Dienas pirmajā pusē enerģijas būs pārpārēm un radīsies vēlme visu paveikt šeit un uzreiz. Lielisks laiks, lai apgūtu ko jaunu, īpaši sekmēsies tehniski sarežģītas lietas. Ko vēl zvaigznes sola 5.janvārī?

 

auns-mil-horAuns

Šīs dienas gaitā iespējams piedzīvot gan laimīgus atradumus, gan negaidītas neveiksmes. Aprīļa vidū dzimušie sajutīs spēcīgu vēlmi atgūt bijušo vai zaudēto. Pirms svarīga darba analizē savus plusus un mīnusus!

 

 

versis-mil-horVērsis

Visas dienas garumā daudz uztrauksies par citu problēmām, bet neaizmirsti arī sevi! Esi diplomātisks, īpaši pret savu tuvāko kļūdām vai acīmredzamām neveiksmēm.

 

 

dvini-mil-horDvīņi 

Labvēlīga diena visa veida aktivitātēm, īpaši tām, kas saistītas ar uzņēmējdarbību vai kādiem citiem naudas pelnīšanas veidiem. Iespējams, tu aizrausies ar kādu jaunu ideju vai tehnoloģiju, bet kārtīgi apsver, vai tas patiešām ir tev vajadzīgais.

 

 

vezis-mil-horVēzis

Šodien atcerēsies veco, labo teicienu par to, ka visam ir sava cena. Tavā gadījumā par ātriem panākumiem būs jāmaksā ar spēku izsīkumu. Jūlija vidū dzimušajiem jāuzmana veselība. Pārlieku neaizsvilstieties!

 

 

lauva-mil-horLauva

Enerģija un iedvesma būs tavas sabiedrotās no agra rīta līdz vēlam vakaram. Tev ir lieliska atbalsta komanda draugu, paziņu un ģimenes izskatā, kas palīdzēs saprast, kas tieši ir tev vajadzīgais. Īpaši tad, ja pats nespēj izlemt.

 

 

jaunava-mil-horJaunava

Šī nebūs diena, kad viss ritēs pēc plāna. Jābūt gataviem izaicinājumiem! Ļoti jāuzmanās ar piedāvājumiem palīdzēt – palīgi var jūs patiešām iedvesmot, tomēr rezultāts var būt arī pilnīgi pretējs gaidītajam.

 

 

svari-mil-horSvari

Ļauj mīļotajam darīt visu, ko sirds kāro. Un tam ir divi iemesli: Pirmkārt, tu tāpat nespēsi novērst otra cilvēka kļūdas. Otrkārt, viņa rīcība būs tavā labā.

 

 

skorpions-mil-horSkorpions

Tava diena var izvērsties visai saspringta. Daudzi tev lūgs palīdzību, centies iesaistīties un padarīt kāda dienu labāku. Liktenis tev sagādājis daudz skarbu pārbaudījumu – tā notiek ar stipriem cilvēkiem.

 

 

strelnieks-mil-horStrēlnieks

Radošā enerģija sitīs augstu vilni! Un tā patiešām būs vajadzīga. Visas dienas garumā māks uztraukums par bērnu, tuvinieku, draugu drošību. Zvaigznes gan sola, ka viss būs kārtībā.

 

 
mezazis-mil-horMežāzis

Bruņojies ar pacietību – vai arī šī diena tev būs ļoti grūta. Ikvienās nepatikšanās atceries, ka esi unikāls cilvēks ar īpašām spējām un resursiem. Tas palielinās iespēju tikt cauri sveikā un uzlabos garastāvokli.

 

 

udensvirs-mil-horŪdensvīrs 

Tavā paziņu lokā ir gan ļoti jauki cilvēki, gan tādi, no kuriem vēlies turēties pa gabalu. Tomēr uztver to visu filosofiski – citreiz aiz jaukas ārienes slēpjas gauži nejauks cilvēks, un otrādi. Laiks visu saliek vietās.
 

 

zivis-mil-horZivis

Ļoti jāuzmanās, šodien risinot finanšu jautājumus. Zvaigznes neliedz finanšu darījumus vai lielus pirkumus, bet pirms tam noņem rozā brilles. Neviens neko tāpat vien nedāvina un pakaļ nemet, visam ir sava cena. Ja tu to nemaksāsi tagad, tad nākotnē noteikti.

 

 

 

Iepriekšējais rakstsGada pēdējā dienā Liepājā atrod maza bērna līķi; policija rīkojas uz karstām pēdām
Nākamais rakstsĀrkārtējo situāciju valstī pagarinās līdz februāra beigām; būs jaunas drošības prasības