Diezgan labvēlīga diena. Rīts var būt bagāts ar patīkamiem pārsteigumiem un negaidītiem notikumiem, kā arī interesantām saziņām. Otrajā dienas pusē – emocijas sakāpināsies. Mijiedarbība ar cilvēkiem šodien liks tev justies labāk.

 

auns-mil-horAuns

Zvaigznes uzsver, ka no rīta tev vajadzētu nedaudz pasteigties, lai atrisinātu uzņēmējdarbības, profesionālās un organizāciju problēmas. Biznesa tikšanās, ilgtermiņa plānošana, svarīgu ziņojumu iesniegšana un personāla politikas apspriešana ir tie jautājumi, kas būtu jārisina no rīta! Vakars ir ideāls laiks draudzīgai kopā sanākšanai.  

 

 

versis-mil-horVērsis

Apņēmība būs tava raksturīgākā kvalitāte  visas dienas garumā, taču tā pieprasīs dažādas formas un izmaiņas atkarībā no dienas daļas. No rīta tieksies turpināt vai pabeigt kādu citu projekta posmu un vēlēsies būt rūpīgs, uzcītīgs darbinieks, kompetents vadītājs vai stingrs vecāka lomā. Otrajā dienas pusē vari kļūt mazāk formāls.

 

dvini-mil-horDvīņi
Planētu stāvoklis iezīmē, ka tu šīs dienas pirmajā pusē domāsi un rīkosies diezgan pārliecināti. Iespējams, svarīgi lēmumi jau ir veikti, un viss, kas tev ir jādara – jātuvojas savam plāns solim pa solim! Jo tuvāk nāks vakars, jo atbrīvotāks varēsi kļūt no darba slodzes.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Spriedze starp tevi un partneri pakāpeniski izzudīs pirmajā dienas pusē. Tu vari paātrināt šo procesu vai nu rīkojoties un sarunājoties savā ierastajā manierē  vai izvēloties kādu unikālu pieeju, kas ļautu jums būt sabiedrotajiem un draugiem, nevis nesamērāmiem pretinieki, neskatoties uz to, ka starp, jums, iespējams pastāv dažādi viedokļi.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes iezīme, ka tev vajadzētu pavadīt rīta stundas risinot praktiskus jautājumus – finansu, profesionālajā un organizatoriskajā sfērā. Šī ir laba diena kvalitatīviem pakalpojumiem, piemēram, medicīnas procedūrām vai pārtikas preču iegādei.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ja tu esi dzimis septembra vidū, jau sākot ar agru rītu jutīsies absolūti ērti. Zvaigznes iezīmē, ka tieši šajā dienā tu kādā veidā vari saņemt skaidru apstiprinājumu par to, ka visas tavas ciešanas pēdējo pāris gadu laikā nav bijušas veltīgas.
 

 

svari-mil-horSvari
Visas dienas garumā tev var nākties risināt steidzamas problēmas, kas saistītas ar plānu realizāciju. Tev būs jākoncentrē savi centieni kā uz dokumentiem, tā instrumentiem un sadarbības stratēģiju ar konkrētiem cilvēkiem – partneri, priekšnieku, vecākiem, konkurentu, konsultantu vai kādu citu.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Rīta stundas un agra pēcpusdiena nodrošinās ideālus apstākļus īsiem izbraucieniem, mācībām un biznesa tikšanām. Zvaigznes iezīmē, ka kamēr esi uz ceļa, vari sastapties ar kaut ko neparastu, iespējams, nepatīkamu, taču tam, kam vari kļūt par liecinieku,  visnotaļ ir iespējams atrast patīkamu, citādāku skatījums un paskaidrojumu–!  

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Materiālās jomas vai profesionālie jautājumi var būt tava prioritāte līdz pat vakaram. Šodien vari veikt ļoti gudru, līdzsvarotu lēmumu, kas būs spilgts apliecinājums tavām vadības spējām. Ir pilnīgi iespējams, ka vari just kā izspied visu sulu no savām profesionālajām privilēģijām, nedaudz pietuvojoties morāles normu robežām.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Pirmajā dienas pusē tu vari droši turpināt rīkoties pēc saviem plāniem, pārliecībām un pašreizējām mājsaimniecības vajadzībām. Šīs tavas dzīves puses, visticamāk, būs pilnīgā harmonijā, tik daudzas lietas vienkārši darbosies pašas no sevis – tavā paša labā , bez lielas piepūles. Veiksmīgs dienas starts nodrošinās ideālu noskaņu vakaram.

 

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Ja ir kādi uzdevumi, ko tu vēlies risināt pats, prom no citu acīm, tev to vajadzētu darīt pēc iespējas agrāk no rīta. Tomēr planētu stāvoklis uzsver, ka, ja dienas pirmajā pusē vēlējies paslēpties no ārpasaules, tad tev to visnotaļ nevajadzētu darīt vakarā.

 

 

zivis-mil-horZivis

Tava primārā un galvenā vēlme un arī nepieciešamība šajā dienā  ir koncentrēties uz uzdevumiem, kas ietekmē tavu nākotni un to cilvēku, kuri tev ir patiesi dārgi! Ja esi dzimis marta vidū, tad tā būs tava tiešā nepieciešamība, pretējā gadījumā tu nevarēsi sasniegt vēlamo līdzsvaru starp savām vajadzībām un citu personu interesēm.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsSēru vēsts: Mūžībā devies Aijas Andrejevas tētis – rokmūziķis Alex
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 29. decembris