Dienas pirmā puse nav piemērota svarīgām lietām, jo mazināsies piesardzība un spēja objektīvi novērtēt situāciju. Pārējais laiks var palielināt alkas pēc mīlestības.

 

Auns

Centies izvairīties no jebkādas mazdūšības, lai šodien varētu veikt vismaz dažus no saviem uzdevumiem. Šī diena var dot tev atjaunošanās sajūtu un vēlmi sākt kaut ko no jauna. Tomēr sasteigt svarīgus jautājumus nav vērts, jo apstākļi nebūt nav tavā labā.
 

Vērsis

Zvaigznes iesaka veltīt šo dienu atpūtai, vienkāršiem vingrinājumiem un radošiem centieniem, tāpat – mudinot vairāk laika veltīt arī savai ģimenei. Vari sajust, ka tev ir iespēja izturēt jebkuru situāciju, tomēr šādi tu ļoti riskē pārvērtēt savus spēkus, kas noteikti tev nenāks par labu.
 

Dvīņi

Sākt svarīgas lietas dienas pirmajā pusē ir nevēlami, jo tu vari saskarties ar dažiem nopietniem šķēršļiem. Zvaigznes mudina no rīta neplānot jebkādu vērienīgu biznesa darījumu vai pirkumu.  Pēcpusdienā mēģini paļauties vairāk uz loģiku, nevis intuīciju. Šī diena tomēr dos daudz optimisma un labas humora izjūtas, kas ļaus saredzēt dažas jaunas perspektīvas.

 

Vēzis     
Šis ir labs laiks, lai varētu sekmīgi mācīties, sākt jaunu dzīves ceļu vai arī iegādātos biļetes ceļojumam. Zvaigznes iesaka pavadīt aktīvu pēcpusdienu, biežāk uzņemties iniciatīvu, strādājot ar citiem cilvēkiem. Pirmā dienas puse ir perfekti piemērota skaistumkopšanas salona apmeklēšanai. Tomēr neplāno radikālas izmaiņas savā tēlā, tas nav tā vērts.

 

Lauva

Šī diena solās tev būt ļoti viegla. Vari veltīt daļu laika vai nu lai atpūstos vai – ienestu savā mājoklī vairāk gaismas, patīkamāku, omulīgāku atmosfēru.  Vakars ir piemērots dažādiem kultūras pasākumiem vai laikam kopā ar draugiem. Dodies un izbaudi!

 

Jaunava

Šajā laika periodā tavā virzienā var tik vērsta  pastiprināta kritika un tavās domās var iezagties doma par zaudējuma, neveiksmes iespējamību. Ir vēlams meklēt kompromisus un izvairīties no konfliktiem, īpaši no rīta. Zvaigznes norāda, ka nav nepieciešams izdarīt spiedienu uz citiem cilvēkiem. Otro dienas pusi diez vai var saukt par labvēlīgu tev.

 

Svari

No rīta zvaigznes iesaka veltīt vairāk laika savai ģimenei, lai uzlabotu attiecības ar tuviem radiniekiem, kā arī pavadīt vairāk laika savās mājās, īstenojot dažādus sen nepieciešamus darbus. Planētu pozīcija mudina izvairīties no steigas, nestrādāt ar lietām, kas prasa neatlaidību un izturību, tās tev šodien var nedaudz pietrūkt, izraisot vien aizkaitināmību un dusmas.

 

Skorpions
Šodien tu spēsi rīkoties ļoti uzmanīgi, viegli, kā arī izmantojot savu iztēli un radošo domāšanu. Šis ir labs laiks, lai dotos vizītē pie psihologa vai izpildītu dažādus testus, kas palīdzēs personības pašizziņai. Pēcpusdienas laiks dos tev vairāk optimisma un palielinās patīkamu tikšanās skaitu.

 

Strēlnieks

Zvaigznes neiesaka ieklausīties padomos no tev svešiem cilvēkiem. Ir iespējams, ka cilvēki, kuri nav ļoti ieinteresēti tavā personībā, meklēs komunikācijas iespēju. Samazini šādu saskarsmes skaitu. Centies būt saudzīgs un iecietīgs.

 

Mežāzis

Pirmā dienas puse solās būt ļoti pozitīva. Spēsi pacelt dažas oriģinālas idejas un nākotnes plānus. No rīta tu vari sastapties ar interesantiem un neparastiem cilvēki, kas var sekmēt dažas jaunas draudzības veidošanos.

 

Ūdensvīrs 
Šodien iespējamas dažādas spontānas rīcības un notikumi. Palielināsies nelielu ceļojumu un izbraukumu iespējamība. Pēcpusdiena solās būt nedaudz nelabvēlīgāka, atnesot dažas ilūziju un maldināšanas iespēju tendences. Centies paļauties uz savu loģiku.

 

Zivis

Šis periods ir ļoti labvēlīgs nelieliem izbraucieniem un sarunām pa tālruni. Rīta laiks raksturos tavas patiesās būtības izpaušanos. iespējamas jaunas draudzības. Planētas iezīmē, ka būs vieglāk strādāt ar dokumentiem un/vai veikt jebkādu intelektuālu darbu.

 

Burvīgu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsAvārijā Pierīgā cietuši seši cilvēki, tostarp pieci VUGD glābēji – VIDEO
Nākamais rakstsLatvijā potēti desmit 121 gadu veci seniori, kuri turklāt turpina darba gaitas – kā tas iespējams? – VIDEO