Šī var izrādīties klusa un diezgan ikdienišķa diena. Tā ļaus pilnībā koncentrēties uz taviem tiešajiem darba pienākumiem. Vakara stundas vislabāk pavadīt ar ģimeni, draugiem vai lieliskiem kompanjoniem.

 
auns-mil-horAuns
Šodien tu vari būt neparasti jutīgs un viegli ievainojams. Cilvēki ap tevi šajā dienā var pārvietoties uz  pirkstgaliem, lai pilnībā pārliecinātos, ka tavs delikātais emocionālais līdzsvars netiek traucēts. Emocijas un jūtas būs grūti kontrolēt. Ja esi dusmīgs un nepacietīgs, tev vajadzētu labāk izvairīties no netīkamiem cilvēkiem, lai nepieļautu nelabojamas kļūdas.

 

versis-mil-horVērsis
Šodien tev būs viegli iesaistīt apkārtējos cilvēkus kādās sarunās vai aktīvās diskusijās. Tu būsi gluži kā līme – nodrošināsi cilvēku saskaņu, vienotību un informētību. Būsi jebkuras sociālas vai privātas kompānijas dvēsele. Šī ir tava diena! Pārliecinies, ka izmanto visas tās sniegtās iespējas!

 

dvini-mil-horDvīņi

Tava fiziskā un garīgā forma šodien var nebūt pārāk laba. Visticamāk, nespēsi beigt domāt par kādu lietu, kas ievērojami nomāks tavu prātu.  Ļoti iespējams, ka šīs sajūtas metīs pamatīgu ēnu uz tavu laimi un labsajūtu. Planētas iezīmē, ka vēlēsies saņemt kādu labu padomu vai vārdu, kas ievērojami uzmundrinās šajā sarežģītajā dienā.

 

vezis-mil-horVēzis
Šodien būsi vērsts un fokusēts uz savu personīgo dzīvi. Pat drudžainajam darba grafikam un aizņemtībai profesionālajā sfēra, būs grūti apturēt tevi no domām par kādu privāto lietu. Zvaigznes norāda, ka, ja patiesi vēlēsies, tad atradīsies laiks un vieta visam. Mēģini saglabāt paškontroli un neļauj mājas problēmām iejaukties darba dzīvē.

 

lauva-mil-horLauva

Šodien uzmanība tiks vērsta uz tavu labsajūtas cietoksni – mājām un ģimeni! Jutīsies bezgala laimīgs, ja būsi mīlēts un cienīts, aizsargāts un aprūpēts. Šodien kā nekad agrāk alksi pēc apbrīnas un autoritātes.
 

 

jaunava-mil-horJaunava
Šī ir laba diena jebkādiem garīgās darbības veidiem. Esi izlēmīgs, analizē procesus, atklāj jaunas nianses un liec lietā izgudrošanas prasmes. Tavs analītisks prāts var būt arī viegli ievainojams. Iespējami emocionāli aizspriedumi. Ja nespēsi tos pārvērsts veiksmē, vari ātri kļūt stūrgalvīgs.

 

svari-mil-horSvari 

Diena būs veiksmīga, ja turēsi cieši grožos savas negatīvās domas. Nedomā un nekoncentrējies uz savām neveiksmēm un kļūdām, jo ātrāk tu spēsi objektīvi uzlūkot radušos situāciju,  jo labāk. Diena var būt pilna ar finansiālām problēmām. Iespējams, vari apjaust, ka nespēj apmaksāt kādu sen kārotu pirkumu vai norēķināties par ceļojumu.

 
skorpions-mil-horSkorpions

Tava šīs dienas uzvedība var būt pārāk nepieņemam daudziem: narcisms, egoisms un augstprātība var valdīt par tevi. Tu šodien noteikti nebūsi visai populāra persona, ar kuru kāds vēlētos komunicēt vai sadarboties.

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks 

Šī ir diena, kad tev vajadzētu aci pret aci uzlūkot savu pagātni.  Vari sastapt kādu senu draugu vai ienaidnieku, kā arī no jauna izzināt iepriekš iegūtu informāciju. Vari atklāt jaunas nianses, kas var citādākā gaismā pavērst kādus pagātnes notikumus. Zvaigznes norāda, ka agrāk vai vēlāk kāda no senatnes norisēm ieņems nozīmīgu lomu tavā pašreizējā dzīvē.

 

mezazis-mil-horMežāzis

Šī ir laba diena, lai mēģinātu nākt klajā ar jaunu spēles plānu. Tomēr var rasties sajūta, ka esi izolēts no citiem, savā ziņā pat iedzīts stūrī. Zvaigznes norāda, ka ir laiks sagrupēt, sakopot savus spēkus un resursus. Apzinies, ka tev pieder viss, kas nepieciešams, lai diena būtu veiksmīga.

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Maini darbības virzienus un formulē jaunas stratēģijas, kas būs īpaši veiksmīgas vien šim periodam. Zvaigznes mudina, lai labāk pavadi dienu pilnībā pievēršoties pašreizējiem projektiem un attiecībām. Daudziem šajā zvaigznājā dzimušajiem draud spēku izsmelšana. Ir svarīgi skaidri apzināties, kad ir  jāpārtrauc darbs un jāsāk izklaidēties.

 

zivis-mil-horZivis

Šī diena būs labvēlīga visam netradicionālajam un neierastajam. Patiesie un cītīgi mēģināji un centieni tomēr var neizrādīties pietiekami droši un efektīvi, lai sasniegtu izcilību. Planētu stāvoklis norāda, ka tikai izdoma un atjautība pavērs ceļu uz lieliskiem rezultātiem un necerētiem sasniegumiem.

 

Lielisku dienu!

Iepriekšējais rakstsPirmās saules peldes – vai tiešām veselīgas? Skaidro farmaceits
Nākamais rakstsTavs horoskops veiksmīgai nedēļai: 1. – 7. jūnijs