Pārliecinies, ka lieki netraucē tos, kuri nevēlas saņemt no tevis palīdzību un esi atvērts sniegt padomu un doties talkā tiem, kuriem tas būs vajadzīgs.

 

aunsAuns

Auna zīmē dzimušajiem šī būs viena no retajām dienām, kad būs iespējams paglābt kādu no iespējamām problēmām vai nelaimes. Tev ir ne pārāk spoža reputācija kolēģu vidū dēļ agresīvajām metodēm, ko pielieto savu mērķu sasniegšanai. Izdarot labu darbu, tu padarīsi spožāku ne tikai pasauli, bet arī savu reputāciju.

 

 

versis

Vērsis

Vēršiem ieteicams vairāk izpētīt savas personības maigāko pusi un ļaut to iepazīt arī citiem. Daudzi pat nenojauš, ka zem tavas biezās vēršādas slēpjas cilvēks ar plašu sirdi. Tu vari lepoties ar tādām īpašībām, kā labsirdība, līdzjūtība un empātija.

 

 

dviniDvīņi

Dvīņu zīmē dzimušie bieži vien ir lietas kursā par notikumiem un problēmām apkārtējo dzīvē. Kā jau sociāli aktīvam cilvēkam, tev pieejamā informācija ir plašāka kā jebkuram citam, tādēļ nekautrējies sniegt uzmundrinošus vārdus, atbalstu un padomu kādam, kurš nonācis grūtībās.

 

 

vezis

Vēzis

Vērši tiecas visu uzmanību veltīt savai ģimenei, taču laiku pa laikam būtu ieteicams pabūt arī citu cilvēku kompānijā. Bez šaubām, ģimene tev ir pirmajā vietā un tas ir pašsaprotami, tomēr, lai paplašinātu savu redzesloku, ir nepieciešams satikt un iepazīt arī citus. Tas var uzlabot arī tavas attiecības ar tuviniekiem.

 

 

lauvaLauva

Lauvas zīmē dzimušajiem vislabākais veids, kā citiem šajā dienā palīdzēt, ir viņos ieklausīties. Nereti tu esi skaļākais cilvēks telpā, kuram allaž atradīsies kāds vārds uz mēles un tieši tas tavai klusēšanai piešķir papildus vērtību. Ik viens, kurā tu klausīsies un ieklausīsies, būs drošs, ka viņš tev patiešām rūp un ir svarīgs.

 

 

 

jaunavaJaunava

Jaunavas zīmes pārstāvjiem labvēlīga diena jaunu un ne tik jaunu kolēģu izglītošanai un sagatavošanai darbam. Tev ir iespaidīgs zināšanu krājumus, ar kuru dalies ļoti reti un nelabprāt. Turot sveci zem pūra tu ne vien piešķir sev lielāku vērtību, bet uzkrauj sev nevajadzīgi lielu atbildības slogu.

 

 

svariSvari

Svariem ieteicams būt atturīgākiem šajā dienā. Tev ir grūti nosēdēt malā un nedoties palīgā, redzot kādu saskaramies ar problēmām, taču, ja vienmēr uzreiz metīsies glābt situāciju, apkārtējie tā arī nekad neiemācīsies savas problēmas atrisināt paši.

 

 

 

skorpions

Skorpions

Skorpioniem jāfokusējas uz lietām un jomām, kas viņus patiesi aizrauj. Ļoti iespējams, ka šodien vairākkārt vēlēsies kādam iedzelt, dzirdot nelūgtu un nevēlamu ieteikumu. Neļauj vaļu negatīvajām emocijām. Tu spēj darīt un sasniegt daudz, ja vien ļausi dominēt rūpēm un mīlestībai.

 

 

 

strelnieksStrēlnieks

Noslēgtajiem Strēlniekiem ieteicams šajā dienā kļūt atvērtākiem un dalīties savās zināšanās ar citiem. Tu neesi no tiem cilvēkiem, kurš pats meklēs iespējas kā padarīt pasauli labāku, tomēr esi pretīmnākošs un neskopojies ar savu gudrību un pieredzi, ja kāds pēc tās jautā.

 

 

 

mezazisMežāzis

Mežāža zīmē dzimušajiem ieteicams palīdzēt citiem kur un kā vien var. Tu esi ļoti ambiciozs cilvēks un, lai arī tas ir noderīgi tavai pašizaugsmei, tas nereti noved pie sabiedrībai nedraudzīgu lēmumu pieņemšanas un sliktas karmas, kuru šodien izdosies uzlabot, ja vien nesavtīgi sniegsi palīdzīgu roku tiem, kuriem tas nepieciešams.
 

 

 

udensvirsŪdensvīrs

Ūdensvīriem labvēlīga diena sarunām ar dažādu institūciju pārstāvjiem un politiķiem. Tu allaž vēlies palīdzēt citiem, neraugoties uz to, kā zvaigznes sastājušās konkrētajā dienā. Šodien var izdoties sasnigt vienu no saviem sapņiem un veikt apjomīgas izmaiņas sabiedrības labā.
 

 

 

zivis-2Zivis

Zivju zīmē dzimušajiem laiks mirdzēt. Tev ir spēcīga intuīcija un īpašs talants saprast apkārtējos un viņu personīgās domas, pārdzīvojumus. Šīs īpašības būs sevišķi noderīgas šajā dienā, kad mēness ir Svaru zīmē. Nekavējies tās likt lietā.

 

 

 

Iepriekšējais rakstsIesaka uztura speciāliste: kā samazināt cukura patēriņu ikdienā
Nākamais rakstsDiemžēl piektdiena sākusies ar skumju vēsti no Rīgas