Šī diena sniegs pašapziņu un iekšējo līdzsvaru. Spēsi izteikt un izrādīt objektīvu viedokli, apmierinājumu ar sevi un savu rīcību. Būs grūti darīt kaut ko, ko nespēj patiesi izbaudīt. Vari rēķināties arī ar savu tuvinieku atbalstu un palīdzību.

 

 

auns-mil-horAuns
Ideja par dāsniem labdarības pasākumiem un neierobežotu palīdzību var šķist unikāla un pievilcīga šodien. Tāpat tieši tu vari pamudināt draugus, iedunkājot sānā, lai arī viņi padomā ko šajā virzienā vai padalās ar tevi kādā humānā idejā.
 

 

versis-mil-horVērsis

Zvaigznes norāda, ka šodien pieaugs tavas izredzes veiksmīgam notikumu pavērsienam profesionālajā jomā vai karjeras izaugsmē. Mēģini pieņemt šo dzīves dāvanu ar pateicību! Šodien tu vari satikt piemērotu kandidātu – personu, kura var kļūt par tavu mentoru vai labvēli, kādu, kuram, visticamāk, piemīt plašas pilnvaras un popularitāte.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī ir lieliska diena, lai paplašinātu savu redzesloku, bagātinātu zināšanu bagāžu un meklētu cienīgu skolotāju vai mentoru. Zvaigznes norāda, ja tev ir interese par garīgo attīstību vai plāno iziet kādu rehabilitācijas kursu, tev būs nepieciešams respektabls palīgs, šī procesa uzraugs, jo izredzes tāda atrašanai ir tavā ceļā!  

 

 

vezis-mil-horVēzis

Planētu stāvoklis iezīmē, ka lietas šodien notiks tev vēlamajā virzienā! Tomēr daudzas tavas personīgās iniciatīvas apsīks un mainīsies, taču tam būs nopietns iemesls, visticamāk, ar tām ietekmēsi to cilvēku dzīves, par kuriem vēlies gādāt. Šis ir labs laiks biznesa notikumiem,  tāpat aktīvām studijām, informācijas apstrādāšanai un darbam pie pašpilnveides.

 

 

lauva-mil-horLauva

Zvaigznes norāda, ka tavu partneru autoritāte šajā dienā var būt pārlieku kritiska. Nebēdā, jo, iespējams, tukša, skaļa slava un popularitāte ir viņu vēlme, bet izglītība ir tava priekšrocība. Ja pašlaik esi ieinteresēts jaunai, ilgtermiņa un produktīvai sadarbībai un kāda atbalstīšanai, tev vajadzētu ņemt vērā citu prasības un viedokli.

 

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien, iespējams, būsi aizņemts ar ikdienas darbiem, spēsi  labāk izbaudīt sadarbību ar saviem domubiedriem, kā arī jebkuru cienīgu partneri. Šis ir labs laiks zinātniskiem atklājumiem, pētniecībai un mēģinājumiem veikt unikālu pieeju ikdienas darbiem.
 

 

svari-mil-horSvari

Šodien tu vari sajust ļoti spēcīgu nepieciešamību pēc brīvas, neatkarīgas un radošas atmosfēras visapkārt. Šis ir īstais laiks, lai plānotu un attīstītu kādu publisku uzstāšanos, sanāktu kopā ar draugiem un dalītos interesantās sarunās ar cilvēkiem, kuri domā līdzīgi tev.

 

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šodien zvaigznes paredz labvēlīgus, iedvesmojošus notikumus tavā mājas dzīvē. Kāds no taviem ģimenes locekļiem var izturēties pret tevi ar ievērības cienīgu augstsirdību, piemēram, radot ideālus apstākļus taviem pētījumiem vai dodot telpu personīgajiem kontaktiem un sevis izzināšanai.

 

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Planētu stāvoklis norāda, ka šī ir brīnišķīga diena ceļojumiem, sarakstei ar kādu, kā arī tam, lai dalītos ar citiem savās zināšanās un jaunumos. Visticamāk, profesionālajā darbībā tev klāsies visai labi,  droši vadīsi savu ceļu caur pašreizējo biznesa situāciju, mērķtiecīgi un oriģināli pārvaldīsi savu, iespējams, garlaicīgo, oficiālo darbu, vienlaikus spējot atrast laiku saviem draugiem, radiem un atbalstītājiem.
 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Tu šodien, visticamāk, spēsi patiesi izbaudīt savu finansiālo progresu, materiālo atlīdzību par tavu paveikto darbu vai samaksu par kādu īpašu darbu. Ļoti ticams, ka tava otra pusīte vai kāds cits tuvs cilvēks, kurš, iespējams, kritizē tevi, kavējot ceļu pretī sasniegumiem un apšaubot tavu panākumu iespējamību, būs spiests atzīt, ka ir kļūdījies.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 
Šī diena veicinās tavas personīgās saistības un dos lielākajai daļai no tavām idejām –  zaļo gaismu! Šodien tu visai ticami būsi aizsargāts pret negaidītām nepatikšanām, kā arī kādas senākas problēmas, šķiet –  vairs neradīs tev galvassāpes. Planētu stāvoklis norāda, ka tev veiksies vislabāk, ja cīnīsies ar savu slinkumu.

 

 

zivis-mil-horZivis
Zvaigznes norāda, ka šī ir ideāla diena vientulībai. Daudzi šajā zvaigznājā dzimušie, kuri ir saistīti ar radošām un intelektuālām aktivitātēm, kā arī tie, kuri strādā slēgtās iestādēs, spēs sasniegt pozitīvus rezultātus. Ja tu cītīgi strādā pie savas ģimenes labklājības, pārliecinies, ka šī mērķa realizēšanā esi drošs un neatkarīgs spēlētājs.

 

Lai tev izdevusies šī diena!

 

Iepriekšējais rakstsTavs horoskops veiksmīgai dienai – 28. decembris
Nākamais rakstsDiemžēl otrdienas rīts atausis ar ļoti skumjām ziņām