Negatīvā mijiedarbība starp planētām sola zināmas problēmas izglītības jomā strādājošajiem vai skolēniem, studentiem. Šodien labāk atturēties no ceļošanas un garākiem braucieniem. Ko zvaigznes vēl sola šai dienai?

 

 

auns-mil-horAuns

Nauda, jūsu attieksme pret citiem vai intīmā dzīve var izraisīt strīdus ar jums nozīmīgiem cilvēkiem. Auniem, kuriem ir bērni – šodien no viņiem var sekot pieprasījumi gan pēc nenozīmīgiem sīkumiem, gan pēc dārgām mantām.

 

 

versis-mil-horVērsis

Nav labākā diena, lai uzsāktu ko jaunu. Jūs grasāties mainīt virzienu, taču tai pat laikā uztraucaties, kas sagaida aiz nākamā līkuma. Jebkurš dialogs šodien draud izvērsties par vienu vienīgu sava viedokļa aizstāvēšanu.

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes iesaka turēties pa gabalu no iespējami vilinošiem romantiskiem piedzīvojumiem, kas izrādīsies visai apšaubāmi. Jūs varat krist par upuri kāda vājumam, sentimentalitātei vai viltotam dāsnumam, uzmanieties!

 

 

vezis-mil-horVēzis

Paļaujieties uz veselo saprātu, kad runa ir par naudas lietām. Ja pārāk viegli uzticaties cilvēkiem, varat kļūt par krāpšanas upuri. Šī nav laba diena ne ieguldījumiem, ne konta atvēršanai vai kredīta pieprasīšanai.

 

 

lauva-mil-horLauva

Neesiet pārsteigti vai aizvainoti, ja šodienas notikumi atstāj iespaidu, ka stāstāt pasakas. Centieties izvairīties no vilinošiem piedāvājumiem, kas jūs var atstāt muļķa lomā.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Lieliska diena radošai darbībai. Ja jūs zināt kādu noslēpumu, izvairieties no tā izpaušanas. Neviens taču nevēlas tāda cilvēka reputāciju, kuram neko nevar stāstīt un uzticēties.

 

 

svari-mil-horSvari

Atlieciet savu mērķu sasniegšanu uz vēlāku, tā vietā šobrīd svarīgi saprast, kas sasniegts līdz šim un kā rīkoties tālāk. Saņemsiet kādu negaidītu ielūgumu uz pasākumu, kuru labprāt vēlētos apmeklēt.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Jebkuras pārmērības var nelabvēlīgi ietekmēt veselību, īpaši, ja esat dzimis novembra vidū. Būs grūti objektīvi novērtēt savus un citu sasniegumus. Iespējams kāds interesants atklājums vai novērojums.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien emocijas burtiski lauzīsies ārā. Nekautrējieties cilvēkiem parādīt savu mīlestību, ticību un dzīves vērtības. Tomēr esiet piesardzīgi, citi šo atklātību var vērst pret jums.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Praktiskums un iedzimtais prātīgums, visticamāk, glābs no iesaistīšanās nevēlamos pasākumos. Ja jūsu dabiskā aizsardzības sistēma īsti nestrādā, veiciet pasākumus tās atjaunošanai. Jums taču ir gudra galva uz pleciem, vai ne?

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Ūdensvīri būs uzvarētāji jebkurā spēlē – mīlestībā, finansēs, radošajā darbībā. Jūsu idejas un lēmumi apkārtējiem šķitīs apbrīnojami. Tomēr jūsu iztēle var pasteigties, jums veicot kādus soļus, ko vēlāk var nākties nožēlot.

 

 

zivis-mil-horZivis

Zivtiņas šodien var krist par upuri kāda daiļrunībai. Jebkuru informāciju, kuru šodien saņemta, atšķaidiet ar malku realitātes sajūtas un kārtīgu sāls šķipsnu.

 

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsMājsēdes naktī uz ielas aptur velosipēdistu – interesantākais seko turpinājumā
Nākamais rakstsCovid-19 ārstēšana mājas apstākļos: Ko nekādā gadījumā nedarīt