnišķīgi piemērots laiks, lai stiprinātu ģimenes attiecības. Draugi, domubiedri un kompanjoni varētu kļūt par tavu otro ģimeni. Brīnišķīgs brīdis Vēršiem uzņēmējiem.

 

dvini-mil-horDvīņi

Laba diena dažādu finanšu darījumu pārņemšanai. Ja jūties nedaudz ierobežots, atrodi laiku, lai kaut nedaudz iepauzētu ar darbiem. Galvenais – neko nesasteidz. Radi sevī apņēmību un optimismu vienlaicīgi, iedvesmojoties ar lietām, kas tev patiesi patīk. Lietas uzlabosies un tu varēsi aizmirst šo īslaicīgo apjukumu.

 

vezis-mil-horVēzis

Kopumā šī tev solās būt lieliska diena. Tavs galvenais mērķis būs virzīties cauri rīta stundām pavisam lēni, mierīgi, neiespringstot ne uz kādām lietām. Iespējams, šajā laikā atkārtosies kādi konkrēti notikumi, situācijas, piemēram, spēka trūkums, veselības problēmas vai personīgo attiecību pasliktināšanās.

 

lauva-mil-horLauva

Dienas sākumā šķitīs, ka Lauvas mēģinājumi ierobežot savu temperamentu, lai tiktu galā ar pašreizējiem apstākļiem, tomēr netiks atalgoti ar izdošanos, lietas pat kļūs sliktākas. Nesteidzies ar secinājumiem. Ja ģimenē kāds sāk panikot, parādi viņam savu mieru un izturību, nevis atsvešinies.

 

jaunava-mil-horJaunava

Diena var sākties ar nesaprašanos tavā un tuvinieku starpā. Var rasties bažas par nākotni un finansiālo labklājību. Izvairies no iesaistīšanās konfliktos – tev neatstās laiku, lai spurotos pretim un cīnītos.

 

svari-mil-horSvari

Diena var sākties ar personiskām vai profesionālas dabas nepatikšanām. Tavu mieru var iztraucēt negaidīti pienākumi un sarežģījumi. Diena, kad būs jācīnās par savu “es”. Tomēr viss beigsies tavā labā.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Lieliska diena, kad izdosies pilnīgi viss, kam tu ķersies klāt. Tiesa, dienas pirmajā pusē tavām vēlmēm kāds tomēr var likt nelielus šķēršļus. Var rasties kādas bažas par attāliem radiniekiem vai tautiešiem ārzemēs.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Vienalga, lai kas šodien notiktu, paturi prātā vienu lietu – viss būs labi! Tā ir nevis psiholoģiska mantra, ko pie sevis atkārtot, bet fakts. Lietas mājās un darbā veiksies labi, jutīsies laimīgs un cerību pārpilns.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Diena var sākties ar strīdu mājās vai darbā. Nesaplāno visus svarīgākos darbus dienas pirmajā pusē. Ja veidojas kritiska situācija, nogaidi, nevis uzreiz ieņem cīņas pozu.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Brīnišķīga diena tuvākām attiecībām ģimenē vai intīmai divvientulībai ar mīļoto. Mīlestība šodien dziedē pat slimības. Ja kāds izrādīs savas rūpes, pieķeršanos un bezgalīgu mīlestību, tas vienmēr liks justies labāk.

 

zivis-mil-horZivis

Izņemot rīta stundas, praktiski visās šodienas situācijās jutīsies ērti un komfortabli. Brīnišķīgs laiks tavām radošajām izpausmēm, karjeras attīstīšanai. Ir vērts izvēlēties šo datumu par savas jaunās dzīves pirmo dienu.

 

Lai tev jauka diena!

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 25. – 31. maijs
Nākamais rakstsPrincim Harijam tiek prognozēts skarbs liktenis ASV