Esi uzmanīgs un pārliecinies, vai tas, ko dari, tiešām veicinās tavu progresu.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šodien vajadzētu būt īpaši uzmanīgiem. Tev raksturīgā drosme un entuziasms vienlaikus ir gan tavs trumpis, gan paša lamatas. Velti vairāk laika savu plānu rūpīgai izstrādei un sagatavošanai, pirms ķeries klāt to realizēšanai.

 

 

versisVērsis

Vērši, lai arī strādīgi un uzticami cilvēki, bieži vien izvairās no strādāšanas kopā ar citiem, kā arī ir visai sīksti attiecībā pret dažādām pārmaiņām. Savu prasmju, metožu uzlabošana un darbs komandā palīdzēs tev ietaupīt gan laiku, gan enerģiju. Nebaidies nodot projekta vadības grožus kāda cita rokās.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie ir ļoti komunikabli cilvēki, kuriem darbs komandā problēmas nesagādā. Tiesa gan, tu ne pārāk labi proti pieņemt tev izteikto kritiku. Uzklausi katru ieteikumu, pat, ja tas nedaudz iedragā tavu pašpārliecību. Bez kritikas nav iespējama attīstība.

 

 

vezisVēzis

Vēži ir uz ģimeni orientēti cilvēki un tiem uz komunikāciju ar kolēģiem vajadzētu skatīties tāpat, kā uz komunikāciju ar ģimenes locekļiem. It īpaši tas var palīdzēt gadījumos, kad ar kādu no kolēģiem ir ļoti grūti sastrādāties.

 

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem nepieciešams skatīties uz kopainu, ja tie vēlas būt produktīvi savas darba grupas dalībnieki. Tev ir dabas dota vēlme būt līderim, taču ir reizes, kad prasmju un zināšanu dēļ šai lomai piemērotāks ir kāds cits.

 

 

jaunavaJaunava

Dažkārt Jaunavām problēmas vairāk sagādā nevis strādāšana ar citiem kā tāda, bet tas, ar ko šīs zīmes pārstāvjiem kopā nepieciešams strādāt. Paturi prātā, ka veiksmīga sadarbība tev izdosies ar Vērša, Strēlnieka, Zivju un atsevišķiem Ūdensvīra zīmes pārstāvjiem.

 

 

svariSvari

Svaru zīmē dzimušajiem bieži vien ir grūti nošķirt savus reālos darba pienākumus no pienākumiem, ko viņi paši uzņemas darīt un dažkārt tas var traucēt darbam. Uzmanies, lai privātās un personīgās lietas, ko zini par citiem, netraucē savstarpējām attiecībām un kopīgam darbam ar kolēģiem.

 

 

skorpionsSkorpions

Skorpiona zīmē dzimušajiem ir grūti pieņemt ieteikumus un konstruktīvu kritiku. Lielākoties, jebkādus tev dotos padomus tu uztver kā personīgus apvainojumus. Skaties uz šiem ieteikumiem kā uz iespējām uzlabot savu darbu un projektu un neuztver tos pārāk personīgi.

 

 

strelnieksStrēlnieks

Strēlnieki bieži vien darbā jūtās garlaikoti un maksimāli cenšas izvairīties no reālas darba pienākumu veikšanas, lai varētu vairāk laika veltīt lasīšanai vai ārpus darba aktivitātēm. Lai gan parasti izdari minimāli, taču pietiekami daudz, lai tiktu cauri sveikā, nenāktu par ļaunu, ja tu savu darba laiku pavadītu produktīvi strādājot.

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem vajadzētu izvairīties no iesaistīšanās projektos tikai ķeksīša pēc. Bieži vien tu uzņemies dažādus papildus uzdevumus tik tādēļ vien, lai gūtu atzinību un ievērību no priekšniecības puses, taču dēļ blakus pienākumiem var ciest tavu tiešo pienākumu izpilde.

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīri ļoti reti nonāk kontaktā ar apkārtējiem cilvēkiem aci pret aci un tas dažkārt var sagādāt problēmas. Centies vest sarunas par un ap konkrēto tēmu, nenovirzoties no tās, it īpaši gadījumos, kad iesaisties diskusijā ar cilvēkiem, kuru viedoklis krasi atšķiras no tavējā.

 

 

zivisZivis

Zivju zīmē dzimušie samērā labi satiek ar apkārtējiem, taču viņu galvenais klupšanas akmens ir problēmas koncentrēties, kā arī nevēlēšanās dot savu artavu, strādājot pie projektiem grupās. Tici savām idejām un nebaidies izteikt citiem savu viedokli.

 

 

Lielisku svētdienu! 

Iepriekšējais rakstsVisai baisi – par mata tiesu no frontālas sadursmes. VIDEO
Nākamais rakstsDiemžēl pazudusī rīdziniece atrasta mirusi