Šī diena var celt optimismu un palielināt veiksmi tiem, kuri ir pārliecināti par savām spējām un prasmēm. Šodien tu vari daudz mērķtiecīgāk rast spēcīgus stimulus savai attīstībai. Diena ir lieliski piemērots jauniem darījumiem.

 

 auns-mil-horAuns

Nav svarīgi, cik ļoti tu vēlies iegremdēties radošajā darbā, aktīvos izaicinājumos vai romantiskos piedzīvojumos, tu nedrīksti aizmirst par saviem tiešajiem pienākumiem. Lai palīdzētu tiem nebūt tik garlaicīgiem, tev vajadzētu mēģināt atrast pareizo līdzsvaru starp radošām idejām un ikdienišķu rutīnu. Tas var prasīt milzīgu piepūli un gribasspēks, taču nodrošinās tik vēlamo!

 

versis-mil-horVērsis

Ierastā brīvā laika pavadīšana un iepriekš tik labi zināmie veidi, kā baudīt dzīvi, var izrādīties visai blāvi – salīdzinājumā ar jaunām iespējām, ko tev šajā sestdienā sarūpējušas zvaigznes. Tomēr tu spēsi gūt labumu no standarta risinājumiem, darbībām un dažādām metodēm, ja paskatīsies uz šīm lietām no pavisam cita skatu punkta. Planētas norāda, ka šajā dienā tu vari būt diezgan ambiciozs.

 

dvini-mil-horDvīņi

Šodien tu būsi gatavs daudz ko mainīt savās mājās, lai vien gūtu tik nepieciešamo apmierinājumu. Tevī būs stimuls, lai paplašinātu savu dzīves telpu. Var piemeklēt domas par nepieciešamību mainīt savu dzīvesvietu vai iegādāties jaunu nekustamo īpašumu. Iespējama varas maiņa tavā ģimenē.

 

 vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes norāda, ka tev vajadzētu labāk pierast pie dzīves priekiem pakāpeniski, lai izvairītos no krasām pretrunām. Sāc ar nelielām niansēm, kas vienmēr ir būtiskas un allaž ir ļoti noteicošas daudzos procesos. Tu šajā dienā vari kļūt ieinteresēts izglītības vai profesionālās attīstības jautājumos.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien tu būsi gatavs veltīt savu enerģiju un laiku, lai iegūtu kādu jaunu projektu vai sasniegtu panākumus mīlestības jautājumos. Tomēr zvaigznes neatlaidīgi iesaka paņemt īsu pārtraukumu un veikt alternatīvu situācijas analīzi. Uzlūko jaunās perspektīvas pragmatiski, apskati tās vairāk no praktiskās puses un mazāk no romantiskā leņķa.  Detaļas un nianses, ko atklāsi šādā veidā, būs ļoti noderīgas un informatīvas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Pareizu līdzsvaru starp taviem personīgajiem paradumiem un partnera vajadzībām, visticamāk, šodien neizdosies sasniegt. Šajā dienā tev vajadzētu censties saskatīt dažādus slazdus, apzinoties, kā labāk izvairīties no tiem,  jo īpaši, ja tev ir svarīgas tavas pašreizējās attiecības. Planētas iezīmē, ka tu vari just skaudību par kādas personas talantu, panākumiem, pievilcību, bagātību vai sociālo statusu.

 

svari-mil-horSvari 
Šodien tavā ceļā būt daži juridiski vai cita veida šķēršļi, kas īpaši ietekmēs ceļojumu laikā uz ārvalstīm vai kādu attālu pilsētu. Nesaskaņas vai grūtības var būt saskarsmē ar cilvēkiem no tālienes, kā arī ar kādu sevišķi spilgtu personību. Šodien tu vari nebūt pilnībā apmierināts ar noteiktām sava ārsta, kolēģa  vai mentora uzvedības niansēm.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien tavu bērnu,  radošo projektu, ģimenes attiecību, mīlestības jautājumu vai plānoto ceļojumu nākotne var šķist diezgan pieticīga, bet tas nenozīmē, ka tā ir pastāvīga tendence. Zvaigznes dod tev padomu – dzīvo šodienai un nekal tālejošus plānus.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks 
Šodien tevi var satraukt kāds ar profesionālo vai kādu citu tēmu saistīts jautājums. Pat nelieli oficiālie pienākumi var izsist tevi no ierastā ritma, jo tērēsi to laiku, ko vēlējies izmanto kopā par ģimeni, vecākiem vai pavadīt mājas uzlabošanā. Ja esat dzimis karjerists, tev vajadzētu pārlūkot savas ambīcijas un vēlmi pēc straujiem panākumiem, pievērsies labāk šodien kam citam.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Neskatoties uz lieliskām savstarpējām attiecībām un jaunām iespējām, tu, visticamāk, šodien izvēlēsies īstenot vieglākos un pazīstamākos rīcības plānus, mērot tos maršrutus un ceļus, pa kuriem esi virzījies jau ilgstoši. Tomēr ne vienmēr šāda taktika ir nelietderīga! Izmanto to, ja šajā dienā esi vērsts uz konkrētu informāciju, kādu norisi noslēdzošu niansi vai savu pašreizējo prasmju pilnveidošanu.

 

 udensvirs-mil-horŪdensvīrs
Tavas labklājības palielināšana, talantu uzlabošana vai biznesa projektu un redzesloka paplašināšana šodien var izrādīties visai grūts uzdevums. Tevi sagaida īpaši sarežģījumi, ja joprojām baidies no dažām norišu detaļām, kas radījušas zināmas nepatikšanas pagātnē. Vari paklupt uz sīkumiem, kas patiesībā nemaz nav tavas uzmanību vērti.

 

zivis-mil-horZivis

Šajā dienā zvaigznes tevi aicina nolaisties līdz mirstīgo vajadzībām, neļaujoties liekām kaprīzēm. Šodien tavs skatījums uz dzīvi vai materiālo labklājību tiks pārbaudīts ar praktiskiem jautājumiem. Sargies no iedomības, pievērs lielāku uzmanību saskarsmes niansēm vai savu uzdevumu veikšanas pareizai kārtībai.

 

Burvīgu tev šo dienu!

Iepriekšējais rakstsMežā mirušu atrod nedēļām ilgi pazudušu kurzemnieku – atklājas baisa patiesība par notikušo
Nākamais rakstsBrīdina: Nedēļas nogalē būs intensīvs UV starojums