Šodien tev var nākties daudz komunicēt un mijiedarboties ar apkārtējiem. Cilvēki var censties intensīvi sazināties ar tevi. Šajā dienā, visticamāk, pieaugs arī tālruņa zvanu un saņemto e-pastu skaits. Diena piemērota jaunu draugu iegūšanai un noderīgu saišu stiprināšanai.

 

 

auns-mil-horAuns
Diplomātijai šodien ir jākļūst par tavu pastāvīgo pavadoni. Neaizmirsti pret citiem būt draudzīgs, vienkāršs, līdzjūtīgs, taktisks un saprotošs. Zvaigznes uzsver, ka panāksi un paveiksi daudz vairāk, ja ņemsi vērā kāda cilvēka padomu. Tava partnera nostāja kādā jautājumā šodien noteikti būs spēcīgāka un nelokamāka, nekā tavas domas. Lai iegūtu to, ko vēlies, ieteicams izmantot vien tev zināmus trikus.

 

 

versis-mil-horVērsis

Diena ir labvēlīga, lai veiktu jebkāda veida darbus  gan profesionālajā, gan personīgajā dzīves sfērā. Ja it visā, ko šodien darīs, ieguldīsi mīlestību, rezultāts būs daudz labāks un efektīvāks. Komunicējot ar citiem, neaizmirsti par tādām īpašībām kā draudzīgums, ētiskums un pieklājība!

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Šī ir brīnišķīga diena, kas tev, visticamāk, nodrošinās daudzas lieliskas iespējas. Tomēr tava pārmērīgi nopietnā pieeja it visam, ko darīsi, un teju apsēstība ar papildu drošību, var sarežģīt daudzas lietas un pamazām mazināt iepriekš panāktos pozitīvos sasniegumus. Par laimi, tam nebūs ilgstošs efekts.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Tev vajadzētu darīt visu, kas nepieciešams, lai atjaunotu mieru un harmoniju tavās mājās un ģimenē,  jo īpaši, ja vēlies savstarpējo sapratni ar kādu konkrētu personu – kādu no taviem vecākiem, laulāto draugu vai ģimenes locekli.

 

 

lauva-mil-horLauva
Zvaigznes norāda, ka tu šodien, visticamāk, būsi pilnībā spējīgs rast un uzturēt tik kāroto zelta vidusceļu jebkurā dialogā. Ja būsi apbruņojies ar elastīgiem principiem un vēlmi pēc mierīgas līdzāspastāvēšanas, tavos spēkos būs rasts to atslēgu, lai spētu komunicēt un saprasties ar visgražīgāko sarunu biedru, kas šodien šķērsos tavu ceļu.

 

 

jaunava-mil-horJaunava
Enerģisku, radošu veidu meklēšana, kā  arī personīgo ienākumu palielināšana vai kāda nozīmīga cilvēka palīdzības iegūšana, būs daudz efektīvāka agri no rīta. Ja tev steidzami ir nepieciešams partneris komerciāliem darījumiem vai kādiem piedzīvojumiem, sāc meklēt sabiedrotos jau no paša rīta.
 

 

 

svari-mil-horSvari 

Planētas iezīmē, ka šī diena dos tev daudz vairāk brīvības un veiksmes – salīdzinot ar vakardienu. Ja vēlies palikt labā formā visas dienas garumā, tev vajadzētu izmantot to pašu praksi, ko vienmēr esi īstenojis, jo īpaši –  labas veselības un pacilāta garastāvokļa uzturēšanā.

 

 

 
skorpions-mil-horSkorpions

Šī ir lieliska diena, lai apmeklētu kādu ballīti un izklaidētos. Jebkuras attiecības, kas balstītas uz mīlestību, draudzību un savstarpējo patiku,  šodien teju uzplauks un sniegs tik vēlamo iekšējo pārliecību un harmonijas sajūtu. Planētas norāda, ka dienas otrajā pusē nav ieteicami izbraucieni.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Zvaigznes norāda, ka šajā dienā tevi sagaida veiksme!  Ņem visu, ko dzīve tev sniedz un prasmīgi pielieto, taču neprasi, nelūdz vairāk. Šodien tevi var ieskaut skaisti un patīkami cilvēki. Interesantas tikšanās var nest neparastu notikumu attīstību, ko spēsi izmantot turpmākajā laika periodā, piemēram, savā profesionālajā dzīvē. Šī ir lieliska diena, lai ļautos mākslas projektiem, muzicēšanai un kādas organizācijas vai biedrības interešu iepazīšanai.

 

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Ja šajā dienā nākas ieguldīt papildus pūles kādā notikumā, ir ieteicams neaizmirst par absolūtu un korektu etiķetes un uzvedības normu ievērošanu. Ja tevi šodien pēkšņi pārmērīgi saista kāda joma, kas ir ārpus tavu ikdienas pienākumu redzesloka, tu riskē  aptraipīt savu reputāciju un sabojāt cilvēku iespaidu par sevi.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Planētu stāvoklis aicina ņemt vērā to, ka tavi panākumi nodrošina ne tikai tavu spozmi un popularitāti, bet izceļ gaismā arī ap tevi esošo cilvēku tikumus. Centies nebūt garlaicīgs, emocionāli blāvs un nevērīgs pret cilvēkiem ap sevi. Tāpat – nekrīti otrā galējībā, kad esi pārāk uzstājīgs un ass, kas var mest negatīvu ēnu uz tavu reputāciju.

 

 

zivis-mil-horZivis
Pārliecinies, ka šodien biežāk ieklausies savā iekšējā balsī. Tā tev pateiks priekšā kā rīkoties, kā komunicēt ar savu partneri vai pat veselu cilvēku grupu. Šodien tu, visticamāk, alki pēc greznības, ekskluzīviem priekiem un unikālām vērtslietām. Tev vajadzētu mēģināt atteikties no visa, kas kavē dzīves baudīšanu, jo īpaši pusdienlaikā.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsMaija brīvdienas uz ceļiem sākušās visai spraigi – VIDEO
Nākamais raksts“Balzambāra” līdzīpašnieks saka paldies VID, bet kritizē “Rīgas namus”