Šī solās būt lielisku iespēju un labas veiksmes diena. Ja patiesi vēlies kaut ko izdarīt, nepalaid garām iespēju – rīkojies, neraugoties uz to, ka ir svētdiena. Šo dienu pilnībā varēsi izmantot tikai tad, ja būsi aktīvs, enerģisks un pārliecināts par sevi.

 

auns-mil-horAuns

Ja nolemsi kaut ko turpināt – šodien būs laiks tam saņemties. Nedari neko emociju uzplūdā vai tikai tāpēc, ka kaut kas būtu jādara. Pirmā dienas puse būs labvēlīga personiska rakstura jautājumu risināšanai. Iespējams, pats sevī atradīsi kādu līdz šim apslēptu talantu.

 

versis-mil-horVērsis

Šodien tev savu uzmanību vajadzētu koncentrēt uz ģimeni un mājām. Nav iespējams iztēloties labāku un piemērotāku dienu, lai ļautos savu mīļo cilvēku un ģimenes kompānijai. Ja iespējams, pavadi laiku svaigā gaisā. Vakars būs labvēlīgs dažādām garīga un intelektuāla rakstura aktivitātēm. Iespējams, varēsi baudīt sirdssiltu sarunu ar kādu labu draugu.

 

dvini-mil-horDvīņi

Nesēdi dīkā. Dodies laukā un izbaudi šo dienu. Dodies piedzīvojumos! Tiesa – it visur un it visā pacenties ievērot nepieciešamos drošības pasākumus. Ja spēsi baudīt no sirds, šī diena varētu kļūt par brīnišķīgu pavērsienu piepildītiem mirkļiem un skaistām, paliekošām atmiņām.

 

vezis-mil-horVēzis

Rīta stundas vislabāk pavadīt vienatnē un kusumā. Šodien kopumā tev būs nepieciešams miers, lai līdzsvarotu savu ķermeni un prātu, kā arī patiešām atpūstos. Ja kaut ko dari, pārliecinies, ka tas tev patiesi patīk, neko nevajadzētu šodien uzņemties piespiedu kārtā. Ja šodien spēsi atpūsties, uzņemt pozitīvu enerģiju, tas dos tev lielisku iedvesmu visai nākamajai nedēļai.

 

lauva-mil-horLauva

Iespējams, ka ap tevi šodien pulcēsies dažādi interesanti cilvēki. Šī diena būs ļoti bagātīgi piepildīta ar komunikāciju. Varētu pat teikt tā, ka komunikācija ar cilvēkiem šodien būs gaiss ko tu elpo. Taču pacenties to izbaudīt, izvēloties savus sarunu biedrus un tēmas.

 

jaunava-mil-horJaunava

Šodien tava apetīte var sasniegt neizmērojamus augstumus. Nav runa tikai par ēdienu, bet par visa kā cita vēlēšanos arīdzan. Turēt sevi grožos būs diezgan grūts uzdevums. Vislabāk – atrodi kādu, kam uzticies, kurš var tev būt šodien līdzās un palīdzēt tev palikt reālistiskam un piezemētākam, novirzīt domas.

 

svari-mil-horSvari

Var gadīties, ka šodien kāds vēlēsies no tevis teju pavisam neiespējamo. Nebaidies atteikt, tu neesi ne pārcilvēks, ne burvis. Dari to, ko vari, nevis to, ko kāds no tevis gaida vai teju tev uzspiež. Vislabāk šodien pievērsies tam, lai sasniegtu savus mērķus. Darbs un pūliņi atmaksāsies.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šīs dienas notikumi varētu kļūt par solījumu dažādiem interesantiem un ilgstošiem piedzīvojumiem ar tālejošām sekām. Esi gatavs rīkoties šodien! Ja tev pašlaik nav plānu šai dienai, tas vēl nenozīmē, a tā būs garlaicīga un vienmuļa. Esi atvērts dažādiem piedāvājumiem un gatavs darboties!

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šī diena ir ideāli piemērota publiskiem pasākumiem un komunikācijai. Neraugoties uz to, ka šī nedēļa tev bijusi ļoti aizņemta, tu aizvien būsi pilns enerģijas, entuziasma un iedvesmas. Turklāt – apkārtējiem cilvēkiem tas varētu būt “lipīgi”. Iedvesmo viņus ar savu aizrautību un smaidu!

 

mezazis-mil-horMežāzis

Izmaiņas tuvojas – neatkarīgi no tā vai tu esi tām gatavs, vai nē. Labā ziņa ir tā, ka visas izmaiņas, kas šodien radīsies, solās spēlēt tev par labu. Iespējams, tas nebūs redzams un jūtams uzreiz, bet pozitīvs iznākums ir kaut kur tepat pie horizonta.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodienas apstākļi un iespējamie scenāriji nebūs iepriekš paredzami. Daudziem Ūdensvīriem var būt patiesi liels pārsteigums par to, cik neparedzami šodien viss notiks. Cilvēku atbildes, emocijas, reakcijas – daudz kas varēs tevi šodien pārsteigt.

 

zivis-mil-horZivis

Mēģini šodien nekrist panikā par dažādiem sīkumiem. Atrodi laiku, ko vari veltīt tikai sev. Lai tā būtu kaut tikai pusstunda, bet tiešām – tikai sev. Nepārsteidzies ar dažādiem secinājumiem un izteikumiem. Pacenties būt mierīgs un, ja gadās sliktāks garastāvoklis, neizgāzt to uz apkārtējiem.

 

Vēlam tev brīnumjauku šo dienu!

Iepriekšējais rakstsJaunā rīdziniece, kuras pašnāvības mēģinājums tika nofilmēts, izglābta vēlreiz – VIDEO
Nākamais rakstsPiektdiena sākusies ar skumju ziņu