Šajā, gada pēdējā dienā, emocijas solās būt visai spēcīgas. Taču tās būs galvenokārt pozitīvas, tāpēc izbaudi dienu! Tiesa – aizmirst par paškontroli tik un tā nevajadzētu.

 

 

auns-mil-horAuns

Šodien tu vēlēsies izbaudīt dažādas lietas, doties piedzīvojumos. Iespējams, tiešām vajadzētu likt pie malas savu milzu piesardzību un izmantot to, ko dzīve sniedz. Lai arī kā – neaizmirsti vismaz aptuveni saplānot savu dienu, tas palīdzēs baudīt un neiekulties nepatikšanās!

 

 

versis-mil-horVērsis

Svētku noskaņojums Vecgada vakarā solās būt “lipīgs” un Vērsis ar to noteikti “inficēsies”. Gribēsies ballēties, izlādēt emocijas, lai gūtu atkal jaunas, tāpēc droši šodien vari atļauties priekam, bet saprāta robežās. Pusnaktī noteikti sazinies ar saviem mīļajiem cilvēkiem, lai no sirds novēlētu laimes nākamajam gadam!

 

 

dvini-mil-horDvīņi

Pirmā dienas puse solās būt diezgan kūtra, iespējams, par šķietami bezjēdzīga. Taču Vecgada svinības, kas teju jau ir klāt, tev spēs sagrozīt galvu. Var gadīties, ka nāksies darīt vairāk nekā biji domājis. Lai nu kā – centies visu uztvert viegli un neuzvesties neraksturīgi sev, jo tad problēmas var rasties ik uz soļa.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šī diena solās būt galvenais pagrieziena punkts tavā finanšu dzīvē – iespējams, saņemsi jaunu piedāvājumu un/vai algas paaugstinājumu. Var gadīties, ka iegādāsies veiksmīgu loterijas biļeti (taču tas nenozīmē, ka šodien tev jāaizraujas ar azartspēlēm!) vai ieguldīsi daudzsološā projektā. Kopumā šī diena būs diezgan emocionāli stabila un pozitīva.

 

 

lauva-mil-horLauva

Planētu mijiedarbībai būs pozitīva ietekme uz tevi šodien. Tavs enerģijas līmenis būs augsts un tu būsi entuziasma pārpilns, spēsi padarīt viesu viegli un nepiespiesti. Galvenais būs atrast labākos veidus, kā iegūt labāko no savas plūstošās enerģijas.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Ir pienācis laiks aizmirst par ikdienas rutīnu un pievērsties daudz aizraujošākām lietām. Ja vien iespējams, pieņem pēdējā brīža piedāvājumu doties kopā ar draugiem vai ģimeni kaut kur svinēt Jaunā gada iestāšanos. Jo īpaši, ja visu laiku esi cītīgi strādājis, beidzot ir pienācis laiks atpūsties.

 

 

svari-mil-horSvari

Šodien varēsi sajust visu to mīlestību un siltumu no savas ģimenes, draugiem un kolēģiem. Varēsi pavadīt laiku mīlošu cilvēku kompānijā, kuri būs gatavi apmierināt teju ikvienu tavu kaprīzi. Izmanto šo reto iespēju, kad vari to pilnībā izbaudīt.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Šī diena solās būt notikumiem bagāta. Nāksies pievērsties pēdējiem darbiem gan, lai noslēgtu šo gadu, gan sagatavotos svētkiem. Iespējamas negaidītas tikšanās un pārsteidzošas jaunas iepazīšanās – tas viss sola pārvērst šo dienu par neaizmirstamu piedzīvojumu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Šodien varēsi gūt svarīgu pieredzi. Ja iespējams, izvēlies Vecgada vakaru pavadīt un Jauno gadu sagaidīt labu draugu kompānijā. Klausi savai iekšējai balsij un uzticies intuīcijai, izvēlies lietas, kas tev patīk, kas iedvesmo un liek tev smaidīt.

 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Spriedze, kas radīsies dienas laikā, tiks kompensēta ar jautrību un siltumu, kas radīsies tuvojoties pusnaktij. Iespējams, būsi nolēmis šodien palikt mājās un neko īpašu nedarīt, taču nebrīnies, ja dzīvei būs citi plāni. Ja vien piedāvājums tevi apmierina – dodies!

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodien vajadzētu pabeigt pēc iespējas vairāk darbu, lai Jaunais gads nesākas ar nepabeigtu lietu gūzmu. Neuztraucies – tavs entuziasms un iedvesma palīdzēs tev. Galvenais – neaizmirsti par visa veida drošības pasākumiem. Pēcpusdienā velti laiku atpūtai, ja iespējams arī snaudai – lai atjaunotu savu enerģijas līmeni.

 

 

zivis-mil-horZivis

Šodien ir vērts apsēsties un pārdomāt to, ko esi izdarījis un sasniedzis šajā gadā. Tu esi iekarojis daudzas virsotnes, ar ko noteikti vari lepoties. Tiesa – neguli tikai uz lauriem – nākamais gads ir teju klāt, lai tu sāktu jaunu uzvaras gājienu!

 

 

Lai tev izdevusies šī diena! Tiekamies nākamgad! 😉

Iepriekšējais rakstsHoroskopa zīmes, kurām JANVĀRIS būs īpaši labvēlīgs
Nākamais raksts“Paskatos kontā, un labi kļūst ap sirdi. Lai stāv – sirdsmieram” – krasi mainās vīrieša dzīve Tukuma pusē