Planētu pozīcijas liecina, ka romantiskām attiecībām un piedzīvojumiem šodien nebūs tie labvēlīgākie apstākļi. Diezgan iespējami ir dažādi privāta rakstura konflikti, savstarpējas apsūdzības un kaprīzes. Mēģini kontrolēt savas emocijas un neieslīgt dziļās domstarpībās, ja tev ir dārgas šīs attiecības.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tev vēlams rīkoties brīvajā režīmā. Vajadzētu kontaktēties ar cilvēkiem – piezvanīt, sarakstīties virtuālajā vidē. Taču uzmanies. Diskusijās par konkrētiem tematiem vai cilvēkiem būs ļoti viegli nonākt līdz aizvainojumiem, tenkām un intrigām.

 

 

versis-mil-horVērsis

Šodien būs ļoti svarīga tava komunikācija ar apkārtējiem cilvēkiem. Gan tiem, kuri ir tev blakus, gan pārējiem. Vērtīgas solās būt arī jaunas tikšanās, iespējams, izdosies noslēgt jaunas vienošanās un sadarbības. Ja tev jādodas komandējumā, šodien tas, visticamāk, beigsies ar nulles rezultātu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien vairākkārt var gadīties, ka nonāksi visai neskaidrās situācijās. Darba gaitā var rasties pārāk sapņains un romantisks noskaņojums. Iespējamas izmaiņas tavos pašreizējos plānos. Trūks enerģijas, lai uzņemtos ko jaunu. Koncentrējies uz saviem uzdevumiem un pārliecinies, ka pabeidz iesākto.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Vissvarīgākā šodien būs vakarpuse. Ja esi dzimis jūnijā, notikumu iznākums lielā mērā būs atkarīgs tikai no tevis paša, tādēļ ir svarīgi ievērot disciplīnu, organizētību, līdzsvaru, nosvērtību, balstoties uz izglītību un vispārējām zināšanām. Dienas beigās tev būs iespēja harmoniski izteikt savu emocionālo pusi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Lauva var droši veltīt savu rītu mijiedarbojas ar svešiniekiem, gadījuma garāmgājējiem, kā arī ar saviem draugiem un kolēģiem. Kāds no jums būs aizņemts darot svarīgu darbu. Pārliecinieties, lai paliktu savienoti ar saviem domubiedriem – tas saglabās jūsu garu augstu, un palīdzēs jums palikt šajā zonā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Profesionāla un draudzīga komunikācija saglabās savu nozīmi visas dienas garumā, pat tad, ja nāksies komunicēt ar savu ienaidnieku. Tev būs iespēja brīvi darboties ar visdažādākajiem cilvēkiem, jo īpaši, ja ievērosi savas šīs dienas komunikācijas noteikumus. Tomēr neliec daudz cerību uz dažādām jaunām iespējām.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien piemērots laiks atpūtai un neformālai komunikācijai, kā arī daudzveidīgas un interesantas informācijas iegūšanai. Tas viss tev būs kā prieka avots visas dienas garumā. Iespējams, šodien tevi interesēs citu cilvēku domas un attieksme pret kādu tavu personīgu problēmu.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Līdz ar tumsas iestāšanos situācija kļūs neskaidra un neprognozējama. Šodien tev būs grūti uz kādu paļauties, ieteicams atturēties no jauniem projektiem, darbiem un iesaistīšanās jaunos uzņēmumos. Neraizējies par negaidītiem notikumu pavērsieniem – tiem ir izredzes uz diezgan labvēlīgu un ilgstošu efektu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Pēcpusdienā tev nāksies uzklausīt, ko tev teiks citi, tajā skaitā tavs laulātais. Ja esi dzimis decembrī, tevi varētu uztraukt partnera neparedzamība un viņa nevēlēšanās vai nespēja mainīt dažas lietas. Lai nu kā, saglabā sevī optimismu un smaidu dvēselē.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Dienas laikā tev vajadzētu izvairīties no smaga darba, tā vietā vajadzētu koncentrēties uz savu veselību vai vienkārši veikt regulāro ikdienas darbu. Tev, visticamāk, būs grūti koncentrēties. Paņem pauzi darbā vai ņem pārtraukumu ārstēšanās kursā. Apstākļi, kas šodien būs apvienojušies,  dienas beigās izrādīsies labvēlīgi tavai laulībai vai kāda cita veida sadarbībai, attiecībām.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

No rīta un agrā pēcpusdienā tev būs iespēja atpūsties, pabeigt radošos procesus, iesāktos darbus, nedaudz paslinkot vai pastaigāties, izbaudot svaigo gaisu. Vakars būs piemērots, lai organizētu vai maksātu par ārstniecības kursu, kas paredzēts labdarības mērķiem.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien tev vajadzētu mēģināt distancēties no savām pašreizējām problēmām. Uzlabo savu garastāvokli ar ko tādu, kas tev patīk vai ieplāno kādu ģimenisku pasākumu nedēļas nogalei. Tādā gadījumā tev būs iespējams vakaru izbaudīt un tiešām atpūsties, nesaspringt.

 

 

Lai tev brīnišķīga šī diena!

Iepriekšējais rakstsPVO slavē Covid-19 apkarošanu Latvijā, bet liek saglabāt modrību
Nākamais rakstsBiļete maksātu tūkstošus… Krīstīne no Rēzeknes vīrusa krīzi pārlaiž slēgtā skolā Japānā – VIDEO