Ko zvaigznes sola 4. maijam?

 

auns-mil-horAuns

Auna iniciatīvu, efektīgumu un spilgtumu ne vienmēr ir jāsaprot. Zvaigznes norāda, ka personīgās pūles un nodomi iegūs jēgu tikai tad, ja tev izdodies padarīt tos par daļu no kāda plāna. Šajā dienā Auns var veiksmīgi plānot kādu ienesīgu darbību.

 

 

versis-mil-horVērsis

Pauze biznesa kontaktos šodien būs tava priekšrocība. Vērsis var rīkoties uzmanīgi, neforsējot notikumus, kas – bez šaubām, ir ļoti raksturīgi šajā zvaigznājā dzimušajiem pārstāvjiem. Melanholija var pavadīt tavu mīlas dzīvi. Tomēr zvaigznes iezīmē kādu ne visai pozitīvu šīs dienas tendenci, proti – tu vari būt pārāk kritisks pret savu partneri. Vai tā tiešām ceri panākt vēlamo?

 

dvini-mil-horDvīņi

Zvaigznes norāda, ka šis ir brīnišķīgs periods, lai strādātu pie ģimenes dzīve stratēģijas, kā arī atrisinātu nenozīmīgas, taču ne nevajadzīgas detaļas tajās. Veselais saprāts paliks tavs galvenais motīvs, kaut gan ne vienmēr tas ir acīmredzami. Šodien ir īstais brīdis, kad vari realizēt savus pienākumus pret saviem vecākiem vai bērniem.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Zvaigznes brīdina tevi, ka pārdrošas, bezkaunīgas individuālas darbības atstās paviršības pēcgaršu un citu acīs var izskatīties kā pārsteidzība, kā bezjēdzīgs izaicinājums. Tava efektivitāte šodien būs visai apšaubāma, tādējādi šajā zvaigznājā dzimušajiem nevajadzētu veikt izšķirošus soļus bez nopietna, kā arī viegli saprotama iemesla!

 

 

lauva-mil-horLauva

Šī diena, 4. maijs ir ideāls laiks, lai nostiprinātu tavus profesionālos sasniegumus. Tāpat tev, visticamāk, būs iespēja parādītu savas prasmes respektablā pozīcijā vai radīsies izdevība pierādīt savas spējas uzņemties noteiktu autoritatīvu amatu.
 

 

jaunava-mil-horJaunava
Tava spēja noteikt ierobežojumus savās idejās vai mērķos šodien būs tavs galvenais trumpis. Daudz kas būs atkarīgs no tā, kā tu izturēsies pret nepieciešamību īstenot pagaidu ierobežojumus. Ja mēģināsi aktīvi uzstāt uz savām tiesībām un centīsies izrādīt vēlmi uzsākt cīņu, lai kaut ko mainītu, lai spēki būtu tavā pusē, rezultāts var būt pilnīgi pretējs.
 

 

svari-mil-horSvari

Nebaidies īslaicīgi paiet ēnā, zvaigznes iezīmē, ka tur tu būsi pilnīgā drošībā. Ļauj savam partneriem uzspiest un izšķiest savu enerģiju, ļauj saviem konkurenti dižoties sabiedrībai. Tavs laiks nepārprotami drīz atnāks! Savaldība un iekšējs miers ir ļoti svarīgas īpašības 4 maijā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Brīnišķīgu reālistisku ideju īstenošanu šodien var aizēnot daži nelieli, taču neatliekami darbi. Tu vari atklāt faktu trūkumu vai apjaust, ka tev nav visu nepieciešamo dokumentu. Zvaigznes norāda, ka ir pilnīgi iespējams, ka finanšu jautājumi kavēs vai neļaus realizēt kādu ilgi gaidītu projektu.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Strēlnieks šodien var nostiprināt savu sociālo vai profesionālo pamatu, bet tikai ar nosacījumu, ka to nokārtos un īstenos pats saviem spēkiem un pratīs pateikt nē! – pārmērībām un patvaļai. Zvaigznes norāda, ka pēc tava radošā potenciāla šodien, visticamāk, nebūs liels pieprasījums.
 

 

mezazis-mil-horMežāzis

Mežāzis, iespējams, jau kādu laiku sapņo par veiksmi uz ļoti ilgu laiku, visvēlamākais – bez lielas piepūles. Nu šī diena ir pienākusi, tāpēc tev ir jāķeras pie plāna realizēšanas. Dari to bez steigas, taču ar lielu rūpību.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs

Šodienas atmosfēra būs stabila un prognozējama. Šis ir laiks, lai nostabilizētu savu sniegumu, nevis iesaistītos enerģiskās, inovatīvās aktivitātēs. Ja nesen esi piedzīvojis neveiksmi savā izvēlētajā darbības virzienā, tev vajadzētu samierināties un būt gatavam, ka tas varētu atkārtoties.

 

 

zivis-mil-horZivis
Šī diena sola veiksmi materiālajās lietās un praktiskā ilgtermiņa darbībā. Tava ķermeņa imūnā sistēma kļūs stiprāka, stabilāka. Zvaigznes ir labvēlīgas, lai tu varētu realizēt intensīvu sarunu programmu, pievērsties dažādiem pasākumiem.

 

 

 

Iepriekšējais rakstsSKAISTUMKOPŠANAS PLĀNS MAIJAM: labvēlīgās dienas tavam skaistumam un labsajūtai
Nākamais rakstsKaraliskais mazulis ir klāt! Harijam un Meganai piedzimis puisēns