Šī izrādīsies visai labvēlīga diena. Visticamāk, labi sapratīsies ar sev tuviem cilvēkiem, ģimenes locekļiem un radiniekiem. Kāds sniegs tev tik nepieciešamo, morālo atbalstu, kas var palielināt tavu pašapziņas līmeni. Šī ir pozitīva diena arī dažādiem darījumiem.

 

 

auns-mil-horAuns
Šī diena atmodinās tevī alkas pēc visa skaistā, kā arī vēlmi pēc mīlestības un seksuālās mijiedarbības. Tavu iedvesmojošo uzvedību, visticamāk, varēs skaidrot ar centieniem parādīt sevi pēc iespējas labākā gaismā, īpaši brīdī, kad mijiedarbosies ar kādu sev interesējošu, simpātisku personu.

 

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes iesaka šajā dienā censties kontrolēt savas emocijas, pretējā gadījumā tās var gūt virsroku pār tevi. Tavas rīcības galvenais impulss var būt patiesas vēlmes, īpaši, lai pabeigtu kādu sadzīvisku projektu, sasniegtu sociālos panākumus un pozitīvā gaismā izceltos savas priekšniecības acīs. Planētu stāvoklis mudina būt enerģiskākam un pavadīt vairāk laika sazinoties ar citiem.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka tu šodien vari izrādīt savas labākās īpašības un atklāt šarmu, draudzīgumu, unikalitāti, parādīt savu inteliģenci un neparastos talantus, pateicību un iedzimto komunikabilitāti. Šī diena var palīdzēt sasniegt ievērojamus panākumus uzņēmējdarbībā, izpētē, sporta sacensībās un radošajās aktivitātēs.

 

vezis-mil-horVēzis

Dienas pirmajā pusē tavi kontakti ar citiem, kā arī vientulībā pārdomāti lēmumi, var vainagoties ar konkrētām darbībām. Šis ir labākais laiks, lai veicinātu biznesa kontaktus un atrisinātu tās problēmas, kas prasa augstu enerģijas līmeni un aktīvu, radošu pieeju.
 

 

 

lauva-mil-horLauva

Jo nozīmīgāks tev ir partneris, jo briesmīgāki, pamatīgāki konflikti šodien var attīstīties starp jums! Ļoti ticams, ka tieši tu būsi šo domstarpību izraisītājs, taču tavs pretinieks diez vai paliks atbildi parādā, jo īpaši, ja tu būsi aizskāris kādu visai jūtīgu tēmu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šodien tev īpaši ieteicams piecelties pēc iespējas agrāk un ķerties pie darba bez liekas kavēšanās. Pirmajā dienas pusē vari justies iedvesmots un gatavs risināt teju jebkuru uzdevumu. Tava karjera var lieliski attīstīties, visticamāk, pateicoties agrāk uzsāktajām iniciatīvām un iepriekšējiem sasniegumiem.
 

 

 

svari-mil-horSvari 

Tava mīlas dzīve šodien var izrādīties bagāta un pārpilna ar dažādiem notikumiem. Šajā dienā tevi var saistīt visai neparastas iniciatīvas un intīmās iespējas. Neskatoties uz nelielu drosmes trūkumu, tu, visticamāk,  interpretēsi visu pareizi un padarīs savu intīmo dzīvi daudz neaizmirstamāku.

 

 
skorpions-mil-horSkorpions
Šajā dienā pastāv problēmu iespējamība tavās romantiskajās un/vai ģimeniskajās attiecībās. Kādas bažas var raisīt arī intīmie jautājumi. Centies izvairīties no savas karjeras un svarīgāko personisko mērķus realizēšanas, balstoties uz šīm sakāpinātajām emocijām. Ļoti iespējams, ka šodien atdzims kāds tavs  iepriekšējās dzīves paradums, kas var raisīt ne mazums pārpratumu.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šis ir ideāls laiks kopīgām iniciatīvām un aktīvai sadarbībai. Ļoti iespējami kādi mīlas piedzīvojumi un izdevīgi finansu darījumi. Planētu stāvoklis norāda, ka šodien vari teju  paļauties uz to, ka jebkurām problēmām iespējams veiksmīgs iznākums. Izredzes uz panākumiem būs vēl lielākas, ja tavs mīļotais cilvēks būs tavā pusē, nodrošinot vēl burvīgākus un neaizmirstamākus izaicinājumus.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tev vajadzētu izmantot pirmo dienas daļu, lai pildītu ikdienas pienākumus un veiktu būtiskākos darbus. Šajā laikā, pat tad, ja kādi apstākļi  būs ierobežoti,  tev joprojām būs iespēja izrādīt iniciatīvu un radošo garu.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Planētu stāvoklis iezīmē, ka tev šīs dienas laikā, kad komunicēsi ar kādu, vajadzētu censties izvairīties no rīcības, ko vada emocijas un estētiskie kritēriji. Pat, ja veiksmīgas personīgās attiecībās būs dienas galvenā vēlme, centies saglabāt mieru, īpaši brīžos, kad saruna attīstās tev nevēlamā gultnē. Saglabā skaidru spriestspēju!

 

 

zivis-mil-horZivis

Jebkurš notikums, kas saistīts ar sadzīves jautājumu vai kādu konfliktsituāciju risināšanu tavās personīgajās attiecībās, labāk plānojams dienas pirmajā pusē. Šajā periodā būsi visaktīvākais un enerģiskākais, kā arī tendēts uz  panākumu sasniegšanu. To pašu var teikt par cilvēkiem, kuri būs tie, ar kuriem tu vēlēsies rasts skaidrību kādā jautājumā.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsJauns šantāžas e-pastu vilnis – jūsu parole tajā var būt reāla, bet vienalga neuzķerieties!
Nākamais raksts“Kā mušas pamuka!” Reiniks pludmalē savdabīgi “izdzenājis” distances neievērotājus