Šodien pacenties pievērst vairāk uzmanības cilvēkiem, kuri ir no zemāka sociālā slāņa. Iespējams, kāds meklēs padomu – neliedz viņam to. Ja vien iespējams – izpalīdzi!

 

 

Auns

Izvairies šodien no dažādiem ļoti svarīgiem un atbildīgiem uzdevumiem, centies neieplānot biznesa tikšanos. Var gadīties lietas, notikumi, kas bojās tavu reputāciju. Tev ir jācenšas izprast attiecības ar cilvēkiem, no kuriem tu kaut mazākajā mērā esi atkarīgs. Dienas otrajā pusē iespējams konflikts ar bērniem. Liec lietā savu gudrību un pacietību.

 

 

Vērsis

Loģiskā domāšana un veselais saprāts palīdzēs izvairīties no kļūdām un nepareizu lēmumu pieņemšanas. Pirms plāno paplašināt vai uzsākt savu biznesu, vai brīvdienu ceļojuma maršrutu, novērtē visas iespējas. Nerunā skaļi par saviem plāniem, tas pievilinās ienaidniekus. Šobrīd ir īpaši svarīgi uzturēt labas attiecības ar saviem kolēģiem un priekšniecību. Kāds tuvs cilvēks varēs tev palīdzēt apkarot slikto garastāvokli.

 

 

Dvīņi

Diena piemērota dažādiem draudzīgiem izbraucieniem. Nebūs noskaņojuma nopietnam darbam, prātā nāks nesenie notikumi un romantiskas jūtas – tas traucēs koncentrēties. Tā rezultātā var nākties izjust sabiedrības neuzticību, aizvainojumu vai pat rūgtuma sajūtu. Pasliktināsies romantiskā rakstura attiecības. Esi pacietīgs!

 

 

Vēzis

Diena, kas sola dažādas pārmaiņas, tāpēc vēro visu, kas apkārt notiek un ņem sev noderīgāko. Nelieli dzīves sitieni šodien nespēs tevi ietekmēt. Ja iespējams, izpriecājies draugu kompānijā, ņemot no tā visu, ko vien vari gūt.

 

 

Lauva

Ja tu plāno kādu ceļojumu, nav vērts pavadīt ilgu laiku pie gatavošanās šim procesam. Sargies no gadījuma rakstura iepazīšanās ar cilvēkiem. Iespējams, kāds tev tuvs cilvēks, liks aizdomāties par to, vai tu patiesi viņam vari uzticēties. Centies uzzināt visus sev svarīgos aspektus un tikai pēc tam izlem, vai vēlies attiecības ar šo cilvēku.

 

 

Jaunava

Šī diena solās būt labvēlīga dažādiem pirkumiem, jo īpaši, ja tev plānā ir iegādāties nekustamo īpašumu. Taču uzmanies – saglabā vēsu prātu, lai varētu atšķirt realitāti no sapņiem. Necel to, kas tev ir par smagu, pretējā gadījumā tas ietekmēs tavu labklājību un reputāciju. Pēcpusdienu labāk pavadīt šaurā ģimenes lokā. Mīlestība, kas starp jums staro, sildīs dvēseli un ļaus justies laimīgiem!

 

 

Svari

Pasīva diena. Šodien norobežojies no aktīvas komunikācijas, centies lieki neriskēt un nepieļaut neapdomīgas kļūdas. Neuzņemies to, ko jau uzreiz zini, ka nespēsi paveikt, neļaujies pierunāšanai. Pēcpusdienā var gadīties kāda ļoti jauka, patīkama tikšanās.

 

 

Skorpions

Sāc dienu lēnām, pamazām. Neplāno neko nozīmīgu, jo plāni nesola nekādu labu iznākumu. Iemācies būt apmierināts ar to, ko tev sniedz dzīve, neprasi un negaidi no tās vairāk. Iespējams, šodien ļoti grūti nāksies atšķirt, kas ir labs, bet kas – nē! Iespējams, sajutīsi garīgu diskomfortu. Otrajā dienas pusē tev būtu ieteicams atpūsties, veicot elpošanas un fiziskus vingrojumus, ja vien iespējams – izmantot ūdens procedūras.

 

 

Strēlnieks

Iespējams, ka šodien tev traucēs pārmērīga atsvešināšanās no kāda vai kaut kā. Tas ietekmēs gan tavu spēju darboties, gan attiecības ar ģimeni. Pēcpusdienā iespējams diezgan slikts garastāvoklis, uzbudinātība un liela iekšējā spriedze. Tev jātiek galā ar šīm negatīvajām parādībām – palūkojies apkārt uz cilvēkiem, kurus mīli un, kuri mīl tevi!

 

 

Mežāzis

Esi uzmanīgs – pārlieku liela enerģija var būt postoša. Liela iespēja, ka šodien iekulsies kādā konfliktā. Nepaliec pārāk ļauns un nicinošs pret citiem, tas var krietni atspēlēties. No tā, kā tu rīkosies, lielā mērā būs atkarīgas visas attiecības ar apkārtējiem.

 

 

Ūdensvīrs

Mēģini šodien vairāk pievērsties mājai, ģimenei, atstājot fonā visu pārējo. Mēģini atpūsties, atslābināties, aizmirst par visām problēmām un neveiksmēm, ar ko nākas saskarties. Izturies ar mīlestību un cieņu pret apkārtējiem, nenovēli nevienam ļaunu.

 

 

Zivis

Šī diena solās būt notikumiem pārpilna – daži būs saistīti ar tavu aktīvo darbību, daži ar to, kas notiek vidē ap tevi. Lai gan viss virpuļos ap tevi, ieteicams vienā reizē pievērsties tikai vienai lietai, nevis censties padarīt visu reizē.

 

 

Lai tev brīnišķīga un pozitīvu emociju piepildīta šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsMaestro Pauls nāk klajā ar skumju paziņojumu sava talanta cienītājiem
Nākamais rakstsTrešdiena diemžēl sākusies ar traģiskām vēstīm