Kas tevi sagaida šajā dienā?

 

auns-mil-horAuns

Pretrunas tavā partnerībā šodien tiks pamazām atrisinātas. Šis ir labs brīdis, lai sagatavotos baltā karoga pacelšanai kādos jautājumos, par ko vēl nesen nebiji pat domājis. Šī ir diena, kad iespējams piedot un nolīdzināt kādu pāridarījumu. Vari droši piedāvāt kādam altruistisku, kā arī garīgu vai psiholoģisku palīdzību.

 

versis-mil-horVērsis

Stingrie ierobežojumi, kas tev bija jāievēro sociālajā mijiedarbībā vai darbā, šodien var nebūt vairs tik svarīgi. Varēsi uzelpot daudz brīvāk. Ja šobrīd jau daudz ko esi paveicis, nokārtojis lietas, kas bija ļoti svarīgas, savā darba vietā vari aizsapņoties vai arī apjaust, ka ņem vienu pārtraukumu pēc otra. Visticamāk, nevienam par to nebūs iebildumu.

 

dvini-mil-horDvīņi
Šī ir laba diena nesteidzīgām aktivitātēm un pastaigām svaigā gaisā. Šis ir piemērots laiks arī patīkamai socializācijai labu draugu kompānijā. Randiņš var izvērsties visai iedvesmojošs.  Tomēr neesi pārsteigts, ja negaidīta iepazīšanās nevainagosies ar nopietnāku turpinājumu.  

 

vezis-mil-horVēzis
Šī ir laba diena, lai baudītu vientulības brīžus savās mājās. Zvaigznes iesaka labāk sarežģītus uzdevumus nolikt malā, jo tev, visticamāk, nebūs pietiekami daudz enerģijas, lai tos pabeigtu šodien. Bez tam, ļoti iespējams, ka pastāvēs tieksme nenovērtēt iespējamos apdraudējumus.

 

lauva-mil-horLauva

Šī ir lieliska diena sarunām no visas sirds, pastaigām, kā arī ekskursijām. Pārliecinies, ka izmanto visas iespējas, lai izrādītu savus miermīlīgos nodomus citiem. Planētu stāvoklis mudina atturēties no jaunu projektu uzsākšanas, tostarp neiesaka iesaistīties tajos,  kas prasa neparastu un īpašu iedvesmošanos.

 

jaunava-mil-horJaunava

Esi pieklājīgs, laipns un draudzīgs jebkurā dialogā ar saviem partneriem. Neskatoties uz tavu vajadzību pēc komunikācijas, kas būs diezgan dabiska šodien, tev vajadzētu mēģināt ierobežot savas saziņas. Delikāts klusums vai skaists žests var izrādīties daudz daiļrunīgs par jebkuru verbālo paskaidrojumu.

 

svari-mil-horSvari

Šī tev solās būt veiksmīga diena. Daudz kas notiks tieši tā, kā tu to vēlējies. Kādas sanāksmes virzība, cilvēku rīcība vai notikumu apstākļi var šķist teju apbrīnojami sekmīgi, gluži kā  dāvana no debesīm. Vari sajust daudz lielāku nepieciešamību pēc harmonijas.

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tev šodien jānodrošina un jāuztur kontakti ar saviem tuviniekiem. Šī saikne var būt patiesi telepātiska, īpaši, ja atrodies tālu no šīm personām. Tava iztēle un intelekts šodien būs harmonijā, vismaz nebūs pretrunā viens otram.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks
Šodien diez vai spēsi iejusties citu cilvēku ādā. Tomēr, visticamāk, būs viegli piemēroties kādas personas darbības vai saziņas režīmam. Jebkurā kompānijā teju instinktīvi spēsi atrast un ieņemt pareizo vietu,  neaizskarot kāda jūtas.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Diena ir piemērota īpašiem izbraucieniem un brīvprātīgajam darbam. Spēsi saskaņot attiecības ar savu partneri vai kolēģi, padarot tās mazāk formālas un nokaitētas. Pastāv iespēja, ka šodien daļēji uzlabosi savas finansiālās lietas. To darot, droši paļaujies uz savu intuīciju, tā darbosies lieliski un būs loģiska.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Tu šodien, visticamāk, meklēsi romantiku un aktīvas darbības. Intelekts būs valdošais spēks, tāpēc nebaidies zaudēt sevi fantāziju un emociju jūrā. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai tiktos ar draugiem, radiem un cilvēkiem, kuri ir garīgi tuvi tev.

 

zivis-mil-horZivis
Jebkurās sarežģītās situācijās šodien būs iespēja atrast kompromisus. Alksi un tiekties pēc harmonijas, estētiska baudījuma un garīgas pilnības, kā arī daudzu lietu idealizēšanas. Ļoti ticams, ka daudzās lietās šodien rīkosies pēc principa – visu vai neko! Šis ir brīnišķīgs periods draudzīgai mijiedarbībai un slepeniem notikumiem.

 

Veiksmīgu nedēļas dienu!

 

Iepriekšējais rakstsIzskan patīkamas ziņas par pazīstamo dziedātāju Ivo Fominu
Nākamais rakstsPēc lielas nelaimes Bauskā steidz glābt pusaudža dzīvību