Planētu labvēlīgā mijiedarbība šajā dienā krasi palielina izredzes satikt ietekmīgus cilvēkus, tikt uzklausītam, labāk izteikt savas domas un idejas, kā arī tās realizēt. Ko vēl zvaigznes sola šai dienai?

 

 

auns-mil-horAuns

Aktualizēsies jautājums par jūsu karjeru, nepieļaujiet atslābumu. Tveriet darba pienākumus stingri rokās un pierādiet, kāpēc tieši jūs darāt šo darbu. Komunikācijā ar citiem “ņemiet uz pārsteigumu”, nāciet klājā ar negaidītiem priekšlikumiem.

 

 

versis-mil-horVērsis

Plānojot brīvdienas vai atvaļinājumu, pieejiet procesam ar visu nopietnību un atbildību. Izpētiet visas detaļas, nevis tikai kopējo plānu. Tas palīdzēs izvairīties no nepatīkamiem atklājumiem vēlāk.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Atbildība, plānošana, pienākuma apziņa – Dvīņu atslēgas īpašības veiksmīgai dienai. Šodien noskaidrosies precīzākas detaļas kādai jūsu iecerei – varbūt būs pienācis īstais brīdis to arī realizēt!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Svarīgas sarunas un visi ar darbu saistītie pienākumi īstenosies pat veiksmīgāk kā iecerēts. Iespējams, ir īstais brīdis sākt to, ko jau sen lolojat sirdī un prātā. Aiziet!

 

 

lauva-mil-horLauva

Taupība saprāta robežās, atbildība un rūpīga attieksme pret visiem pienākumiem un īpašumu būs veiksmes pamatā šodien. Ja kādu laiku jau domājat par profesijas vai darbavietas maiņu, tad nevajadzētu kavēties.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Lielisks brīdis kādam īsam braucienam, lekcijām/kursiem. Jūs būsiet lieliski ikvienā darbībā, kas ietver radošumu, izvērtēšanu vai informācijas sistematizēšanu. Gan intelektuālais, gan roku darbs izrādīsies pat ļoti produktīvs!

 

 

svari-mil-horSvari

Lieliska diena, lai veidotu jaunus kontaktus ar svarīgiem cilvēkiem. Jūsu spēkos ir būt vienlaikus lietišķam, bet radīt arī uzticību. Izmēģiniet!

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Pārtrauciet domāt vienīgi par pašreizējām problēmām un ieskatieties nākotnē. Ja domāsiet praktiski, nākotnes scenārijs rādās gaišās krāsās. Koncentrējieties uz saviem plāniem, apaudzējot tos ar informāciju un detaļām.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Prāts būs aizņemts ar domām par karjeru un profesionālo izaugsmi. Šobrīd zvaigznes iesaka saglabāt savu silto vietiņu un necensties ar dažādām personības izpausmēm ietekmēt citu cilvēku lēmumus. Jūsu laiks vēl pienāks!

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Perfekcionisms un spēlēšana tikai pēc noteikumiem ir jūsu ieroči. Cilvēki labprāt atzīs, ka jums daudzos aspektos ir taisnība, tomēr negaidiet, ka visas jūsu idejas tiks atzītas par labām esam.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Koncentrējieties, saglabājiet skaidru galvu un atradīsiet izeju no jebkuras ārkārtas situācijas. Ir īstais brīdis ievākt informāciju. Neizvairieties no sev sāpīgām tēmām, tajās var nākt negaidīts atrisinājums.

 

 

zivis-mil-horZivis

Spēja uzturēt dialogu ir svarīga jebkurā komunikācijā. Zvaigznes iesaka jums ļaut runāt arī citiem, īpaši, ja viņi ir vecāki, pieredzējušāki un praktiskāki par jums. Tādējādi iespējams uzzināt daudz vairāk noderīgas informācijas.

 

 

Ražīgu dienu!

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām NOVEMBRIS solās būt īpaši labvēlīgs
Nākamais rakstsKādēļ mirst vakcinēti Covid-19 slimnieki? Skaidro Austrumu slimnīcas ārsti – VIDEO