Pirmā dienas puse būs labvēlīgs periods patīkamiem pirkumiem. Tomēr esi vērīgs, kad izvēlies kāroto preci. Šodien nav vēlams paļauties vien uz savu intuīciju. Vakars pastiprinās tavas emocijas un iespaidus.

 

auns-mil-horAuns

Dienas pirmajā pusē tavs garastāvoklis, visticamāk, nebūs tendēts uz enerģisku darbību. Radošums vai mīlestība tomēr būs spēcīgākā iedvesma un impulss rīcībai. Jaunos projektus vislabāk risināt dienas otrajā pusē.

 

versis-mil-horVērsis

Dienas sākumā tev vajadzētu ļauties vientulības brīdim savā mājoklī, lai pasapņotu, atpūstos vai pagulētu. Zvaigznes norāda, ka šajā periodā nav jēgas risināt ikdienas mājsaimniecības darbus, jo tie tev šķitīs garlaicīgi vai vienkārši neizpildāmi.

 

dvini-mil-horDvīņi

Rīta stundas ir labvēlīgas pastaigām, relaksējošai socializācijai un pašreizējo uzdevumu pabeigšanai. Visticamāk, būs grūti koncentrēties uzņēmējdarbības jautājumiem. Jebkura darbība, kas palielinās tavu iztēli un neprasīs nepieciešamību pēc stingra grafika ievērošanas, šodien būs veiksmīga.

 

vezis-mil-horVēzis
Nesāc finansiālus projektus no rīta. Ja iespējams, atliec arī citas praktiskās darbības. Tava patiesā lietu uztvere šodien būs nedaudz neskaidra un nenoteikta. Ņemot vērā zināmus nosacījumus, tas var radīt būtiskus zaudējumus.

 

lauva-mil-horLauva

Tavas personīgās vajadzības kļūs par centrālo fokusu dienas pirmajā pusē. Ja esi dzimis augustā, šodien vari justies nedaudz izklaidīgs un sapņains. Vari zaudēt objektīvu priekšstatu par pašreizējo situāciju un savu partneru rīcību.

 

jaunava-mil-horJaunava

Zvaigznes mudina no rīta nedaudz ilgāk pagulēt. Pretējā gadījumā, līdz pat pusdienlaikam būsi miegains un jutīsies lēnīgs un sapņains. Vakars palīdzēs no jauna atkal sajusties labi un līdzsvaroti.

 

svari-mil-horSvari

Dienas sākums ir piemērots sociālajai mijiedarbībai ar tiem, kuri dala ar tevi līdzīgu dzīves filozofiju, kā arī jautrai izklaidei vai radošam darbam, tāpat dalībai kādā neformālā pasākumā. Negaidītiem pārsteigumiem šodien būs pozitīvs raksturs. Ja tu esi dzimis oktobra vidū, visu rītu būsi sava partnera šarma varā.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Dienas sākumā tev var rasties kārdinājums ielūkoties savā nākotnē. Zvaigznes to neliedz, bet iesaka izvairīties no detalizētas plānošanas. No rīta rīkoties ne tik daudz kā ar veselo saprātu, bet gan savu iztēli.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Dienas sākums būs veiksmīgs, patīkams un mierīgs, jo īpaši tiem šī zvaigznāja pārstāvjiem, kuri dzimuši decembra vidū. Būsi romantiski un pat ideālistiski noskaņots. Šādi vari uzlūkot daudzas norises šajā dienā, īpaši, kas saistītas ar tālām zemēm un pasaules notikumiem. Šis ir labs brīdis, lai realizētu savus mākslinieciskos un profesionālos talantus.

 

mezazis-mil-horMežāzis

No rīta vari būt pārņemts ar daudzveidīgām emocijām. Neatkarīgi no tā, zvaigznes mudina nepievērst tam īpašu uzmanību. Pēcpusdienā tavas acis beidzot sāks atvērties. Pēc tumsas iestāšanās tev atkal būs skaidra izpratne par saviem mērķiem un plāniem.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Labāk nemēģini šodien iesaistīties saspringtās diskusijās ar cilvēkiem. Visticamāk, tava partnera patiesās jūtas pret tevi paliks neatminams noslēpums. Tā vietā, lai minētu, mēģini vienkārši baudīt saziņu ar sev tīkamiem cilvēkiem.

 

zivis-mil-horZivis

Rīts ir vislabākais brīdis, kad strādāt individuālā, brīvā režīmā. Vari īpaši izbaudīt savu darbu, ja esi fotogrāfs, video operators, mūziķis, skatuves mākslinieks, sociālais darbinieks vai tava darbība ir saistīta ar labdarību vai politiku. Dienas otrajā pusē ir jāņem vērā partneru vajadzības. Bieži vērsies pie šīm personām pēc padoma par nelieliem vai visai būtiskiem jautājumiem.

 

Veiksmīgu dienu!

 

Iepriekšējais rakstsDiemžēl Rīgā pazudušais makšķernieks atrasts miris
Nākamais rakstsVēl vienā smagā avārijā Jelgavas pusē bojā gājuši divi cilvēki