Šajā dienā tava iztēle aktivizēsies, bet sapratne ar apkārtējiem kļūs tikai labāka. Ideāls laiks rakstniekiem, dzejniekiem, komponistiem – un, iespējams, tev kādā no šīm jomām ir vēl neatklāts talants. Dziedi, dejo, klausies mūziku – tas viss lieliski piestāv šai dienai, 27.maijam!

auns-mil-horAuns

Drosmīgi vari parādīt savas personības radošo pusi. Pretējā gadījumā tu jutīsies tā, it kā kaut kas būtu pazudis. Pavadi vairāk laika ar saviem bērniem. Kad komunicē ar jauniešiem, atšķirīgi viedokļi pēkšņi var izrādīties produktīvi un stimulējoši.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien, iespējams, vairāk nekā citas reizes tu būsi tendēts uz mājām, saviem vecākiem un bērniem. Tu varētu izjust vajadzību izpētīt savas saknes un tradīcijas. Ne tik daudz tāpēc, ka vēlēsies uzzināt ko jaunu, bet gan tādēļ, lai agrāk vai vēlāk tajās ieviestu izmaiņas. Tuvāk vakaram būs lielākas izredzes kļūdīties.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien lielā mērā iespējama aizmāršība, neuzmanība un dažādi negaidīti piedzīvojumi. Uzmanies, ja dodies kaut kur ceļā – kaut nelielā izbraucienā, jo tas var izrādīties nepatīkams, piemēram, ir liela iespējamība, ka tiksi maldināts, aplaupīts vai tevi kaitināts kāds pārlieku pļāpīgs ceļa biedrs.

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien tevī dominēs netradicionālāka domāšana. Būs vēlme teju aizbēgt no realitātes. Taču tev būs grūti samierināties ar kāda cita cilvēka fantāziju sekām. Neuzticies pārlieku daudz cilvēkiem, jo īpaši tiem, kuri ir ļoti daiļrunīgi un runā tā, ka lietas izklausās pārlieku labi, lai būtu patiesība.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien nav ieteicamas pārlieku lielas aktivitātes. Mēģini paraudzīties atpakaļ uz to, ko esi darījis, ko sasniedzis, cik daudz darba ieguldījis, lai kaut ko panāktu, iegūtu.  Mēģini saprast, kas ir tas, ko vēlies sasniegt tuvākajā nākotnē un, kā vari rīkoties, lai to īstenotu.

 

jaunava-mil-horJaunava

Pavadi kādu brīdi radošā vientulībā, tas tev nāks tikai par labu. Šodien zvaigznes neiesaka strādāt ar svarīgiem faktiem vai dokumentiem. Pastāv augsts risks, ka cenšoties atrast kādas šķietamas problēmas cēloni, sajauksi visu vēl vairāk.

 

svari-mil-horSvari 

Tavs bērns, partneris, draugs vai cits tuvs cilvēks var pamatīgi sameloties, bet tava intuīcija un zināšanas par konkrētā cilvēka raksturu paglābs no sekām. Lai gan tu izpratīsi viņa rīcību, pilnīgu savstarpējo sapratni sasniegt praktiski nebūs iespējams.

 

  skorpions-mil-horSkorpions

Šī nebūs tā labākā diena svarīgai sarunai, darījumam vai kontaktu paplašināšanai. Nesāc realizēt lielus un tālejošus plānus. Īstais laiks vēl pienāks! Tā vietā velti laiku sev un saviem tuvajiem.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks 

Šodien nebūs viegli izprast ne sevi, ne vēl jo vairāk – citus. Panākt sapratni var izrādīties pagalam sarežģīts uzdevums. Tomēr centies pielāgoties savam sarunu biedram, centies nepārtraukt un kaut pietēlo, ka viņa teiktais tevi interesē.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Neizmanto puslegālas viltības, lai tiktu pie vieglas naudas. Tā tu mānīsi ne tikai citus, bet arī sevi. Šodien labāk atturēties no finanšu darījumiem un lieliem tēriņiem, tālejoša projekta sākšanas. Uzdāvini sev kādu brīdi miera un atpūtas.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Februāra vidū dzimušajiem jāuzmanās no viltus un māņiem attiecībās. Šī diena kopumā neveicinās patiesu, skaidru, konstruktīvu attiecību un dialogu veidošanu.

 

zivis-mil-horZivis

Zvaigznes tev iesaka neielaist savās attiecībās šaubas. Svarīgas ziņas nesūti, izmantojot trešo personu, jo uzticamu cilvēku ir ļoti maz. Gaismu pelēkajā ikdienā var ienest kāda krāsaina mīlas afēra vai smalks, slepens gājiens biznesa lauciņā.

 

Lai izdevusies diena!

 

Iepriekšējais rakstsPļaviņās bēdīgi beidzas “Volvo” un kravas vilciena “tikšanās”
Nākamais rakstsMežā mirušu atrod nedēļām ilgi pazudušu kurzemnieku – atklājas baisa patiesība par notikušo